להלן כתב ידי

שלומיתוש שלומות לך.

ראשית מקובל כאן לפנות אל כולם ולא רק אל המנהל בכבודו ובעצמו. כתב ידך משדר כזה רוך וסימפטיה שאילמלא הייתי בעל העדפה ל 'בלונדיניים חטובים' הייתי עוד חושב עליך ברצינות כעל חברה אפשרית שתגאול אותי סוף סוף מבדידותי. הפניה האישית הזו אלי 'עשתה לי את זה' ותסלחי לי אם אני נשמע מעט מסוחרר. כתב ידל הזדמן בדיוק ברגע המתאים, שכן כפי ששמת לב פתחנו דיון בנושא חדש "תקוני אותיות" וכתב ידך בהחלט מדגים כמה תופעות מענינות. אין לי מושג מה זה אומר אך רציתי להראות לחבר'ה ואני בטוח שיהיה להם מה לומר. שורה 5 - התעסקות עם ה י' "לי". הלחמה ל' "כאלו" שורה 6 - "העט" , ע', אולי גם ט' שהיתה קודם ת' שורה 6 - 3 סימני קריאה עם המון נקודות מיותרות מתחת שורה 15 - ן' "להלן" שורה 16 - השלמת תבנית לספרה 2 ( כמו כל הנשים מורידה גיל ? ) שורה 21 - הלחמה משוכללת באות ה' "שתהנו" ת' "כתב" שורה 22 - ל' שהוכנסה מאוחר ובכוח "לאללה" כפי שאמרתי אין לי מושג מה זה אומר, אך לבטח זה מראה יחד עם הציורונים החביבים, על פרק זמן ארוך שהקדשת לכתיבת הטקסט ובדיקת התוצר. זה יכול להעיד על חשש וזהירות ? תשומת לב ? חוסר בטחון ? צנזורה וסנון ההבעה ? דיסקרטיות ? עכשיו הבנתי, את סתם עובדת עלינו שאת בת 27 כאשר את בת 32 ולא יכולה לעכל את זה שהחלפת קידומת. הכתב משדר איזה רוגע, שבת מחופשה שנתית ? שבת שלום לך ולכולם.

אני בת 27 ולא שקרנית

ראשית תודה רבה על הניתוח אני גם פונה אל כולם שינתחו וכמה שיותר אני האדם האחרון בעולם שמסוגל לשקר אין לי בעיה עם הגיל שלי בכלל התייחסת רק לכל התיקונים שלי בדף.... מה לגבי השאר? ממש ממש אין לי בעיה עם הגיל אבל מרגישה האמת כמו בת 17 תמשיכו לנתח בבקשה תודה

ושוב לאודי

אני קצת חסרת סבלנות...:) לא זזים פה העניינים או מה? מחכה כבר לניתוח...... סיקרנת אותי כהוגן... מה אומרים לי כל השינויים האלה בכתב היד? :) <נו...אז גיליתי שאני חסרת סבלנות...:)>

בעניין השינוי בכתב יד מצורף

לכל הגרפולוגים שלום מצורף בזאת עוד סוגי כתב יד שליייי אני ממש סקרנית לגבי כל השינויים האלה בכתב האם זה דבר רגיל?????

אם תצעקי עוד כמה פעמים שאת לא

שקרנית בסוף עוד מישהו יתחיל לחשוב שאת כן! אז מספיק עם הדראמות, לא אמרו שאת שקרנית, ובכלל, אשה ש'גונבת' כמה שנים לצורך הרגשתה האישית זה עדין לא עושה אותה שקרנית ואין גם יכולת אבחון כזו. טרם ניתחו את כתב ידך ואני מאחל לך שינתחו. נושא "התקונים" פשוט אקטואלי אצלינו וכתב ידך זימן לנו כמה תקונים, בחלקם מענינים, למרות שהכתב הסרוק לא מוסיף בריאות למי שמחפש. צ'או.

אודי זה לא היה בכזו דראמטיות

הבנתי שאתה צוחק באומרך שגנבתי כמה שנים.... לא התכוונתי שזה יהיה כזה דרמאטי אודי פשוט נגנבתי קצת מזה זה הכל
בכל אופן...אני מחכה(בסבלנות!) וצירפתי כמה סוגים של כתב ידי תודה

אל חשש, אני הבנתי את זה, וגם הדראמה

שלי היתה "סערה בכוס מים" ונועדה לכל אותם גולשים שלא תמיד ערים לכל מיני דקויות ועלולים לפרש דברים אחרת ממני וממך ולחוש אי נוחות.

אודי אתה כזה מקסים ככה שלא חוששת

עונה לכולם בכיף פשוט נחמד:) תודה ושיתעוררו כולם כבר......:) קדימה לנתח...יש עבודה קשה אצלי בניתוח... את זה אני אומרת כי התחלתי ללמוד גרפולוגיה ופשוט השתגעתי מהשינוי של האותיות טוב מחכה בי בנתיים

נו נו נו...אין לי כבר סבלנות

אוף..... נו בבקשה... כל אחד אומר לי משהו אחר רוצה מישהו שיעזור אני ממש דואגת... שלומית

מילה1

New member
אנסה לומר משהו על הכתב

אבל קחי את זה "בערבון מוגבל" כי לא הצלחתי להדפיס לי את הכתבים שלך בצורה ברורה ואני בדרך כלל אוהבת לנתח כתב כשהוא על דף ולא על מסך המחשב (מה לעשות, אני מדור הנייר). אז מה שראיתי בינתיים (בכתב הראשון בלבד- שיצא לי ברור פחות או יותר), באמת בולטים הטעויות והתיקונים בכתב (ויש עוד נוסף לאלה שאודי ציין: למשל- שורה 1 - "כף" ידי (זו לא טעות כתיבה, פשוט כתבת כף במקום כתב- זה מעין"ריחוף" בחשיבה ויציאה מחוץ לשליטה המעייפת, שורה 5 "בגלל", שורה 22 "כתב", ובודאי יש עוד. ולמה הם בולטים? מכיון שתיקנת אותם. אם היית זורמת קדימה ממש לא היינו שמים לב שטעית פה ושם, הרי זה מותר, נהפוך הוא- טעויות הם דבר חשוב (ככה גילו את האנטיביוטיקה ועוד כמה דברים... אוף אני מתחילה להטיף, אפסיק מיד!) אבל את שונאת טעויות- את בחורה שמאד חשוב לה להיות בסדר ולומר את הדברים הנכונים. אבל כמו שאת ודאי יודעת זה מאד מעייף להיות כל הזמן בשליטה, אז מתפלקות לך די הרבה טעויות, פליטות פה ואימרות חסרות טאקט ואז את נבהלת, מתנצלת, מנסה לתקן - אבל מדגישה עוד יותר את הטעות. היה עדיף לזרום קדימה ולקבל את הטעויות כחלק מהחיים. יתכן שכשהיית ילדה מתחו עליך בקורת שאת לא מספיק מרוכזת ואז החלטת להילחם בזה, לדעתי זה מיותר. זה חינני להיות קצת אסטרונאוטית ולדעתי אם לא תתרגשי מזה יותר מדי, זה ישתפר (מנסיון של אסטרונאוטית לא קטנה וחסרת טאקט נוראית- אני, שגם אני בעברי שנאתי את התכונות האלה אצלי אבל "לעת זיקנה" החלטתי שהן חלק חשוב ממני ואוציא מהן את המיטב). מעניין מה יש לך לומר על זה וגם אם עוד מישהו יוסיף משהו אשמח... ביי.

ראשית תודה שנית התגובה

יש לי אכן ריחוף בחשיבה יציאה משליטה והרבה התעייפויות למשל ספר אני לא מסוגלת לקרוא...כל הזמן אני מרחפת ומתחילה לדמיין או לחשוב על נושאים אחרים שלא ממש רלוונטים אני כמעט תמיד מתקנת טעויות שונאת טעויות אכן חשוב לי להיות בסדר ולומר את הדברים הנכונים מתפלקות לי די הרבה טעויות-נכון מאוד פליטות פה-לפעמים אם אני נבהלת??? לא יודעת לא חשבתי על זה...:) ואז מתנצלת מהר וכן מדגישה את הטעות. בקשר לילדות: לא רוצה לגלות בנתיים... רוצה שתמשיכו לנתח כי אם באמת אפשר ללמוד על אדם דרך הכתב שלו...אז יש לכם פה אחלה דברים לראות:) אני סופר אסטרונאוטית...היום פחות בהרבה מאז... אחלה ניתוח עשית לי תמשיכי לנתח אותי בבקשה....יש עוד מלא מלא מלא דברים שרוצה לדעת תודה רבה שלומית

למעלה