אנסה לומר משהו על הכתב
אבל קחי את זה "בערבון מוגבל" כי לא הצלחתי להדפיס לי את הכתבים שלך בצורה ברורה ואני בדרך כלל אוהבת לנתח כתב כשהוא על דף ולא על מסך המחשב (מה לעשות, אני מדור הנייר). אז מה שראיתי בינתיים (בכתב הראשון בלבד- שיצא לי ברור פחות או יותר), באמת בולטים הטעויות והתיקונים בכתב (ויש עוד נוסף לאלה שאודי ציין: למשל- שורה 1 - "כף" ידי (זו לא טעות כתיבה, פשוט כתבת כף במקום כתב- זה מעין"ריחוף" בחשיבה ויציאה מחוץ לשליטה המעייפת, שורה 5 "בגלל", שורה 22 "כתב", ובודאי יש עוד. ולמה הם בולטים? מכיון שתיקנת אותם. אם היית זורמת קדימה ממש לא היינו שמים לב שטעית פה ושם, הרי זה מותר, נהפוך הוא- טעויות הם דבר חשוב (ככה גילו את האנטיביוטיקה ועוד כמה דברים... אוף אני מתחילה להטיף, אפסיק מיד!) אבל את שונאת טעויות- את בחורה שמאד חשוב לה להיות בסדר ולומר את הדברים הנכונים. אבל כמו שאת ודאי יודעת זה מאד מעייף להיות כל הזמן בשליטה, אז מתפלקות לך די הרבה טעויות, פליטות פה ואימרות חסרות טאקט ואז את נבהלת, מתנצלת, מנסה לתקן - אבל מדגישה עוד יותר את הטעות. היה עדיף לזרום קדימה ולקבל את הטעויות כחלק מהחיים. יתכן שכשהיית ילדה מתחו עליך בקורת שאת לא מספיק מרוכזת ואז החלטת להילחם בזה, לדעתי זה מיותר. זה חינני להיות קצת אסטרונאוטית ולדעתי אם לא תתרגשי מזה יותר מדי, זה ישתפר (מנסיון של אסטרונאוטית לא קטנה וחסרת טאקט נוראית- אני, שגם אני בעברי שנאתי את התכונות האלה אצלי אבל "לעת זיקנה" החלטתי שהן חלק חשוב ממני ואוציא מהן את המיטב). מעניין מה יש לך לומר על זה וגם אם עוד מישהו יוסיף משהו אשמח... ביי.