להמשיך

../images/Emo140.gif,תודה לך להשומע ינאם.ברוך הבא

לא אני לא עיצבתי.הבאתי את זה מהאתר www.aish.com זה התאים לי ..למשהו שמזמן למדתי..האדם אינו עץ..כשלא טוב במקום שלך אתה יכול להמשיך הלאה..
 
ה../images/Emo40.gifבתמונה הוא..

וזאת הדעה שלי.. יש כאן עניין של שינוי של לעבור הלאה להמשיך הלאה. מזמן שמעתי שאנשים הם לא עצים..אנשים יכולים לזוז מהמקום שלהם. זה לא אומר שזה קל ופשוט אבל זה אפשרי. וכאן אפילו העץ עובר דירה..
 

touti

New member
מילא שהעץ יעבור דירה...אבל למה

בלי עיניים לראות לאן הוא עובר?
ולמה ערום בלי בגדים? נשמע כמו גבר שעזב את הבית ערום ועריה , מרוב שנשאר חסר כל הוא הולך לא משנה לאן, בלי עיניים העיקר לברוח ולעבור מקום..לעבור מציאות כמו שכתבת גמזו... :)
 
זה נראה כמו

איזושהי אמירה על בנייה עירונית מדי... במקור, בכל אופן. גם אני פירשתי את זה קצת אחרת. עץ עקרונית אמור להכות שורשים, אם הסביבה לא נכונה לו הוא מחפש מקום אחר להתקבע בו. יש פסוק כזה, "אשתך כגפן פוריה בירכתי בניך כשתלי זיתים סביב לשולחנך". הוא מסמל בשבילי את את כל מה שבית ומשפחה צריכים להיות. אנשים נטועים, פוריים, בית, ילדים, המשכיות, בטחון. השולחן שלך בבית שלך עם המשפחה שלך. כשהייתי בוכה לו "הביתה, הביתה" לפעמים הייתה עולה לי בראש התמונה הזאת.
 
למעלה