להמשיך הלאה

להמשיך הלאה

שלום לכולם,

לפני כ5 חודשים פגשתי מישהי שלמרות שידוע לי שהיא לא מעוניינת בי, לא יוצאת לי מהראש. הבעיה מבחינתי היא לא הדחייה במקרה הזה אלא העובדה שעברו חמישה חודשים ועם כל זה שאני מאחל לה רק טוב ואושר אני לא מצליח לשחרר אותה מהראש שלי. זה מה שלדעתי אני אמור לעשות.
דעתכם?

tami127

New member
תגיד לה שאתה מעוניין בה וחושב עליה

ואז היא תסרב..ואז תגיד לה שאם תשנה את דעתה ותחליט לתת.לזה צאנס אתה תשמח לשמוע ממנה. וזהו תניח, תמשיך בחיים שלך, תנסה לצאת עם אחרות.
מעבר לזה ממש אין לך מה לעשות
אולי תנסה להבין בינך לבין עצמך למה נתקעת דווקא עליה
יכול לחשוב על סיבה?

ommerl

New member
what you resist= presists

מה שאתה מתנגד לו- מתגבר.
אם תנסה לא לחשוב עליה המחשבות יתגברו.
אם תנסה לא להרגיש- הרגשות יתגברו.
&nbsp
מה שאני ממליץ לך לעשות זה שכשעולה משהו, רגש או מחשבה- תאפשר להם לעלות. תחווה רגשות בצורה מלאה. אל תשפוט אותם בכלל. כל רגש הוא טוב. אם עולה עצב זה לא משנה מה אתה חושב על העצב תן לו לעלות ותרגיש אותו.
&nbsp
תאפשר לעצמך לחוות בצורה מלאה כל חוויה שעולה בך והחוויות יתפרקו מאליהן. הגוף שלך זקוק לזה ואם תתנגד לזה לדעתי ומניסיוני זה רק יתגבר.

היועץ5

New member
מחשבות

תוכל לפרט? הרבה פרטים חשובים חסרים.
איך פגשת? האם אתם נפגשים עדיין? בן כמה אתה?
מה המחשבות שלך כוללות?
איך אתה יודע שהיא לא מעוניינת בך?

תודה על תגובותיכם

פגשתי אותה במקום שבו עבדה וכמה שבועות אח"כ פניתי אליה ואמרתי " אני מקווה שזו לא הטרדה אבל רציתי לומר לך שאת אשה יפה מאד" אמרה שנהנתה לשמוע.

אחרי כמה ימים הייתי שם שוב אמרה לי שלום אבל הרגשתי שעדיף לא לפנות אליה כי היא מסתכלת עלי קצת בחשדנות. כשיצאתי אמרה לי "להתראות" ביקרתי שם עוד פעמיים עד שעברתי לעיר אחרת וזה הסתכם בשלום בכניסה ולהתראות ביציאה.
לתחושתי, היא לא הייתה מעוניינת שאפנה אליה, וזה מה שגרם לי להעדיף להמשיך הלאה.

למעלה