להלן סיכום המפגש

navinav

New member
להלן סיכום המפגש

ועוד נקודות... מי שנבצר ממנו להגיע יכול להגיב כאן. לא הוחלטו החלטות חד משמעיות וכולם שותפים למה שיהיה כך שאין צורך להרגיש בצד. אני רושמת את כל הדברים בנקודות בעילום שם כדי לא לפתוח תיבת פנדורה עכשיו :) 1. אף אחד לא צריך להתנצל על שלא מגיע למפגשים או לטיולים. 2. המועדון של פעם היה יותר חברי והיום כבר לא. 3. בזמן האחרון המועדון לא מאוחד כבעבר. אנשים לא עוזרים אחד לשני כמו פעם. ויש אינטרסים אישיים במועדון 4. הצעה להקמת צוות טכני בפורום על מנת לעזור לחדשים וותיקים במקום שיצטרכו לחפש ובמקום שיהיו פה המון הודעות מיותרות על שאלה שנשאלה בעבר. 5. צריך לרענן את תקנון הפורום. 6. תמיד חושבים בגדול, צריך להתחיל בדברים הקטנים. יותר ערבי גיבוש גם באמצע השבוע. (לא צריכים להיסחף אל תוך הלילה כולנו עובדים). 7. הודעות פרטיות- למי שיש מה לומר באופן אישי לחבר מועדון אין צורך לרשום כהודעה באתר אלא לפנות אליו בהודעה אישית. מה שנקרא: כביסה מלוכלכת לא בחוץ!! 8. אנחנו לא צריכים לשלם לראלי שהמגזינים הגדולים מקיימים- אפילו שעולה בקצת פרסום לנו. כמו כן אנחנו יכולים להקים לעצמנו אירועי ראלי ולדאוג לפרסום שלנו. 9. למפגשים באים אנשים חדשים למפגש אחד ואחר כך לא באים עוד. צריך לאתר אותם ולהכניס אותם לעניינים אם נרצה להגדיל את המועדון. לגרום להם להרגיש שייכים. (ועל זה אני מציעה שאחרי שבא בחור או בחורה חדשים להעלות הודעה בפורום של "ברוך\כה הבא\ה" כמו שרשור של מזל טוב) 10. אחת לחודש להעביר את המפגש לצפון או לדרום על מנת לחזק את הקשרים עם הרחוקים לנו. 11. לקבוע בכל שבוע את שעת המפגש כמו שהיה פעם. 12. חסר אתר למועדון שיכיל את כל התמונות והאירועים היפים שיהיו בעתיד. נכון יש את האתר של אבי דגן ז"ל אך זה אתר לזכרו זה לא האתר של המועדון. 13. אני חושבת שסיימתי. 14. יש סיכוי שפיספסתי היגדים אחדים. 15. אתם מוזמנים להגיב. 16. קובי תנעץ את ההודעה בבקשה. 17. טוב נו...סיימתי :) רגע עוד משהו קטן- רציתי רק לומר שאתמול במפגש ל"ג בעומר נהנתי הרבה יותר מהמפגש של שנה שעברה...אולי זה בגלל שהרגשתי יותר שייכת. אני מאמינה שזה נוגע גם לאנשים החדשים במועדון. נבי

דרור 914

New member
לגבי סעיף 4

זו בדיוק היתה הכוונה שלי כשיצרתי ביחד עם אופיר את המדור הטכני. עד היום בעיקר אני ואופיר כתבנו מאמרים לשם עם הופעת אורח אחת של רועי. יש פה בפורום הרבה תותחים כבדים לא פחות ממני ואולי יותר, למה אתם לא כותבים מאמרים על נושאים נוספים? אני צריך לקרוא לכם בשם? אני רואה את התשובות שלכם, מעמיקות ולעיניין ומפורטות מאוד למה שלא תהפכו אותן למאמר? כל מה שצריך זה לפנות אלי או אל אופיר עם מה שכתבם נעשה עריכה משותפת ונעלה את זה למדור לטובת כולם. המדור הטכני פתוח לכל אחד שחושב שיש לו מה לומר במיוחד עם הוא התנסה בזה בעצמו. מי מרים את הכפפה ? דרור

דעתי:

1: לא היה מעולם 2: לא מסכים 3: לא מסכים 4: מסכים! רצוי מאוד! 5: רצוי מאוד. 6: מסכים 7: מסכים 8: מסכים 9: לא מסכים שאנשים חדשים באים באופן חד פעמי. מסכים לגבי שירשור "ברוך/ה הבא/ה" 10: אפשרות... 11: מסכים. בתנאי שזה לא יראה כאילו צריך "להחתים כרטיס" 12: מסכים. ורצוי מאוד שיהיו בו מעיין בלוגים שכל אחד יוכל לפתוח ולספר על עצמו, על האוטו ועל הכל העבר המשותף שלהם. 13: נראה לי שכן. 14: נראה לא שלא. 15: עשיתי זאת. 16: כן קובי תנעץ ותוסיף את ההועדה השניה שלה כי היא עדיין לא יודעת לשרשר. 17: ישתבח שמו לעד! 18: ח"י שקלים! אני מציע שכל אחד יענה כמוני כך נוכל לראות בדיוק איפה אנחנו עומדים. אני הבעתי את דעתי ולמי שיש בעיה איתה יכול %$#$%&*

Chin Chin Man

New member
התייחסותי לעניין

1. אף אחד לא צריך להתנצל על שלא מגיע למפגשים או לטיולים. -מסכים לחלוטין, מי שמגיע שיגיע. מה שכן אנשים צריכים להרגיש שאם הם לא באים סוג של צביטה, כאילו הם איכזבו חבר. 2. המועדון של פעם היה יותר חברי והיום כבר לא - הוא פחות חברי מפעם, צריך להפוך אותו לחברי יותר מאשר טכני. 3. בזמן האחרון המועדון לא מאוחד כבעבר. אנשים לא עוזרים אחד לשני כמו פעם. ויש אינטרסים אישיים במועדון - לא מסכים. 4. הצעה להקמת צוות טכני בפורום על מנת לעזור לחדשים וותיקים במקום שיצטרכו לחפש ובמקום שיהיו פה המון הודעות מיותרות על שאלה שנשאלה בעבר - מסכים לחלוטין. 5. צריך לרענן את תקנון הפורום - אף אחד לא קורא אותו גם ככה. 6. תמיד חושבים בגדול, צריך להתחיל בדברים הקטנים. יותר ערבי גיבוש גם באמצע השבוע. (לא צריכים להיסחף אל תוך הלילה כולנו עובדים) - מסכים לחלוטין וינסה לעבוד על זה. 7. הודעות פרטיות- למי שיש מה לומר באופן אישי לחבר מועדון אין צורך לרשום כהודעה באתר אלא לפנות אליו בהודעה אישית. מה שנקרא: כביסה מלוכלכת לא בחוץ - מסכים לחלוטין. 8. אנחנו לא צריכים לשלם לראלי שהמגזינים הגדולים מקיימים- אפילו שעולה בקצת פרסום לנו. כמו כן אנחנו יכולים להקים לעצמנו אירועי ראלי ולדאוג לפרסום שלנו - ב"ה נעשה דבר כזה, אך זה יהיה דובדבן על הקצפת. 9. למפגשים באים אנשים חדשים למפגש אחד ואחר כך לא באים עוד. צריך לאתר אותם ולהכניס אותם לעניינים אם נרצה להגדיל את המועדון. לגרום להם להרגיש שייכים. (ועל זה אני מציעה שאחרי שבא בחור או בחורה חדשים להעלות הודעה בפורום של "ברוך\כה הבא\ה" כמו שרשור של מזל טוב) - הכי חשוב לא להבריח אנשים חדשים. 10. אחת לחודש להעביר את המפגש לצפון או לדרום על מנת לחזק את הקשרים עם הרחוקים לנו - בכיף. 11. לקבוע בכל שבוע את שעת המפגש כמו שהיה פעם - אני הצעתי את זה . 12. חסר אתר למועדון שיכיל את כל התמונות והאירועים היפים שיהיו בעתיד. נכון יש את האתר של אבי דגן ז"ל אך זה אתר לזכרו זה לא האתר של המועדון - תומך בזה כמובן 17. טוב נו...סיימתי :) אחד אלוהינו !!!

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif הסיכום שלי ...

היי לכולם ,אני הגעתי אך גם אני אגיב ,,, קודם כל אני רוצה לומר שממתי שהכרתי את המועדון ואת החבר'ה שחברים במועדון ממש נקשרתי ואפילו קיבלתי באמצע החיים עוד מיסגרת עוד תחביב למרות שהוא קיים משנת 1984 בתוך החיים וגם כמה אחים וכמה הורים חדשים זה כבר מראה שהאנשים במועדון מיוחדים וחולים במחלה שגם אני חולה בא והיא מקוררי אוויר ובמיוחד חיפושיות. ולסיכום: 1. ברור שלא 2. מבחינתי תמיד הוא היה חברתי וטכני 3. המועדון מאוחד אך יש אינטרסים בואו ונשנה 4. מעולה ואף חובה 5. ממליץ לעבור לממשק פורום חכם ועצמאי משלנו ויש אופציות צריך לדון על זה 6. טוב לחשוב בגדול ואפילו לעבור לענק אך להתחיל מאפה שאנחנו 7. חובה לעבוד יותר בפרטי 8. לא רוצים לשלם 9. חובה ,וגם לתת לעניין את רוב תשומת הלב ואת כל הכוחות החברתיים והטכנים 10. אחת לחודש זה קרוב מידי לדעתי אחת לחודשיים שלושה שהגרעין החזק שבמרכז לעשות שיירה אחת לתקופה לבאר 7 ירושלים ולחיפה להפגש לחזק את שלוחות המועדון. 11. מיותר להכנס לזה ,נפגשים בקיץ משעה 16:00 ובחורף משעה 15:00 ולסגור את העיניין. 12. חובה אם יהיה לנו את האופציה (כלכלית) חייבים ללכת על זה פורום ואתר לגלרית תמונות זה לא מספיק. 13-17 יאללה באלגן.

latino1302

New member
אפשר לומר מילה?

יפה מוא גיברתי! ,למרות שאני רק יכול להשתתף בקריאה בלבד, יפה מה שאמרת.! לגבי הכביסה בחוץ! (אני בידיוק כותב מהמכבסה !) הכול היה די נקודתי ,כמובן שתמיד יש את האילו שלא מתאים ואת האילו שיסכימו. לגבי סאיף 11 ,שעות המפגש צריכות להתקיים באופן קבוע כי מי כמוכם יודעים שבעבר היו הרבה התבלבלויות לגבי שעות באנשים החדשים היום באים בשעות המוקדמות או פיתאום ליקרת הסוף ...לכן אני אומר ליקבוע שעות קבועות בשעון קיץ ובשעון חורפי שעות וככה וככה. יאללה אישה נשיקה קטנה וד"ש לפושוש. נ"ד. למרותשלא קשור אבל מצחיק.. בסופ"ש אחרון היה מסיבת יום האצמעות בפארק ענק ,קרוב ל2000 איש היה נחמד עד ששמעתי את יורם געון שר : "הכל פתוח או לא מאוחר" איזה דיכי.. מה לא יכלו לביא את משינה? שימי? יאללה..

nakash2

New member
אני מסכים עם כל מה שנאמר

למרות שלא הייתי במפגש בקומזיץ אין לי ספק שברגע שכל זה יתחיל להתבצע אז המועדון לא רק יחזור לימים עברו אלה גם יגדל ויפרח

אומי5

New member
תגובה בגוף ההודעה.

1. אף אחד לא צריך להתנצל על שלא מגיע למפגשים או לטיולים. נכון , מצד שני אם הרבה אנשים לא מגיעים מאותה סיבה כדאי לחשוב איך לפתור אותה (כמו חבר'ה רחוקים מאותו אזור שכל פעם יבואו ברכב של מישהו אחר) 2. המועדון של פעם היה יותר חברי והיום כבר לא. אני לא מספיק ותיק כדי לדבר על פעם ,המועדון מאוד חברי לדעתי (וזה טוב) ,אחרת אף אחד לא היה מגיע למצב שהוא נפגע מחוסר אכפתיות ,ואף אחד לא היה מספיק אכפת לו כדי כמעט לבכות כשהוא מדבר/ת על המועדון . אני אישית מרגיש שיש אחלה אנשים במועדון ,שאני שמח מאוד להכיר ,אבל בסופו של דבר המכנה המשותף העיקרי הוא חיפושית (ואחיותיה) , 3. בזמן האחרון המועדון לא מאוחד כבעבר. אנשים לא עוזרים אחד לשני כמו פעם. ויש אינטרסים אישיים במועדון שוב לא יודע מה היה פעם ,אני לא מבקש הרבה עזרה ,אבל לא פעם מקבל הצעות לעזרה. האנשים שאליהם אני מתקשר לשאלות ,עונים בסבלנות (אפילו באמצע משחק כדורגל). במפגשים שהייתי תמיד ראיתי חבר'ה נכנסים מתחת רכבים של אחרים כדי לראות ולעזור. 4. הצעה להקמת צוות טכני בפורום על מנת לעזור לחדשים וותיקים במקום שיצטרכו לחפש ובמקום שיהיו פה המון הודעות מיותרות על שאלה שנשאלה בעבר. בעד ,יאפשר לשואל (החדש או הישן ) לדעת ממי הוא מקבל תשובה ,ועד כמה היא רצינית. 5. צריך לרענן את תקנון הפורום.באמת אף אחד לא קורא את זה. 6. תמיד חושבים בגדול, צריך להתחיל בדברים הקטנים. יותר ערבי גיבוש גם באמצע השבוע. (לא צריכים להיסחף אל תוך הלילה כולנו עובדים). 7. הודעות פרטיות- למי שיש מה לומר באופן אישי לחבר מועדון אין צורך לרשום כהודעה באתר אלא לפנות אליו בהודעה אישית. מה שנקרא: כביסה מלוכלכת לא בחוץ!! נראה לי טיבעי 8. אנחנו לא צריכים לשלם לראלי שהמגזינים הגדולים מקיימים- אפילו שעולה בקצת פרסום לנו. כמו כן אנחנו יכולים להקים לעצמנו אירועי ראלי ולדאוג לפרסום שלנו. עוד לא הבנתי מה אנחנו צריכים פרסום בעיתון ,רוב הכתבה דיברה על פורת ,ועל אוטו שאירגנו את הראלי ,איזכור המועדון היה שולי לזיכרוני . רוצים פירסום ? נמשיך להציק לכל חיפו שאנחנו רואים ,כמו שרבים מאיתנו עושים כל הזמן. 9. למפגשים באים אנשים חדשים למפגש אחד ואחר כך לא באים עוד. צריך לאתר אותם ולהכניס אותם לעניינים אם נרצה להגדיל את המועדון. לגרום להם להרגיש שייכים. (ועל זה אני מציעה שאחרי שבא בחור או בחורה חדשים להעלות הודעה בפורום של "ברוך\כה הבא\ה" כמו שרשור של מזל טוב) שוב ,המכנה המשותף הבסיסי הוא הרכב ,אדם שיבוא למפגש ורוב המפגש יהיה ערב חברתי ,ולא יעסוק ברכבים ,סביר להניח שלא ימצא סיבה לבוא שוב, אדם שיתחבר דרך הרכב ,ואחר כך יכיר את האנשים ימשיך לבוא גם בגלל החברה . 10. אחת לחודש להעביר את המפגש לצפון או לדרום על מנת לחזק את הקשרים עם הרחוקים לנו. אמר לי אחד החברים (אם ירצה יגיד את שמו ) שיקר עליו פעם בחודש לנסוע רחוק . אפשר אולי בתדירות נמוכה יותר ,או לנסיעות כאלה לצמצם רכבים . 11. לקבוע בכל שבוע את שעת המפגש כמו שהיה פעם. 12. חסר אתר למועדון שיכיל את כל התמונות והאירועים היפים שיהיו בעתיד. נכון יש את האתר של אבי דגן ז"ל אך זה אתר לזכרו זה לא האתר של המועדון. מחזק ,באתר כזה יכול להיות פורום טכני , פורום חברתי ,מאמרים ועמודי תמונות (בניהול דרור כמובן ) . 13. אני חושבת שסיימתי.כל סוף הוא התחלה חדשה 14. יש סיכוי שפיספסתי היגדים אחדים.לא נורא . 15. אתם מוזמנים להגיב.זה מה שאנחנו עושים 16. קובי תנעץ את ההודעה בבקשה.קובי תנעץ את ההודעה בבקשה . 17. טוב נו...סיימתי :)אמרתי לך כבר כל סוף הוא התחלה חדשה. רגע עוד משהו קטן- רציתי רק לומר שאתמול במפגש ל"ג בעומר נהנתי הרבה יותר מהמפגש של שנה שעברה...אולי זה בגלל שהרגשתי יותר שייכת. אני מאמינה שזה נוגע גם לאנשים החדשים במועדון. גם אני (לא מול ל"ג בעומר שעבר ( כל פעם יותר כיף מפעם לפני זה). אומי

למעלה