להלן סיכום המפגש
ועוד נקודות... מי שנבצר ממנו להגיע יכול להגיב כאן. לא הוחלטו החלטות חד משמעיות וכולם שותפים למה שיהיה כך שאין צורך להרגיש בצד. אני רושמת את כל הדברים בנקודות בעילום שם כדי לא לפתוח תיבת פנדורה עכשיו
1. אף אחד לא צריך להתנצל על שלא מגיע למפגשים או לטיולים. 2. המועדון של פעם היה יותר חברי והיום כבר לא. 3. בזמן האחרון המועדון לא מאוחד כבעבר. אנשים לא עוזרים אחד לשני כמו פעם. ויש אינטרסים אישיים במועדון 4. הצעה להקמת צוות טכני בפורום על מנת לעזור לחדשים וותיקים במקום שיצטרכו לחפש ובמקום שיהיו פה המון הודעות מיותרות על שאלה שנשאלה בעבר. 5. צריך לרענן את תקנון הפורום. 6. תמיד חושבים בגדול, צריך להתחיל בדברים הקטנים. יותר ערבי גיבוש גם באמצע השבוע. (לא צריכים להיסחף אל תוך הלילה כולנו עובדים). 7. הודעות פרטיות- למי שיש מה לומר באופן אישי לחבר מועדון אין צורך לרשום כהודעה באתר אלא לפנות אליו בהודעה אישית. מה שנקרא: כביסה מלוכלכת לא בחוץ!! 8. אנחנו לא צריכים לשלם לראלי שהמגזינים הגדולים מקיימים- אפילו שעולה בקצת פרסום לנו. כמו כן אנחנו יכולים להקים לעצמנו אירועי ראלי ולדאוג לפרסום שלנו. 9. למפגשים באים אנשים חדשים למפגש אחד ואחר כך לא באים עוד. צריך לאתר אותם ולהכניס אותם לעניינים אם נרצה להגדיל את המועדון. לגרום להם להרגיש שייכים. (ועל זה אני מציעה שאחרי שבא בחור או בחורה חדשים להעלות הודעה בפורום של "ברוך\כה הבא\ה" כמו שרשור של מזל טוב) 10. אחת לחודש להעביר את המפגש לצפון או לדרום על מנת לחזק את הקשרים עם הרחוקים לנו. 11. לקבוע בכל שבוע את שעת המפגש כמו שהיה פעם. 12. חסר אתר למועדון שיכיל את כל התמונות והאירועים היפים שיהיו בעתיד. נכון יש את האתר של אבי דגן ז"ל אך זה אתר לזכרו זה לא האתר של המועדון. 13. אני חושבת שסיימתי. 14. יש סיכוי שפיספסתי היגדים אחדים. 15. אתם מוזמנים להגיב. 16. קובי תנעץ את ההודעה בבקשה. 17. טוב נו...סיימתי
רגע עוד משהו קטן- רציתי רק לומר שאתמול במפגש ל"ג בעומר נהנתי הרבה יותר מהמפגש של שנה שעברה...אולי זה בגלל שהרגשתי יותר שייכת. אני מאמינה שזה נוגע גם לאנשים החדשים במועדון. נבי
ועוד נקודות... מי שנבצר ממנו להגיע יכול להגיב כאן. לא הוחלטו החלטות חד משמעיות וכולם שותפים למה שיהיה כך שאין צורך להרגיש בצד. אני רושמת את כל הדברים בנקודות בעילום שם כדי לא לפתוח תיבת פנדורה עכשיו