להלחם או לוותר?

davidzal11

New member
להלחם או לוותר?

אני וחברה שלי שנתיים ביחד אני בן 20 והיא בת 18 וחצי, בתקופה האחרונה הרגשתי שהקשר בא יותר ממני ופחות ממנה אני בצבא משרת כלוחם ותמיד העדיפות שלי לחזור הביתה הוא להיות איתה כמה שיותר, התחלתי להרגיש שזה לא בא מממנה גם כמו שמצופה והיא אמרה לי שהיא מאוד מבולבלת והיא כבר לא יודעת מה היא מרגישה ניסינו לקחת שבוע הפסקה ולנתק תקשר אחד עם השני בלי לדבר היא הייתה כל השבוע על כדורי הרגעה ירדה במשקל והיה לה מאוד קשה לראות שפתאום בן אדם שאיתך שנתיים נעלם לשבוע , אבל היא עדין לא יודעת אם זה בא מהרגל או מאהבה, היא ביקשה עוד כמה ימים לחשוב עד שאני יחזור מהבסיס , היא כביכול צריכה שקט כדי להבין מה היא רוצה מעצמה אז היא ביקשה גם שנדבר פחות עד שאני חוזר הביתה ככה שכרגע יש אינטרקציה של הודעה אחת ביום וזה רק לשאול מה קורה ואם הכל בסדר , כשהתקשרתי אליה ושאלתי מה שלומה ובאתי לנתק היא אמרה לי שהיא לא רוצה שאני ינתק ובא לה עוד כמה דק איתי בטלפון , מה שגרם לי עוד יותר להיות מבולבל , השאלה שלי זה אם כשאני יחזור והיא תחליט להפרד ממני , להלחם עליה להגיד לה שזו טעות כי אם היא תתחרט אני כבר לא יהיה שם כי אני מתקדם ממשיך הלאה, או שלתת לה להחליט וללכת פשוט .???

איך בעצם מתמודדים עם פרידה כזאת עם בן אדם שאתה שנתיים איתו ואתה כל בזמן איתו ואתה עושה איתו הכל פתאום נעלם לך מהחיים? בהפסקה שהיתה לנו הרגשתי שאין לי כלום בחיים שאין לי חשק לכלום, אין לי תאבון ומצב רוח אז מה יהיה אם ניפרד סופית? יש לציין שהיא לפני גיוס ואולי זה נובע ממשבר ומלחץ אני מבולבל וחסר אונים, מקווה שתביאו לי עצות , תודה רבה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין תשובה נכונה

תעשה מה שמרגיש לך נכון.
אם אתה צריך להילחם עליה, תילחם, כי זה מה שנכון לך.
אם נכון לך להניח לה, תניח לה.

בכל מקרה, אני לא משוכנע שהתוצאה הסופית תלויה בך או בגישה שתבחר. ענייני טאקטיקה למיניהם עוזרים לפעמים לטווח קצר. בטווח הארוך קובע הרצון העמוק שלך שני הצדדים, וכידוע, לפרידה דרוש רק צד אחד שרוצה בזה.

איך מתגברים על משבר כזה? כמו כל משבר אחר. פשוט עוברים אותו, ואחר כך יודעים איך זה היה. זה לא יעזור לך אם אני אספר לך איך אני התגברתי על משבר כזה לפני מיליון שנה. תתמודד, ויהיה בסדר.

סטנגה Joe

New member
תנסה

להחזיק איתה.
שים לעצמך גבולות של זמן ואם הגבולות לא יחזיקו מעמד תיפרדו.
בחיים יש לא מעט פרידות.
הן כואבות, הן מייסרות, הן גם מלמדות אותך משהו על עצמך.

למעלה