להלן תגובת יורוקום:

להלן תגובת יורוקום:

רשמתי להם על כל העניין של שדרוג וצריבה מכשירים מחו"ל. כמו כן רשמתי בהבהרה כי אני יודע בוודאות שאין לי נעילת סים לוק, וזאת התשובה שקבלתי: אורי, שלום. קיבלתי את פנייתך, תודה על התעניינותך באתר האינטרנט של יורוקום נוקיה. לצערי, כיום לא ניתן לעדכן גרסה במכשירים אשר נרכשים בחו"ל וזאת מהסיבה שישנם מקרים בהם הרשת בחו"ל בה נרכש המכשיר חוסמת אותו לכרטיס סים זר, מצב בו לא ניתן לתת שרות תיקונים למכשיר. לאחר מקרים שקרו של נעילת המכשירים לאחר צריבה, הוחלט שלא לבצע עדכונים בכלל המכשירים המגיעים מחו"ל. אני ממליצה לך לבדוק שוב את הנושא בעוד מספר שבועות. אשמח לעמוד לרשותך בכל פניה נוספת. בברכה, מירי מולכו מוקד שרות לקוחות - יורוקום נוקיה תמיכה טכנית

m e i r

New member
להלן תגובתי

אורי אתה בוודאי יודע, וכדאי שגם האחרים יידעו שאין בתגובת יורוקום אמת או תום לב. קל מאוד לבדוק אם מכשיר חסום לסים זר, בין אם ע"י שימת סים זר במכשיר ואם ע"י בדיקה מול נוקיה בצרפת. גם אם יש סיכון של נעיחת המכשיר, הם צריכים לאפשר ללקוח לבחור, אם זו בחירתו, שכן מדובר ברכוש שלו וזכותו להחליט. אם הסיבה היא שהם רוצים שיקנו מהם ולא מחו"ל, שיגידו זאת במפורש, ו... שיתחילו לייבא מכשירים חדשים!!

יש לך טעות קטנה

הם לא יכולים לקחת את ה"סיכון", למרות שאין סיכון בפועל. בגלל זה הם נמנעים. אבל אתה צודק שאין בעיה לבדוק עם המכשיר נעול. אל תדאג, שלחתי לה מכתב ארוך מאוד, נראה מה היא מגיבה. אני יעדכן אותכם.

בדרך כלל אני לא נוהג לתת את דעתי

האישית על חברת יורוקום אבל הפעם אחרוג קצת ממנהגי(אוף כמה אפשר לשתוק?!) התשובה שגברת ירוקום נתנה אינה מניחה את הדעת והיא חסרת כל הגיון מהבסיס. הרי אפשר לבדוק אם המכשיר נעול\פתוח לסים זר בצורה חוקית תוך דקה בדיוק וזאת בעזרת תוכנה מיוחדת שאני בטוח שהיא קיימת אצלהם(כי אצלנו היא נמצאת בכל חור!). אם המכשיר פתוח\סגור לסים זר בצורה חוקית-אין שום סיבה בעולם שהוא לא יטופל!

wiz

New member
אתה בטח לא תופתע לשמוע...

אבל זו בדיוק אותה תשובה שקיבלתי ל"ברור" שערכתי בקשר לאחריות שנוקיה נותנת למכשירים... לפחות הם מקוריים...
בכל מקרה, שלחתי תגובה, ואמרתי שיש באפשרותי להביא להם מסמך שמוכיח שהטלפון לא נעול לסים זר... מה יקרה עם זה הלאה - אלוהים גדול. אני לא סומך עליהם...
אגב, היום קיבלתי את הכבל
. אם למישהו יש איקונים/צלצולים/שומרי מסך/הודעות תמונה - שיכתוב
תודה
wiz

לי יש כמה אלפים../images/Emo6.gif

פנה אליי באייסיקיו וגם לעידן(FOREVER3310 ) שיפרתי את קובץ ההודעות תמונה שלך (הוספתי כמה מאות אם אתה רוצה פנה אליי באיסיקיו

למעלה