להלן שני כתבי יד

אריק!

New member
להלן שני כתבי יד

של שתי גברות שסטו מדרך הישר, נחמדות למדי (באמת) אשמח לשמוע תגובתכם על כל אחת מהן.

אריק!

New member
הייתי אומר שיש בהן משהו אמיתי וכן

( מותר לי, אני לא מכיר אותן, רק יודע מה פשען )

astral tal

New member
אפשר להבין גם מהתוכן

שאלו שני נשים בכלא ("תשתחררי מהאגף") בנוסף גם רואים שהאזור התחתון שלהם מפותח ויש להן משיכות ארוכות לחלק התחתון, באיחוד בכתב השני...דבר שמשקף נטייה ליצריות ובכתב הראשון אף יש התעבות של סוף המשיכה - כמו אלה (נבוט) וחוץ מזה - הכתב שלהם מזכיר לי כתב של ילדות קטנות אסטראל "תוהה על פשר פישען"

astral tal

New member
אני מרגיש כאילו לראשונה יש צורך

אימהי כאילו - להיות אמא, שיהיו לה ילדים

אריק!

New member
משהו מעניין ששמעתי.

לכאורה צפוי היה שחבר´ה ש ´יושבים´ ביחד ירגישו נוח אחד עם השני לספר מה עשו. מסתבר שזה לא בדיוק כך. נודע לי שכמעט כל אחד מנסה לגמד מאשמתו גם באזני חבריו, אפילו שכבר נשפט עדין מספר להם שהוא בכלל לא ידע, לא הכה, מקסימום קרא על כך בעתון.

עטרה ב ט

New member
שימו לב, בכתב הראשון, לקוים

המאוזנים התחתונים. כמו הרגל של הת´ או הבטן של הנ´. הם מעובים. מעניין..... ובכתב השני, יש איזה נוקשות שהיא ספק ילדותית ספק טפשית. רואים שהבחורה או לא מיומנת בכתיבה או דיסגראפית או בעלת אינטלגנציה נמוכה יחסית. אני נוטה לאפשרות השלישית. מעניין....... אני מציעה לכם להמשיך ולנסות לפצח את כתבי היד האלו לפני שאריק מגלה מה פשען של הגברות הנכבדות. יש פה הזדמנות נהדרת להימורים פרועים
. אבי, רוצה לנהל את הקזינו ?

עטרה ב ט

New member
ורק שאלה לאריק : בנות כמה הבנות

ובנות כמה היו בזמן שביצעו את הפשע? (והכתב ממתי? לפני, אחרי? מאיזה גיל?).

116x

New member
ההימור שלי.... - ../images/Emo90.gif לסביות!?

לי יש תחושה שמשותפת לשתהן: מדובר בבנות שגדלו בבתי מואד קשה, וחשופות לביקורת צולבת , מאוד חוששות, מחפדות, חסרות ביטחון,רגישות ופגיעות יתר, דואגות לעתיד , יש בכתב ילדותית מסוימת שמתבטת בתמימות ,וברצון לרצות אחרים . חשוב לכותבות להיות מאוד בסדר "שלא יהיה לאף אחד סיבה לבקר אותן" ילדים לא ראיתי [אני גם לא יודע הכן זה אמור להתבטות] מה שאין כן , יש להן מצבור חום ואהבה, תוצאה גם של בדידות מתמשכת + עבר דיי עצוב [ ואני לא רואה קשר לילדים דוקא ] הדבר הכי טוב שיכול לקרוא להן זה לדעתי - לקבל הרבה פידבקים מהסביבה דבר שיחזק את בטחונם ויחזיר [או יחדש?] את אמונם בסביבה על הכותבת השניה רואים גם קושי להביע רגש בטבעיות, קשה לה עם היחס השהיא קבלה בבית , הכול יוצא לה ציני בקשר ללסביות - ניראה לי השניה נראת שיותר מתקשה להתחבר ולהחצין את ה"האשה" שבה , יש בכתב המון "אנימוס" [גבריות] לכן היא מתקשה עם גברים והכותבת הראשונה פשוט זקוקה לחום ואהבה והיא מוצאת את זה אצל השניה -לסיכום זינ זנה אריק אתה מכיר אותן - אני בפלנטה ? מקווה בשבילי שכן ,ובשבילם שלא זהו בנתיים

אריק!

New member
פתרון החידה מה עוללו הללו.

מס´ 1 באקט רצחני דקרה מישהו פעמים רבות, טענתה שהוא ניסה להתעסק אתה - לא התקבלה. מעניין לבדוק את טענתה על פי הכתב. מאד לא תוקפנית בחיי היום יום. מס´ 2, אולי באקט טירוף רגעי, הרגה את אחד מילדיה וכשלה בנסיונה להרוג את השני. הוגדרה כ עדינה שלא ניתן לדמיין אותה מסוגלת לכך וגם כאחת שצוחקת מכל שטות, אפילו בלי סבה. ביום ששי הבא שתים נוספות.

astral tal

New member
טוב אני יגיב על זה אחר כך

למה יש לי שיחה לעשות עם מישהי כרגע ממממ.....עוד שתיים אחר כך ? מה יש לך שם ביצוהר שלם בבית ?

למעלה