להלן מכתב

להלן מכתב

המכתב הינו אמיתי. האישה ביקשה גם עצת רב. שלום. אני כותבת לך מתוך מצוקה נוראה. בעלי, בן תורה וירא שמים, מכה אותי. הוא טוען שאיני ממלאת את תפקידי בתור אישה של בן תורה. הבעיה היא שאני מרגישה שהוא צודק, כי אינני מצליחה "להחזיק" את הבית באופן שמשחרר אותו ללמוד תורה. ולפעמים אני מבקשת ממנו לעזור. כשזה קורה הוא רותח מכעס ועוזר, אבל זה באמת פוגע בו בלימוד. אולי הוא צודק במה שהוא עושה, ואני צריכה לקבל את דבריו, אבל אינני יכולה לסבול את ההשפלה הזאת. הוא הורס אותי ואת הילדים. האם באמת הוא צודק?

בועz

New member
לא

הוא צריך לעזור בבית... מנימום ולא כלום כי שם את כל הבית על האישה

שםאנילא

New member
זהו...שהיא לא כמוך...היא מנסה להבין מה קורה ו

ואיך כזה דבר קורה ואם ניתן להציל את המצב על ידי הבנה מהצד של הבעל... את לוקחת את הגירושים כדבר מובן מאליו... לחיצת כפתור ותו לא...

לא הבנת

אני אמרתי שהבעיה אצל האישה...הכל מתחיל מהאישה....למה היא בכלל מתנצלת על תפקודה?ובכלל איך היא שתקה במכה הראשונה?דווקא השתיקה מביאה בסוף לגירושים!כשעושים סיפור גדול הבעל לא יעיז להרים יד

שםאנילא

New member
את לא מאמינה שזה יחמיר או שזה ימשיך...והנה זה

ממשיך והיא אוהבת אותו... ועכשיו היא חושבת שניתן להמשיך על ידי שהוא יבין מה הוא עושה... כנראה שלדעתה ניתן לתקן וזאת על ידי התערבות של רב כלשהוא... שוב, להתגרש זו לא חוכמה במיוחד כשיש מצב קיים. ואם הבעל מתנהג כמו בהמה ללא הצדקה (כי איני יודע ומבין מה הולך בינהם) גם גירושין לא יעזרו לו...

בן תורה???? חחחח

הוא בן תורה כמו שאני טייס חלל... מי שפוגע באשתו, בוודאי במכות ועל דרך קבע - הוא נבלה. "תלמיד חכם שאין לו דרך ארץ - אפילו נבלה טובה הימנו" ואם היא לא מצליחה לתפקד את הבית - אז שיעזור. מבטיח לו, שאם הוא יכבד את אשתו - הוא יקבל סייעתא דשמיא בלימוד. ואגב נשים. די עם הסינדרום הזה, שאישה מוכה או מושפלת - מאשימה את עצמה... בת ישראל! אין שוםן צידוק, שום צידוק!!! להשפלה מצד בעלך. החיד"א כותב, שאדם יכבד את אשתו ככבוד השכינה!

Silly Wisdom

New member
../images/Emo45.gif

אם בעלי חלילה ירים עלי אצבע, אני יורה בו! מצידי שיהיה "גדול הדור"! מה זה השטויות האלו? הלימוד תורה שלו לא שווה כלום!!!! אישה היא "עזר כנגדו" לא השפחה שלו. הוא צריך לעזור לה.... אבל, יש אנשים דפוקים בעולם!

ששש72

New member
נשמע מדומיין!!!

איזה בן תורה יכה את אשתו? אפילו אדם לא דתי שפוי לא מכה את אשתו אז בן תורה? יש 2 אפשרויות: 1. שהוא צריך טיפול, ודחוף! 2. שהוא אומר לה שהוא לומד, בת'כלס כדאי שהיא תבדוק מה הוא באמת עושה. תורה מעדנת את האדם לא הופכת אותו לאלים!

2ת Wל ר2

New member
שניהם צודקים.

הבעל- כל חייו חלם על בית של תורה. שהוא- עובד נטו והאישה היקרה שלו מגדלת את ילדיו ומתחזקת את הבית. העניין הוא שקשה לי להאמין שהוא אמיתי עם עצמו ובכלל- מכה את אישתו?? על מה ולמה?? מי התיר לו?? אשתו כורעת תחת נטל ועול הבית, בנ"א ירא שמים היה יודע שעכשיו, בזמן הזה, הקב"ה רוצה שהוא יעזור לאישתו ולא "ילמד תורה".. הוא לא מקיים את התורה- למה הוא לומד אותה?? הוא מבזה את אישתו! מכה אותה!!! זה חוסר יראת שמים!! ובנוגע אישה- היא צודקת שקשה לה עם נטל הבית בייחוד שבעלה היקר לא עוזר לה כלל, וגם כשעוזר, עושה זאת בכעס. היא עשתה צעד חכם מאד כשפנתה לרב ואני מקווה בשבילה לטוב..

למעלה