להלהלהלה שאלון!!!

MakeItHurt

New member
להלהלהלה שאלון!!!

החלטתי לכתוב שאלון נחמד D: אז הנה לכם: *השאלון מנוסח בלשון נקבה מצורך נוחיות בלבד* 1.היי D: ממצב? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ 3.מה את אוהבת לשתות? 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? 5.האם את מולכת שולל? 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? 10.סליחה, מה השעה? 11.תגידי, זה כאב? 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? 14.יש לך מדפסת? 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? 18.את אוהבת לצלם? 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? 25.נכון שבובספוג שולט?D: 26.את מאמינה במלאכים? 27.ופיות? 28.MEEP. 29.שליכלינג! 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? 32.למה לא? 33.את אוהבת פיצה? 34.מה התאריך היום? 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 36.למה את נמצאת בישרא? 37.'החיים זה כאן'. באמת? 38.כתבת פעם בנושא החם? 39.על מה כתבת? 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? 42.עגבינה או גזר? 43.בטטה או תפוח-אדמה? 44.טאקי או מונופול? 45.בריזר אבטיח או לימון? 46.בוקר או לילה? 47.שישי או שבת? 48.שחור או לבן? 49.כחול או ירוק? 50.אני עצמי או אנוכי? 51.מיייייאו! 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? 53.אז את אדם-זאב, הא? 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? 56.אוהבת ללכת לים? 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? 60.אור שמש או מנורה? 61.שמת לב שאין שאלה 20? 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? 63.את רוצה לצאת איתי? 64.ואם אני אבקש נורא יפה? 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? 66.טוב, בסדר. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? 68.אז.. מה יצא? 69.אוהבת את התנוחה הזאת? 70.משעמם לי. ולך? 71.למה אני כותבת שאלון? 72.קוואק!@##!@$ 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? 78.חג או סתם חופש? 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? 81.את אוהבת פודינג? 82.ומרשמלו? 83.ומה השעה עכשיו? 84.השעון במחשב שלך מדוייק? 85.את בטוחה? 86.מגניב D: 87.את יוצאת בימי שישי? 88.ומה אתם עושים? D: 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. 90.טרלהלהלהלה.. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD 92.יש לך פיפי? 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? 95.מתי המימולדת שלך? 96.תזמיני אותי? 97.את בתנועת נוער? 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? 99.תקני לי אחד? תהנו :)

../images/Emo42.gifאני ^^'

.היי D: ממצב? הכל טוב XD 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ האמת שכן ~מסמיקה~ 3.מה את אוהבת לשתות? מים 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? ברווזים
5.האם את מולכת שולל? לא ממש 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? נחמד להם 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? כן
8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? לא! אני רוצה 2.. 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? אין לי מושג 10.סליחה, מה השעה? 16:16 11.תגידי, זה כאב? מאוד 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. יופי 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? שוקולד 14.יש לך מדפסת? כן אבל לא עובדת 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? כן 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אם המדפסת שלי הייתה עובדת הייתי מדפיסה XD 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? סבבי 18.את אוהבת לצלם? מאוד 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? לא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? בעעעעעע 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? כן, טוב מאוד 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? כן!! כל פעם מחדש!!
25.נכון שבובספוג שולט?D: לא, אני לא מבינה למה כולם אוהבים ספוג צהוב ומכוער 26..את מאמינה במלאכים? כן 27.ופיות? לא 28.MEEP. אה? 29.שליכלינג!
30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O לא נראה לי 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא 32.למה לא? כי זה לא טעים 33.את אוהבת פיצה? כן 34.מה התאריך היום? 9.4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישראל? למה לא? 37.'החיים זה כאן'. באמת? באמת 38.כתבת פעם בנושא החם? לא 39.על מה כתבת? לא כתבתי 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספלורר 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? אייסי 42.עגבינה או גזר? שניהם 43..בטטה או תפוח-אדמה? בטטה 44.טאקי או מונופול? טאקי 45.בריזר אבטיח או לימון? לימון 46.בוקר או לילה? לילה 47.שישי או שבת? שישי 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? כחול 50.אני עצמי או אנוכי? אני 51.מיייייאו! חתול 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? בטח 53.אז את אדם-זאב, הא? אהאה 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? מנגנת 56.אוהבת ללכת לים? מאוד 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? ברור שים!! איכס בריכה! 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] ברור שחום!! 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? סוכריות על מקל 60.אור שמש או מנורה? אור שמש 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא XD 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? כן XD 63.את רוצה לצאת איתי? יכול להיות 64.ואם אני אבקש נורא יפה? אז כן
65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? טוב 66.טוב, בסדר. אז מתי? XD 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? לא 68.אז.. מה יצא? - 69.אוהבת את התנוחה הזאת? איזה? 70.משעמם לי. ולך? מאוד 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך 72.קוואק!@##!@$ קוואק$#$%@$% 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! תראי אין בשאלה הקודמת! אומג! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? אושר, עושר, אהבה 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? לא 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: כן 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? תשתי מים וזהו 78.חג או סתם חופש? חג 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? בארץ 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? לא 81.את אוהבת פודינג? כן 82.ומרשמלו? מאוד 83.ומה השעה עכשיו? 16:28 84.השעון במחשב שלך מדוייק? נראה לי שכן 85.את בטוחה? לא 86.מגניב D: קול D: 87.את יוצאת בימי שישי? לפעמים 88.ומה אתם עושים? D: משו 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. כן גם לי 90.טרלהלהלהלה.. שלהלהלהלהההה 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? שנייה אני אבדוק.. *רצה* כלב 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? שפגשתי מישו
95.מתי המימולדת שלך? 9.12 96.תזמיני אותי? סבבה 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? נכון! 99.תקני לי אחד? לא

sukrazit

New member
עונה :)

.היי D: ממצב? כלטוב מה איתך? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ משתדלת לבוא הרבה XD 3.מה את אוהבת לשתות? קולהה ונסטי אפרסק. 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? אחלה :) 5.האם את מולכת שולל? לא. 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? חחחחחחחחח בכיף שלהם. 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? בטח! 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? בטח. 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? מה?? XDDD 10.סליחה, מה השעה16:53 11.תגידי, זה כאב? כשנפלתי מגן עדן? 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. חחחחחח אוקיי.. 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? וניל עם עוגיות. 14.יש לך מדפסת? כן 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? ברור!!! 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אולי לא? 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? סבבי 18.את אוהבת לצלם? כן 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא..... 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? חח לא.. 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? איכסהההה 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? ברור!!! כמו אחים:) 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? כןןן 25.נכון שבובספוג שולט?D: ברור! 26.את מאמינה במלאכים? כן 27.ופיות? לא 28.MEEP. אוקיי..? 29.שליכלינג! וואי עמוק.. 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O לא.. 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא נראלי.. 32.למה לא? כי לא יצא לי. 33.את אוהבת פיצה? ברורררר 34.מה התאריך היום? התשיעי באפריל 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? אלפיים ושבע 36.למה את נמצאת בישרא? בישראבלוג או בישראל? 37.'החיים זה כאן'. באמת? לא יודעת.. 38.כתבת פעם בנושא החם? לא 39.על מה כתבת? הא? 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספולרר 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסן!!! 42.עגבינה או גזר? עגבנייה 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפו"א 44.טאקי או מונופול? טאקי 45.בריזר אבטיח או לימון? לימון! 46.בוקר או לילה? לילה 47.שישי או שבת? שישי 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? כחול 50.אני עצמי או אנוכי? חח אני 51.מיייייאו! חתולה? 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? לא 53.אז את אדם-זאב, הא? אמרתי שלא.. 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק קל 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלונים דפוקים! 56.אוהבת ללכת לים? כן 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? בריכה 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן! 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? סוכרייה 60.אור שמש או מנורה? שמש 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא.. 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא.. XD 63.את רוצה לצאת איתי? לא 64.ואם אני אבקש נורא יפה? עדיין לא 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? לא 66.טוב, בסדר. אחלה. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? כן 68.אז.. מה יצא? מטאליסט 69.אוהבת את התנוחה הזאת? לא XD 70.משעמם לי. ולך? גםם 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך? 72.קוואק!@##!@$ וואו סקסי.. 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! לא נכון... 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? לסיים את השאלון,שיהיה טוב,וואנס XD 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? כן 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: שמתי לב XD 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אופטלגין חח 78.חג או סתם חופש? סתם חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? בחו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? מה?? 81.את אוהבת פודינג? לא 82.ומרשמלו? לא 83.ומה השעה עכשיו? 17:01 84.השעון במחשב שלך מדוייק? נראלי 85.את בטוחה? לא 86.מגניב D: נכון.. 87.את יוצאת בימי שישי? כן טוב..לפעמים.. 88.ומה אתם עושים? D: סתם יושבים ומשתעממים. 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. אני יודעת.. 90.טרלהלהלהלה..לולוליליליליל? 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? לבבות XD 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? לא משנה. 95.מתי המימולדת שלך? עוד 5 ימים.. 96.תזמיני אותי? לא 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? אהא 99.תקני לי אחד? לא

hilonet14

New member
עונה לך :))

1.היי D: ממצב? אחלה מניינים? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~.... אממ כן !! XD 3.מה את אוהבת לשתות? מים
4.ואיך את ביחסים עם ברווזים?אחלה בחלה.. 5.האם את מולכת שולל?מה זה אומר? סליחה על הבורות... 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אני לא יודעת מה זה 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? כן, אני מתה על חיבוקים 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? עוד יותר טוב XD 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? מאיפה לי?! 10.סליחה, מה השעה?17:45 11.תגידי, זה כאב? מה כאב? 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. מה כאב?!?!? 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? וניל עם עוגיות 14.יש לך מדפסת?כן שלא עובדת :/ 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? לא.. למה מי אמר את זה..? 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: כן בטח..... 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]?סטנדרטי 18.את אוהבת לצלם? לא 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא XD הם קיימים? 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'?לא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? אני מתה על חציליםםםם 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? לא ממש לא 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? בכיתי לא הייתי עצובה, כן... 25.נכון שבובספוג שולט?D: נכון 8D 26.את מאמינה במלאכים? כן 27.ופיות? לא 28.MEEP. 29.שליכלינג! 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O מה? 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק?לאאאאאא איכססס 32.למה לא? כי אני לא יצורה כמוך XD 33.את אוהבת פיצה? כן 34.מה התאריך היום? 9/4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישרא? מי מה מומ מ 37.'החיים זה כאן'. באמת? לא 38.כתבת פעם בנושא החם? איזה נושא? 39.על מה כתבת? 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] ממש לא יודעת 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? אייסי 42.עגבינה או גזר?עגבנייה 43.בטטה או תפוח-אדמה?תפוח אדמה 44.טאקי או מונופול? טאקי 45.בריזר אבטיח או לימון? אבטיח שיהיה 46.בוקר או לילה? בוקר 47.שישי או שבת? שישי 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? כחול 50.אני עצמי או אנוכי? אני 51.מיייייאו! ח-ת-ו-ל-ה 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? כן XD אני ריצינית 53.אז את אדם-זאב, הא? פעם רציתי להיות חעעעע (שוב אני רצינית) 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה?פופ 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? שומעת את השירים שלי 56.אוהבת ללכת לים? כן 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? בריכה 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל?על מקל 60.אור שמש או מנורה?שמש 61.שמת לב שאין שאלה 20?לא 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה?לא 63.את רוצה לצאת איתי?לא 64.ואם אני אבקש נורא יפה?טוב נו סבבה יש תמונה? 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? אמרתי סבבה!! 66.טוב, בסדר. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? לא 68.אז.. מה יצא? לא עשיתי 69.אוהבת את התנוחה הזאת? איזה תנוחה....? 70.משעמם לי. ולך? כן... 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך 72.קוואק!@##!@$ 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? אמממ אישי איי גס 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? לא 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D:לא 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אקמול 78.חג או סתם חופש?סתם חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? בחו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? מה? 81.את אוהבת פודינג? לא 82.ומרשמלו? כןןןןןןןןן 83.ומה השעה עכשיו?17:53 84.השעון במחשב שלך מדוייק? לא 85.את בטוחה? כן 86.מגניב D:סבבה 87.את יוצאת בימי שישי? מדי פעם 88.ומה אתם עושים? D: לא עניינך! חחחחחחחח 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. לא 90.טרלהלהלהלה.. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? לבבות 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? אממ לא יודעת 95.מתי המימולדת שלך? 23.8 96.תזמיני אותי? כן 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? כן 99.תקני לי אחד?צ לא את צריכה לקנות לי!!!

t0mi

New member
עונהה

.היי D: ממצב? ה הכל טוב מה איתך? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ את יודעת, פה ושם 3.מה את אוהבת לשתות? חח מיץ ענבים 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? אנחנו ביחסים פתוחים 5.האם את מולכת שולל? האם אני מבינה סינית? לא 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אז אני אגיד שלא ידעתי שכבשים מדברות סינית 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? ונשיקה 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? שני שקל 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? חחחחחחח אני מכירה את זה אחרת יש לך יותר מדי דם באלכוהול 10.סליחה, מה השעה? שתהיה בן אדם 11.תגידי, זה כאב? מאד ולך? 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. זה בסדר 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? תות, אבל פרוזן שליטע 14.יש לך מדפסת? יאפ 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? לא אני מאמינה שהם יחטפו אותנו מחר 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: למי יש כוח? 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? סטנדרטי 18.את אוהבת לצלם? חחחחח אני בקולנוע ואני הצלמת, אז אין לי ברירה אלא להגיד שממש לא 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא, ואתת? 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? לא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? יחסים סגורים 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? לא. אני שונאת אותו, הוא לא נחמד אליי 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? ששש... אני מכחישה 25.נכון שבובספוג שולט?D: ארתור יותר 26.את מאמינה במלאכים? כי כשהמלאכיםםם בוכיםםםם 27.ופיות? לא 28.MEEP. BEEP 29.שליכלינג! גכלךחדשגל 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O במה? 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? אני אוטכלת עכשיו 32.למה לא? לא אמרתי לא 33.את אוהבת פיצה? מאד 34.מה התאריך היום? שתהיה בן אדם 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? אלפיים לפני הספירה 36.למה את נמצאת בישרא? כי אין לי מה לעשות בחיים. למה את? 37.'החיים זה כאן'. באמת? באמאשלי 38.כתבת פעם בנושא החם? במהה? 39.על מה כתבת? -_- 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אנא עארף 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסנננננננ רולזזז 42.עגבינה או גזר? גזר 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפוןח אדמה 44.טאקי או מונופול? שניהם 45.בריזר אבטיח או לימון? בריזר אבטיח!!!!!!!!!! 46.בוקר או לילה? לילה 47.שישי או שבת? שישי 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? כחול 50.אני עצמי או אנוכי? מואה 51.מיייייאו! האו האו 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? לא ממש 53.אז את אדם-זאב, הא? כן 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? מוזיקה מוזיקה מוזיקה ומסנג'ר. אה! ומוזיקה 56.אוהבת ללכת לים? מאד 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? ים 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? סוכריות על מקל 60.אור שמש או מנורה? גם וגם 61.שמת לב שאין שאלה 20? למה כולם עושים דברים כאלה? 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לאאא!!! יאיייי פעם ראשונה שאני לא בודקת!! 63.את רוצה לצאת איתי? בכיף 64.ואם אני אבקש נורא יפה? אמרתי כן 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? לא הבנתי, את רוצה שאני לא אצא איתך? 66.טוב, בסדר. יאיי 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? יש מצב. על מה זה? 68.אז.. מה יצא? לא זוכרת מה זה כל כך 69.אוהבת את התנוחה הזאת? מאד 70.משעמם לי. ולך? גם 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך 72.קוואק!@##!@$ בלעקק 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! לא... 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? שהשאלון הזה יגמר כבר שהכל יסתדר עם *** שהשאלון הזה לא יחזור על עצמו :p 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? למה לא? 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: חח כן 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? תה ולנוח 78.חג או סתם חופש? חופשש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? גם וגם 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? לא 81.את אוהבת פודינג? לא טעמתי 82.ומרשמלו? על האש
83.ומה השעה עכשיו? שתהיי בעל חיים 84.השעון במחשב שלך מדוייק? יכול להיות 85.את בטוחה? לא 86.מגניב D: חח נכון 87.את יוצאת בימי שישי? כן 88.ומה אתם עושים? D: ביד 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. משעמם לי 90.טרלהלהלהלה.. טרלהלהלהבו 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא ממש 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? של כלבים 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? שמישהו שרציתי שיתקשר, התקשר 95.מתי המימולדת שלך? 21.9 96.תזמיני אותי? ברור 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? כןןן כל כךך 99.תקני לי אחד? בכיף תהנו :) תודה, גם את

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1.היי D: ממצב? בסדר, מה איתך? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ כן 3.מה את אוהבת לשתות? מים 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? אני בסדר, במיוחד אחרי מערכון בנק בשוגר זאזא 5.האם את מולכת שולל? כן 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אז אני אאמין לך 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? כן 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? כן 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? גדול האמת 10.סליחה, מה השעה? 18:23 11.תגידי, זה כאב? כן 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. גם לי!
13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? וניל אוריאוז 14.יש לך מדפסת? כן 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? את כולנו?איך ניכנס בחללית שלהם? 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אולי באמת 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? טוב מאוד+ 18.את אוהבת לצלם? כן 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא, אבל אני מתה לעשות את זה. למען האמת, בעוד שבוע אסע לגן החיות הורוד ואצלם הרבה חיות ורודות (ביניהן פילים) 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? לא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? יחסי שכנות פשוטים 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? כן 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? לא 25.נכון שבובספוג שולט?D: כן 26.את מאמינה במלאכים? לא 27.ופיות? לא 28.MEEP. גם לא 29.שליכלינג! גם לא 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O
לא! 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? מפלסיק? לא. אבל מפלסטיק כן! מומלץ 32.למה לא? כי אין כזה חומר פלסיק 33.את אוהבת פיצה? כן 34.מה התאריך היום? 9.4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישרא? קוראים לזה ישראל, וכאן נולדתי. 37.'החיים זה כאן'. באמת? כן 38.כתבת פעם בנושא החם? שטו? 39.על מה כתבת? 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספלורר 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מנסג'ר שולטט!!@עעע 42.עגבינה או גזר? גזר 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפו"א 44.טאקי או מונופול? אווו זה קשה. אה, ברור שמונופול! 45.בריזר אבטיח או לימון? בריזר? איכ. 46.בוקר או לילה? בוקר 47.שישי או שבת? שבת 48.שחור או לבן? לבן 49.כחול או ירוק? כחול וירוק 50.אני עצמי או אנוכי? אני 51.מיייייאו! בדיוק! 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? אני חושבת שכן>< 53.אז את אדם-זאב, הא? כנראה 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? שומעת מוזיקה. נפגשת עם חברים. 56.אוהבת ללכת לים? לא 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? בריכה! 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] שוקולד חלב נו ברור. אין כזה דבר שוקולד חום. 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? יואו זה קשה. אני אלך על סוכריה 60.אור שמש או מנורה? שמש! האירו שמש! 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא בדקתי 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא 63.את רוצה לצאת איתי? לא, יש לי חבר 64.ואם אני אבקש נורא יפה? אבל. טוב אבל אל תספרי. 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? אמרתי טוב! אל תשגעי אותי שאני לא אתחרט 66.טוב, בסדר. יאי. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? כן 68.אז.. מה יצא? רוקרית. אבל אני צריכה לעשות שוב. 69.אוהבת את התנוחה הזאת? אחת האהובות עלי 70.משעמם לי. ולך? גם 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך? 72.קוואק!@##!@$ בדיוקXD 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! לא נכון, אין. 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? לא יודעת 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? לא 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: גם אני! 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אדוויל 78.חג או סתם חופש? חג 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? גם וגםP: 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? לא 81.את אוהבת פודינג? כן 82.ומרשמלו? כן 83.ומה השעה עכשיו? 18:33 84.השעון במחשב שלך מדוייק? כן 85.את בטוחה? כן 86.מגניב D: כן 87.את יוצאת בימי שישי? לפעמים. 88.ומה אתם עושים? D: מסתובבים. או באים אלי. 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. גם לי 90.טרלהלהלהלה.. טרלילי 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? קלאסי (כלביםP:) 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? אהבה 95.מתי המימולדת שלך? 21.10 96.תזמיני אותי? בטח 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? אהא 99.תקני לי אחד? מתי היום הולדת שלך?

דנטל

New member
וואו, איזה רווחים

1.היי D: ממצב? סבבה 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ כן 3.מה את אוהבת לשתות? סודה 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? הם חמודים 5.האם את מולכת שולל? לרוב לא 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אני לא כבשה 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? אם זה בלי זיעה, אז כן 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? כן, אני לא מזלזלת בכסף 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? אני שותה רק רד בול עם קפאין ולא דברים אחרים 10.סליחה, מה השעה? 19:01 11.תגידי, זה כאב? קצת 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. סלחתי 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? אשכוליות אדומות 14.יש לך מדפסת? לא 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? לא 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אולי 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? כואב הראש שזה מבאס 18.את אוהבת לצלם? לרוב לא 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? לא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? חצילים זה בסדר 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? כן 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? לא ראיתי 25.נכון שבובספוג שולט?D: לא, ולא רואה את זה 26.את מאמינה במלאכים? לא 27.ופיות? לא 28.MEEP. מיפ מיפ 29.שליכלינג! נעים מאוד 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O מה זה סוגו? 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא שזכור לי 32.למה לא? לא בטוח שלא 33.את אוהבת פיצה? כן 34.מה התאריך היום? 9/4
35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישרא? אני לא 37.'החיים זה כאן'. באמת? כן 38.כתבת פעם בנושא החם? לא 39.על מה כתבת? רק השתתפתי בתחרות שזה כמו נושא חם 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספלורר 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? לא זה ולא זה 42.עגבינה או גזר? עגבניה רק אם היא קשה, אבל קשה לי לבחור ביניהם 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפו"א 44.טאקי או מונופול? מונופול 45.בריזר אבטיח או לימון? לימון 46.בוקר או לילה? לילה 47.שישי או שבת? שבת 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? ירוק 50.אני עצמי או אנוכי? עצמי 51.מיייייאו! חתולה 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? לא חושבת 53.אז את אדם-זאב, הא? לא חושבת 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? היפ הופ 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? גולשת 56.אוהבת ללכת לים? לא 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? בריכה 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] חום 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? מקל 60.אור שמש או מנורה? מנורה 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא, אבל עכשיו חזרתי 63.את רוצה לצאת איתי? לא 64.ואם אני אבקש נורא יפה? תלוי לאן 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? כן 66.טוב, בסדר. אחלה, מה את נותנת לי מתנה 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? לא שידוע לי 68.אז.. מה יצא? מה זה המבחן הזה? 69.אוהבת את התנוחה הזאת? אוי, אז אולי עשיתי משהו כזה, ולא 70.משעמם לי. ולך? לא 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך 72.קוואק!@##!@$ שאלתיאל 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! לא נכון 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? 3 משאלות 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? כן, אם הוא היה נותן לי 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: לא זוכרת 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? גם לי יש ולקחתי אופטלגין ואני מחכה שהוא יעבוד 78.חג או סתם חופש? חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? חו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? לא 81.את אוהבת פודינג? לפעמים 82.ומרשמלו? כן 83.ומה השעה עכשיו? 19:09 84.השעון במחשב שלך מדוייק? אולי 85.את בטוחה? לא 86.מגניב D: לא עד כדי כך מגניב 87.את יוצאת בימי שישי? כן 88.ומה אתם עושים? D: רוקדים 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. לי לא 90.טרלהלהלהלה.. הופ הופ, גדלתי בשנה 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? כלבים 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? משפחת תאקט 95.מתי המימולדת שלך? היום 96.תזמיני אותי? לא הזמנתי אף אחד 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? זה מעולה כל עוד לא מצויר עליהם משהו שאני שונאת 99.תקני לי אחד? אולי אה, אין 100?

sweet shir

New member
עונה! D:

1.היי D: ממצב? הכל בסדר, מה איתך? D: 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ המ. ~סמיילי מרים גבה של המסן~ כן? XD זה מזכיר לי את "Hoy you doin'?" של ג'ואי. XD 3.מה את אוהבת לשתות? דיאט קולה3> 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? המ. עם ברווזי אמבטיה אין לי בעיה, על אמיתיים אנלא מתה. ^^ לא סובלת חיות. XD מעעע?! הן מסריחות אחו שרמוטה! 5.האם את מולכת שולל? חחחחחחחחח לא>< 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אזזז.. סבבה לך? XD למה בכלל ישלך כבשים?! O: 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? לא, אנלא אוהבת חיבוקים מחיות. חיות זה פיכסXD 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? כה, בטחD: 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המה?! XD 10.סליחה, מה השעה? 18:49 11.תגידי, זה כאב? שנפלתי מגן עדן? לא.
12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. אזזז חבל! 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? האגן דאז. 3> כל דבר של האגן דאז! 14.יש לך מדפסת? כה. 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? חחחחחחחח לא. 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: כבר הדפסתי. XD עבודה באנגלית לביצפרXD ממזמן....... פיייי כיתה ז' נראליXD 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? עצבנית. הורים זה חרא! 18.את אוהבת לצלם? לא. 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא...
21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? חחחחחחח לא, אבל ניסיתי לעוף עם מטאטא כמו ב'הארי פוטר'! D: 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? שהם פיכ. >: 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? לא. >: הוא יאקי קקי! %$@$#@ 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? לא... לא זוכרת את זה בכלל. XD 25.נכון שבובספוג שולט?D: יאפ! גם פטריק3> 26.את מאמינה במלאכים? לא. 27.ופיות? לא. 28.MEEP.
29.שליכלינג! "פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ!" 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O חחחחחחחחחחחחח את מה?! XD 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא.
32.למה לא? כיי... למה לי לאכול פלסטיק? O: 33.את אוהבת פיצה? כעעעע. כללללל כךךךךךך. *__* 34.מה התאריך היום? 9.4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישרא? כי.... אני גרה פה? ^^ 37.'החיים זה כאן'. באמת? לודעת>< 38.כתבת פעם בנושא החם? לא. 39.על מה כתבת?
40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסן, דעעע. XD 42.עגבינה או גזר? עגבניה3> 43.בטטה או תפוח-אדמה? בטטה! O: 44.טאקי או מונופול? 45.בריזר אבטיח או לימון? אבטיח^^ 46.בוקר או לילה? לילה. 47.שישי או שבת? שבת. 48.שחור או לבן? שחור. 49.כחול או ירוק? ירוק!!!!!!!!!!! 50.אני עצמי או אנוכי? אניD: 51.מיייייאו! חתולעעע
52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? חחחחחחחח לא, מה אני.. לופין?! 53.אז את אדם-זאב, הא? המ לא. ואנשי זאב בכלל לא מייללים... הם לא חתולים! O: 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? פאנק-פופ-רוק. 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלונים כאלו. XD 56.אוהבת ללכת לים? לא. 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? בריכה!!!!!!!!
58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] חום. לבן עושה לי בחילה.
59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? סוכריות על מקל. P: 60.אור שמש או מנורה? אור שמש. 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא. XD 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? כן. חחחחחחחחחחח 63.את רוצה לצאת איתי? לא, אני לא לסבית. ^^ 64.ואם אני אבקש נורא יפה? לא.. 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? טובבב. תלוי מה המתנה. ואני לא נוגעת בך!
66.טוב, בסדר. ^^ 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? כה. 68.אז.. מה יצא? רוקר, אאל"ט. 69.אוהבת את התנוחה הזאת? איזה תנוחה?!
70.משעמם לי. ולך? קצת. 71.למה אני כותבת שאלון? כיייי את דפוקה? D: 72.קוואק!@##!@$ שלתיאל? O: 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! לא אין לך. XD 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? עוד מיליון משאלות... ואז, כרטיס טיסה ללונדון. כרטיס להופעה של מקפליי - שורה ראשונה. כרטיסי גישת VIP. המ שאני אתחרמן עם דאגי פויינטר והארי ג'אד. D: < אפשרות לצלם קלטת סקס של דאגי פוינטר והארי ג'אד.... ואז.... מלא כסף. XD וכרטיסים להופעות של כל שאר הלהקות שאני אוהבת3> ו.. להוסיף לי עוד 10 ס"מ לגובה. ^^ שיער חלק. עיניים כחולות. XD את כל הבגדים שאני רוצה בעולם. להיות ממממממממש רזה ולא משנה מה אני אוכל אני אשאר רזהD: וואו יש עוד מלא, אבל לא נחפור יותר ממש שכבר חפרתיXD 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? כה, ברור! XD 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: שמים לב... XD 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אדוויל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111
|סגידעעע| 78.חג או סתם חופש? חופשD: 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? בחו"ל! O: 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? .... WTF?! 81.את אוהבת פודינג? לא ממש. 82.ומרשמלו? רק שזה צלוי בל"ג בעומר. XD 83.ומה השעה עכשיו? 19:33 84.השעון במחשב שלך מדוייק? כה. 85.את בטוחה? כה. XD 86.מגניב D: חחחח טוב. 87.את יוצאת בימי שישי? כה 88.ומה אתם עושים? D: כלמיני^^ 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. לא. מועחעחע לך משעמם ולי לא!! נה נה בננה!
90.טרלהלהלהלה.. לא, זה: פה לה לה פה לה לה! 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לאאא.
92.יש לך פיפי? לא חחחחחחח 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? המ של כלבלבים נראה לי^^ 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? לודעת. O: 95.מתי המימולדת שלך? 6.11 96.תזמיני אותי? לא, איכ למה נראה לך?! XD 97.את בתנועת נוער? לא ממש. אני במד"צים אם זה נחשב. 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? כע
99.תקני לי אחד? טוב. 1 זה כולה 2.5 שקל. XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :]

1.היי D: ממצב?הכל טוב D: 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ יותר מדי |מסמיקה| 3.מה את אוהבת לשתות?נסטי 3> 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים?
5.האם את מולכת שולל?לא ניראלי :O 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש?כבשים
7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק?בכיףףףףףףף :] 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי?גם אם לא תתני לי 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך?
10.סליחה, מה השעה?18:41 11.תגידי, זה כאב?כן, קצת 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. תרגישי טוב 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת?וניל
14.יש לך מדפסת?אההא 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? לא 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: בכיף 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]?סבבי 18.את אוהבת לצלם?כן D: 19.אי פעם צילמת פילים ורודים?לא 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'?לאא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים?איייייכס 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך?כן, לפעמים הוא עושה לי קצת בעיות אבל הוא חמודיז 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'?כןןן ;[ 25.נכון שבובספוג שולט?D: ביותר דה 26.את מאמינה במלאכים?לא 27.ופיות?כן 28.MEEP. אההא 29.שליכלינג! וואלה, גםאני חשבתי ככה 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O לא 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק?לא 32.למה לא?כי לאיודעת 33.את אוהבת פיצה?כן דה 34.מה התאריך היום?9.4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו?2007 36.למה את נמצאת בישרא?אני לא בישרא 37.'החיים זה כאן'. באמת? לא 38.כתבת פעם בנושא החם?-- 39.על מה כתבת?-- 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו']אקספלורר 41.מה עדיף, מסנ או אייסי?מסנ 42.עגבינה או גזר?גזר 43.בטטה או תפוח-אדמה?תפוח אדמה 44.טאקי או מונופול?מונפוול 45.בריזר אבטיח או לימון?אבטיח
46.בוקר או לילה?לילה 47.שישי או שבת?שבת 48.שחור או לבן?שחור 49.כחול או ירוק?כחול 50.אני עצמי או אנוכי?אני 51.מיייייאו!חתולההההה D: 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא?לא 53.אז את אדם-זאב, הא?כנראה שלא 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה?פאנק רוק, פופ רוק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך?לא חסר 56.אוהבת ללכת לים?כן 57.שאלה גורלית: ים או בריכה?בריכה 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן דהההההה ._. 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל?סוכריות על מקל 60.אור שמש או מנורה?אור שמש 61.שמת לב שאין שאלה 20?לא :O 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? חחחחחחחחח כן XD 63.את רוצה לצאת איתי?בכיף 64.ואם אני אבקש נורא יפה?אני מסכימה 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה?I Do 66.טוב, בסדר. סבבה 67.עשית פעם את מבחן הפוזה?כן 68.אז.. מה יצא?רוקיסט XD 69.אוהבת את התנוחה הזאת?איזה
70.משעמם לי. ולך? לא ממש, אבל אני עצבנית 71.למה אני כותבת שאלון?לאיודעת 72.קוואק!@##!@$ ברווזזזזזזז 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! איזה קישור ?! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת?להיות מאושרת, למצוא אהבה, ולהיות עשירה 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות?אההא 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: כן XD 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין?אדוויל 78.חג או סתם חופש?סתם חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ?בחו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה?לא 81.את אוהבת פודינג?כן 82.ומרשמלו?כן 83.ומה השעה עכשיו?19:40 (עשיתי הפסקות D: ) 84.השעון במחשב שלך מדוייק?כן 85.את בטוחה?כן 86.מגניב D: קול 87.את יוצאת בימי שישי?כשבא לי 88.ומה אתם עושים? D: לאיודעת 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. לא 90.טרלהלהלהלה.. עילןגהיךןדגכ 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי?לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט?כלבים 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים?הכדורסל 95.מתי המימולדת שלך?9.6 96.תזמיני אותי?בכיף 97.את בתנועת נוער?לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע?ביותר
במיוחד לשאוף אותם 99.תקני לי אחד?בכיף

cohenet91

New member
עונה

1.היי D: ממצב? אחלה בחלה, מה איתך? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ אפשר לומר.. 3.מה את אוהבת לשתות? הרבה. 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? אין לי כאלה
5.האם את מולכת שולל? בדר"כ לא. 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? הי, את רומזת שאני כבשה?
7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? אוקיי :) 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? הי, את מנסה להוליך אותי שולל! עליתי עלייך
9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? טחח. אבל אני בכלל לא שותה קפה. 10.סליחה, מה השעה? 19:47. 11.תגידי, זה כאב? מה? 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. וואלה
13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? שוקו-וניל. 14.יש לך מדפסת? אהא. 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? לא ממש. 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אבל אני לא מאמינה בזה. 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? סבבי-בבי. 18.את אוהבת לצלם? לא ממש. 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? פגעתם בנקודה רגישה
(ותסיקו לבד את מסקנותיכם) 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? יש מצב.. חח 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? אייייייייייייייייייייייייייייכ!!! 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? הוא מחוק לגמרי, אבל ממשיך לחיות, אז ככה שאני די מתה עליו :) 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? מופסה? יואו, אני לא ראיתי כמעט סרטי דיסני, עזבו אותי
25.נכון שבובספוג שולט?D: הוא בסדר, לא משהו מיוחד. למרות שלפני איזה יומיים ראיתי פרק והוא סבבה כזה. יש לו יומן שלו. 26.את מאמינה במלאכים? לא. 27.ופיות? לא. 28.MEEP. עמוק. 29.שליכלינג! שללה. 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O איפה זה? (כי אני רוצה לראות) 31.אכלת פעם עציץ מפלסטיק? כן. במקום עם האנשים החלוקים הלבנים אמרו שזה בסדר..
32.למה לא?
33.את אוהבת פיצה? מאוד
34.מה התאריך היום? 9/4/07. 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 07, יענו 2007. 36.למה את נמצאת בישרא? אני בתפוז, חבריות. 37.'החיים זה כאן'. באמת? לא. 38.כתבת פעם בנושא החם? let's think... 39.על מה כתבת? הממ.. על פילים ורודים ועציצים מפלסטיק. 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספלורר. 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסנג'ר. אבל אייסיקיו לשליחת אסמסים בחינם-חינם-אין-כסף D: 42.עגבניה או גזר? עגבניה לא מבושלת וגזר מבושל. 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפוח אדמה, בדר"כ. אבל גם בטטות זה נחמד לעתים. 44.טאקי או מונופול? תלוי במצברוח. נראה לי שאני אבחר בטאקי, כי הוא יותר קצר וקולע שכזה. 45.בריזר אבטיח או לימון? לא שותה בריזר. 46.בוקר או לילה? לילה
47.שישי או שבת? שישי. 48.שחור או לבן? שחור-לבן. 49.כחול או ירוק? כחול
50.אני עצמי או אנוכי? אני. 51.מיייייאו! לבריאות. אבל, האפצ'י שלי יותר מגניב. (סתם לא, אבל המיאו שלי באמת מגניב
) 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? לא. 53.אז את אדם-זאב, הא? לא. 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק. 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? אתם יודעים, לא משעמם לי כ"כ הרבה..
56.אוהבת ללכת לים? כן. 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? ים. 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] חום. 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? הא? מה זה גאמי ברז? 60.אור שמש או מנורה? אור שמש. 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא. 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? אהא. 63.את רוצה לצאת איתי? אם רק לא הייתי תפוסה.. :) 64.ואם אני אבקש נורא יפה? אממ.. 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? מיליון דולר זאת אחלה מתנה. 66.טוב, בסדר. את תביאי לי מיליון דולר?!
67.עשית פעם את מבחן הפוזה? כן. מבחן דפוק. 68.אז.. מה יצא? שאני פקאצה. 69.אוהבת את התנוחה הזאת? אף פעם לא ניסיתי. 70.משעמם לי. ולך? לא. 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך. 72.קוואק!@##!@$ רואים שמשעמם לך
73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! אהה הבנתי.. זה שאלון שהיה במקור בבלוג בישרא! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? זה משהו שהייתי חושבת עליו הרבה זמן. 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? אם הוא היה מדבר איתי
76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: על הגב :/ 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אדוויליקוויג'לז (וכן, זה מחובר).
78.חג או סתם חופש? חג עם חופש. 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? לאדעת. 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? אומרים חביצה. שזה חביצה-מצה. אה ו..לא. 81.את אוהבת פודינג? השאלה שצריכה להישאל היא- האם אי פעם אכלתי פודינג?!
82.ומרשמלו? כן :) 83.ומה השעה עכשיו? 20:01. 84.השעון במחשב שלך מדוייק? כמעט. 85.את בטוחה? ... 86.מגניב D: טוטאלי! 87.את יוצאת בימי שישי? אהא. 88.ומה אתם עושים? D: לא הרבה, בדר"כ. 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. שאלת מקודם. לא משעמם לי. אבל האמת, לדעתי הדברים הכי מגניבים נולדים משעמום. למשל- שאלון D: 90.טרלהלהלהלה.. הי, לא הקשבת לי :/ 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא.. 92.יש לך פיפי? לא. 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? הוא חלק
94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? החבר הנוכחי שלי? :) 95.מתי המימולדת שלך? מימולדת? חחחחח.. 21/8/91. 96.תזמיני אותי? מניחה שלא, אבל אל תיעלבי
97.את בתנועת נוער? כן, בצופים!
98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? לגמרי. 99.תקני לי אחד? ככה מסיימים שאלון? ככה?! ככה לימדתי אותך לסיים שאלון?! זהו, עכשיו את בטוח לא מוזמנת ל"מימולדת" שלי ]:

דורה17

New member
עונהנהנהנה

.היי D: ממצב? היי=] הכל טוב 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ חח כן 3.מה את אוהבת לשתות? מיצים בעיקר 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? אני אוהבת 5.האם את מולכת שולל? אני מקווה שלא 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? חחח שיהיה להן בכיף 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? כן! 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? לא מה אני זונת חיבוקים? חחח 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? גדול? חחח 10.סליחה, מה השעה? שעה טובה לקנות שעון 11.תגידי, זה כאב? לא 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. אחלה 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? מוקה או שוקולד 14.יש לך מדפסת? כן 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? נחיה ונראה 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אולי 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? סטנדרטי עד אוף 18.את אוהבת לצלם? כן 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא מצאתי כאלה 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? לא אבל ניסיתי לעוף עם מטרייה כמו מרי פופינס 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? אני אומרת להם שלום מידי פעם 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? לאחרונה כן 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? כן... =[ וזה מלך האריות! לא סימבה 25.נכון שבובספוג שולט?D: לא.. חח 26.את מאמינה במלאכים? לא יודעת 27.ופיות? לא נראה לי 28.MEEP. 29.שליכלינג! מה נסגר איתך ילדה?! 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O אה?? 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא חח למה שאני אוכל עציץ?! 32.למה לא? למה כן? 33.את אוהבת פיצה? כן 34.מה התאריך היום? 9.4 נראה לי 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישרא? אני לא 37.'החיים זה כאן'. באמת? יכול להיות... אה??? 38.כתבת פעם בנושא החם? אם הייתי וידעת מה זה הייתי עונה לך 39.על מה כתבת? 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] קספלורר 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסנג'ר 42.עגבינה או גזר? גזר 43.בטטה או תפוח-אדמה? בטטה 44.טאקי או מונופול? מונופול 45.בריזר אבטיח או לימון? אבטיח 46.בוקר או לילה? לילה 47.שישי או שבת? שישי 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? ירוק 50.אני עצמי או אנוכי? אני 51.מיייייאו! וואף! 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? לא חחח 53.אז את אדם-זאב, הא? 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלונים 56.אוהבת ללכת לים? כן 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? ים 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל?גומי 60.אור שמש או מנורה? שמש 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא חח 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא.. 63.את רוצה לצאת איתי? לא... 64.ואם אני אבקש נורא יפה? אז אני אשקול זאת חח 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? אז אני אשקול את זה יותר ברצינות חחח 66.טוב, בסדר. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? שזה? 68.אז.. מה יצא? 69.אוהבת את התנוחה הזאת? 70.משעמם לי. ולך? רואים שמשעמם לך... כן גם לי קצת האמת 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך רצח!! 72.קוואק!@##!@$ געגע 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! איזה קישור?? 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? להיות לבד בבית, שיעבור המבחן במתמטיקה, ושאני אסיים עם השיעורי נהיגה 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? אם הוא היה מדבר 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: רואים חח 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? תלוי עד כמה הוא חזק (הכאב) 78.חג או סתם חופש? סתם חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? חו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? כן! מה זה? 81.את אוהבת פודינג? כן 82.ומרשמלו? כן 83.ומה השעה עכשיו? 20:27 84.השעון במחשב שלך מדוייק? כן 85.את בטוחה? כן 86.מגניב D: 87.את יוצאת בימי שישי? לפעמים 88.ומה אתם עושים? D: תלוי ברמת העייפות 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. שמתי לב 90.טרלהלהלהלה.. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי? לא.. עשיתי מקודם 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? כלבים 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? סיימתי את הביוטופ חח 95.מתי המימולדת שלך? 21.11 96.תזמיני אותי? אולי =] 97.את בתנועת נוער? הייתי 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? כן! 99.תקני לי אחד? בכיף! אם הייתי מכירה אותך...

שאלוןנחמד!../images/Emo219.gif

1.היי D: ממצב?הכל..קיא? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ברור 3.מה את אוהבת לשתות?קולה ומים 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים?מצוינים 5.האם את מולכת שולל?לפעמים 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש?אוי ווי זמיר! תעשי משהו! 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק?לא 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי?לא 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך?לא יודעת 10.סליחה, מה השעה?21:44 11.תגידי, זה כאב?לא 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב.-כאילו שאכפת לי D: 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת?טריפל,לימון,תות,עוגיות 14.יש לך מדפסת?כן,לא עובדת 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה?לא 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D:לא רוצה 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]?עצבני 18.את אוהבת לצלם?מאוד 19.אי פעם צילמת פילים ורודים?לא 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'?לא 22.מהם היחסים שלך עם חצילים?רעים 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'?אהא ;[ 25.נכון שבובספוג שולט?D:לגמרי 26.את מאמינה במלאכים?לא 27.ופיות?לא 28.MEEP. 29.שליכלינג! 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:Oלא 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק?כן 32.למה לא?-- 33.את אוהבת פיצה?כן 34.מה התאריך היום?9.4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו?2007 36.למה את נמצאת בישרא?כי רציתי בלוג P: 37.'החיים זה כאן'. באמת?ממש לא 38.כתבת פעם בנושא החם?עוד לא 39.על מה כתבת?-- 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו']אקספלורר נראה לי 41.מה עדיף, מסנ או אייסי?איסיקיו,זה מה שיש לי 42.עגבינה או גזר?שום דבר 43.בטטה או תפוח-אדמה?תפו"א 44.טאקי או מונופול?מונופול,לא יודעת טאקי 45.בריזר אבטיח או לימון?שניהם? 46.בוקר או לילה?לילה 47.שישי או שבת?שישי 48.שחור או לבן?שניהם 49.כחול או ירוק?שניהם 50.אני עצמי או אנוכי?אנוכי 51.מיייייאו! 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא?לא 53.אז את אדם-זאב, הא?לא 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה?רו"מ 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך?מוזיקה,שינה,טלויזיה,מחשב 56.אוהבת ללכת לים?לא 57.שאלה גורלית: ים או בריכה?אף אחד 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!]לבן 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל?גאמי ברז [של קולה יותר טעים P:] 60.אור שמש או מנורה?מנורה 61.שמת לב שאין שאלה 20?לא אכפת לי 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא 63.את רוצה לצאת איתי?לא 64.ואם אני אבקש נורא יפה?לא 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה?לא 66.טוב, בסדר. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה?כן 68.אז.. מה יצא?מטאליסט 69.אוהבת את התנוחה הזאת?איזו? 70.משעמם לי. ולך?כן 71.למה אני כותבת שאלון?את משועממת 72.קוואק!@##!@$ 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת?עוד מיליון משאלות [בכל פעם מהמשאלה] 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות?כנ"ל 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D:-כן 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין?אדוויל 78.חג או סתם חופש?סתם חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ?חו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה?לא 81.את אוהבת פודינג?לא 82.ומרשמלו?כן 83.ומה השעה עכשיו?21:52 84.השעון במחשב שלך מדוייק?לא 85.את בטוחה?כן 86.מגניב D: 87.את יוצאת בימי שישי?לפעמים 88.ומה אתם עושים? D:מציקה לאנשים,הולכת לבתדודה שלי D:: [ת"א!!1] 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. 90.טרלהלהלהלה.. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XDלא 92.יש לך פיפי?לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט?כלבים 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים?לא זוכרת 95.מתי המימולדת שלך?עוד 16 ימים [26.4] 96.תזמיני אותי?לא עושה יומולדת,זה מפגר 97.את בתנועת נוער?לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע?לגמרי!!1 99.תקני לי אחד?לא

לאיור

New member
עונה

1.היי D: ממצב? חרא, ברגע שראיתי את כמות הרווחים שיש בין כל שאלה היה בא לי למות, תיקני את זה :) 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ ת'אמת שדיי הרבה... 3.מה את אוהבת לשתות? קולה, שוקו 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? בצלחת זה אחלה :) חחח סתםם איכסס בעעעע!!! 5.האם את מולכת שולל? מה?! 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אני מאוד שמחה בישבילם 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? כןןןןןןןןן
8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? מה אני זונה!!?!?
9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? אתה מתכוון מה אחוז הקפאין שלי בדם? חחחחח..[ מכירה את זה] 10.סליחה, מה השעה? 23:18 11.תגידי, זה כאב? מה? שנפלתי מגן עדן? אל תשאל כמה [ ?] 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. אחלה 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? וניל עוגיות 14.יש לך מדפסת? יאפ 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? ברווווווווווור!!! יש מישהו שלא מאמין בזה . 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אני רצה 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? קול, אני תמיד קולית
חח סתם.. 18.את אוהבת לצלם? מאוד, אני רוצה ללכת ללמוד 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? אתמול 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? לא יצא לי עדיין 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? היום טיילתי איתם בחוץ 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? בזמן האחרון לא, הוא בוגד בי ואכזרי אלי 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? כןןןןןןןן
25.נכון שבובספוג שולט?D: איייכסס לא, סתם אי לי בעיה איתו 26.את מאמינה במלאכים? בערך 27.ופיות? בערך 28.MEEP. [?] 29.שליכלינג! כל מילה 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? מרחתי עליו דבש וזה היה מעדן 32.למה לא? אבל אמרתי שכן 33.את אוהבת פיצה? וואוו מאודד 34.מה התאריך היום? 9.4.07 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2007 36.למה את נמצאת בישראל? ת'אמת שאין לי מושגג... 37.'החיים זה כאן'. באמת? לאא 38.כתבת פעם בנושא החם? לא 39.על מה כתבת? כלום 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספולרר , ניארה לי 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסןןן 42.עגבינה או גזר? עגבניה 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפו"א, איכס בטטה 44.טאקי או מונופול? וואוו קשה מידיי, משחקי יום כיפור 45.בריזר אבטיח או לימון? לימון, למרות שקצת נימאס 46.בוקר או לילה? לילה 47.שישי או שבת? שישיייייי 48.שחור או לבן? שחור 49.כחול או ירוק? כחול 50.אני עצמי או אנוכי? אנוכי 51.מיייייאו!- האו!!!! 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? כן 53.אז את אדם-זאב, הא? כן , עם פרווה נעימה 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? עונה ת'שאלונים האלה 56.אוהבת ללכת לים? מאוד 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? ברור ש..ים!!! 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן ! וזה לא גורלי, למרות שבזמן האחרון בא לי חום 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? סוכריה על מקל 60.אור שמש או מנורה? תלוי איזה מנורה חח 61.שמת לב שאין שאלה 20? את האמת?! כן ! 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא,, [אווץ' חחחח] 63.את רוצה לצאת איתי? לא 64.ואם אני אבקש נורא יפה? לא 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? פה אני כבר יתחיל לשקול את ההצעה :) חח 66.טוב, בסדר. אחלה 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? כן 68.אז.. מה יצא? לא זוכרת זה היה כ"כ מזמןן 69.אוהבת את התנוחה הזאת? לא יודעת לא ניסיתי אותה אף פעם.. 70.משעמם לי. ולך? מאוד 71.למה אני כותבת שאלון? כי את משועממת 72.קוואק!@##!@ מווווווו 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! מה!? 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? עוד 10000000 משאלות 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? ברור, למרות שיש לי בחדר חח 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: לצערי, למה אתם חושבים שאני כזו דפוקה? 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אקמול לא עוזר בגרוש 78.חג או סתם חופש? סתם חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? ברור שבחו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? לא 81.את אוהבת פודינג? לא 82.ומרשמלו? ממ.. על האש
83.ומה השעה עכשיו?23:31 84.השעון במחשב שלך מדוייק? כן 85.את בטוחה? כןןןןןן קרציות 86.מגניב D: ממש Cool
87.את יוצאת בימי שישי? כן 88.ומה אתם עושים? D: ילדים!! מה אנחנו עושים?! יוצאים לכל מיני מקומות חח 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. אני מאוד שמחה 90.טרלהלהלהלה.. להל לה לה לה להלההלהלה 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לאאאאא 92.יש לך פיפי? לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? לבבות :) 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? הצילומים שהיו לי ביום ראשון 95.מתי המימולדת שלך? 15.1.7 96.תזמיני אותי? לא 97.את בתנועת נוער? היא כבר לא ממש פועלת אבל שיהיה, הנוער העובד 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? שליטה, שליטה לא שליטע, סתם כן זה מאגניב 99.תקני לי אחד? נו טוב, שיהיה

שילהלהלהלה.

1.היי D: ממצב? כואב ;[ 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ את צריכה להרים גבה אחת |: וכן, אני כמעט גרה פה. 3.מה את אוהבת לשתות? תה! 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? הם מגניבים בתור צעצועי אמבטיה ^^ [הייתה במוזיאון תערוכה של צעצועי אמבטיה, וברווזים בכל מיני וריאציות XD כאלו חמודים OO] 5.האם את מולכת שולל?ע"י מי? O: 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש?את לא יכולה להוליך אותן שולל, הן לא יכולות לבחור אחרת >< 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק?אפשר טרמפ? 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? מה, אני זונה? כן! אני אתן לך שני חיבוקים במבצע. 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך?זירו. אני שותה קפה פעם בחודש 10.סליחה, מה השעה? 13:22 11.תגידי, זה כאב? הבטן? היא עדיין כואבת לי. מה נראה לך?! 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת?סורבה
14.יש לך מדפסת?כן 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה?בדיוק התחלתי לקרוא את "מלחמת העולמות" XD. לא. כולן חארות. 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: אבל..;[ 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]?כלום. [אני יבשנית בזמן האחרון |:] 18.את אוהבת לצלם?כן! 19.אי פעם צילמת פילים ורודים?כן! יש לי חולצה עם פיל ורוד. אבל לצלם אחד כזה? אף פעם לא יצא לי O: 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? ומה עם ה"פ? וינגארדיום לביוסה!!!!111111111111 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? טעים, אבל דופק לי ת'פרקים |: כנ"ל לגבי עגבניות, תרד, סלק, בשר, פלפלים... 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? הוא סתם אדיוט. אני מוליכה אותו שולל. 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? מופזה!!! מופזה!!! 25.נכון שבובספוג שולט?D: כיחסה. מי זה? O: 26.את מאמינה במלאכים? כן! 27.ופיות?כן. 28.MEEP........................................................................................MEET THE FUCKERS 29.שליכלינג! הלו? האאאלו? כיח. כמו השיר מהפסטיגל.|: 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O עם משקפת.אני עיוורת. 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? מהזה מפלסיק! מה הוא צ'חפתי? 32.למה לא? כי צרפתים לא טעימים. הגוף שלהם מורכב מחלקיקי שרצים. 33.את אוהבת פיצה? לא ...... ... ...... 34.מה התאריך היום? לללהלהלה. התאריך יומו של דנטל! 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? להלהלהה. בשנה שבה הפכתי מחננה לבנאדם. 36.למה את נמצאת בישרא? לא נמצאת בישרא. שונאת את ישרא. רק תפוז בשבילי
37.'החיים זה כאן'. באמת? כאן? איפה כאן? איפה חיים!?!?! ומשה! גם משה נעלם? 38.כתבת פעם בנושא החם? הא? 39.על מה כתבת? להלהלה להלה לה 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] אקספלוררררררררררררררר.שקסי. 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? מסנ! 42.עגבינה או גזר? גזר. 43.בטטה או תפוח-אדמה? פטטה. 44.טאקי או מונופול? ספיד. 45.בריזר אבטיח או לימון? לימון! 46.בוקר או לילה? להילהילהיה. "לילה, אצלי במיטה" D: 47.שישי או שבת? שבעס 48.שחור או לבן? כחול 49.כחול או ירוק? שחור ירוק לבן 50.אני עצמי או אנוכי? MINE! 51.מיייייאו! כיח. 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? כן! עם התנים לפני יומיים, ביער D: חיה מדהימה. 53.אז את אדם-זאב, הא? אני סתם וואנאבי תן. 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? כיח. לא יודעת1. 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? כיח. כלום 56.אוהבת ללכת לים? כה 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? סיגריה. בים. בלילה. 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] מריר, דה? 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? גומי 60.אור שמש או מנורה? פלורוסצנט 61.שמת לב שאין שאלה 20? אעעעעעעעעעע. עוד כמה פעמים ישאלו אתזה ;[ 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? 63.את רוצה לצאת איתי? את זונע? 64.ואם אני אבקש נורא יפה? אני אסחט אותך. 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? ארגז וודקה. בקבוקי שוט. אעעעעע |מזילהריר| 66.טוב, בסדר. מה בסדר? קודם התשלום
|מאפיונר| 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? נופ 68.אז.. מה יצא? אפשר לינק? 69.אוהבת את התנוחה הזאת? כשאני אנסה, אוכל לענות. 70.משעמם לי. ולך? גם /: 71.למה אני כותבת שאלון? כי.... את רוצה לצאת איתי. אבל לא ממש הולך לך. 72.קוואק!@##!@$ אני עף ויודע גם לרקוד, שואל מדוע זה דווקא כך, כי אני ברווז חכם כ"כ. נורא חכם /: 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? להללהלה. מאני מאני מאני. 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: אני סתם משיגנע זקיינה. 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אדויל. הכי מגניב. אההההה. קיאנו ריבס!!! 78.חג או סתם חופש? כיחסנב] . האמ. לא יודעת. אני מבולבלת >< 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? באיזה מילוי? 81.את אוהבת פודינג? כן 82.ומרשמלו? לא 83.ומה השעה עכשיו? 13:37 84.השעון במחשב שלך מדוייק? אין לי מושג ;[ 85.את בטוחה? דיייייייייי! הטרפת את דעתי. 86.מגניב D: 87.את יוצאת בימי שישי? 88.ומה אתם עושים? D: 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. 90.טרלהלהלהלה.. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD 92.יש לך פיפי? 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? של חתולה. 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? את! האאאאאאא 95.מתי המימולדת שלך? 14. 96.תזמיני אותי? לא |: את. 97.את בתנועת נוער? לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? כיח. כן ;[ 99.תקני לי אחד? תהנו :)

Miss Menta

New member
הרווחים האלה מעצבנים. ../images/Emo109.gif

1.היי D: ממצב? אחלה. 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ המון, כל יום. 3.מה את אוהבת לשתות? קולה דיאט, נסטי. 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? יש לי חבר ברווז. 5.האם את מולכת שולל? אה, לא. 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? אז, המ? 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? כן
. 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? כן. 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? מאיפה אני יודעת. 10.סליחה, מה השעה? 19:54. 11.תגידי, זה כאב? שנפלתי מגן עדן? המ.. לא. 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב.
13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? וניל. 14.יש לך מדפסת? כן. 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? לא יודעת. 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: לא XD 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? סטנדרטי. XD 18.את אוהבת לצלם? כן. 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? לא יצא לי. 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? ברור. שלא. 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? הווווווווווווווווו |סקס|
23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? כן. 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? לא זוכרת.. הייתי ממש קטנה כשראיתי את זה. 25.נכון שבובספוג שולט?D: יאפ
26.את מאמינה במלאכים? כן. 27.ופיות? לא. 28.MEEP.. 29.שליכלינג! אה. 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O לא. ם: 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא. 32.למה לא? לא יודעת לא נשמע לי טעים במיוחד.. 33.את אוהבת פיצה? כן. 34.מה התאריך היום? ה10 נדמה לי. 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 2001. 36.למה את נמצאת בישרא? כי זה אחלה. 37.'החיים זה כאן'. באמת? לא, זה שם. 38.כתבת פעם בנושא החם? ישמצב. 39.על מה כתבת? לא יודעת. 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] הרגיל נו. אקספלור. 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? אייסי. 42.עגבינה או גזר? גזר. 43.בטטה או תפוח-אדמה? תפוחאדמה. 44.טאקי או מונופול? טאקי. 45.בריזר אבטיח או לימון? בריזר?; 46.בוקר או לילה? לילה. 47.שישי או שבת? שישי. 48.שחור או לבן? שחור. 49.כחול או ירוק? כחול. 50.אני עצמי או אנוכי? אני עצמי ואנוכי. 51.מיייייאו! חתולה. 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? הא. לא. 53.אז את אדם-זאב, הא? :ם 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? רוק. 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? מחשב. 56.אוהבת ללכת לים? לא כ"כ. 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? בריכהההההההההההה. 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] לבן. 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? סוכריות על מקל. 60.אור שמש או מנורה? לא משנה. 61.שמת לב שאין שאלה 20? לא. 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? לא. הרווחים האלה מטריפים אותי. 63.את רוצה לצאת איתי? בואי. 64.ואם אני אבקש נורא יפה? כה. אני נואשת. XD 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? תלוי. 66.טוב, בסדר. קיי. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? כן. 68.אז.. מה יצא? נראהלימטאליסט. לא זוכרתתתתת. 69.אוהבת את התנוחה הזאת? לא ניסיתי אותה D: 70.משעמם לי. ולך? מאוד. 71.למה אני כותבת שאלון? כי משעמם לך. 72.קוואק!@##!@$ איזה ברוווז חמודדד. 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! חוחו. 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? אותו, מלא כסף, ובריאות. 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? תלוי. 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: כן. 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? אופטלגין - חזק בכאבים חזקים. 78.חג או סתם חופש? חופש. 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? ארץ. 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? לא. 81.את אוהבת פודינג? לא ממש. 82.ומרשמלו? בערך. 83.ומה השעה עכשיו? 8:01. 84.השעון במחשב שלך מדוייק? כן. 85.את בטוחה? כן. 86.מגניב D: 87.את יוצאת בימי שישי? לרוב כן. 88.ומה אתם עושים? D: טיילת, באולינג, סרט, כיכר.. 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. כן גם לי. 90.טרלהלהלהלה..טרלילילי. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא. 92.יש לך פיפי? לא. 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? כלבים. 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? הואאאאאאא. באמת. 95.מתי המימולדת שלך? 21.11. 96.תזמיני אותי? אולי. אם תתנהגי יפה. :] 97.את בתנועת נוער? נופ. 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? אה, כן. 99.תקני לי אחד? לא.

איב101

New member
עונה

1.היי D: ממצב?סבבעע 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ככה ... אלב אבא שלי גנן !!! (או שלא) 3.מה את אוהבת לשתות?קולה 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים?זה נושא רגיש אצלי ... לא מזמן יצאתי ממערכת יחסים עם ברבז ... :'( 5.האם את מולכת שולל?לא ממש 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש?אז אני אקבל אהיה בשוק .... !!! *אני בשוק* 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק?יאפ !! :p 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי?כע 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך?לא יודעת .... 10.סליחה, מה השעה?11:55 11.תגידי, זה כאב?כן 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב.אהה ... תתחדשי לך .. 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת?וניל עוגיות 14.יש לך מדפסת?כן 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה?לא ... אני מאמינה שחייזריות יחטפו אותנו בעוד 14 שנה 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D:אולי ... 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]?סבבי קבבי 18.את אוהבת לצלם?לפעמים 19.אי פעם צילמת פילים ורודים?כן .. שלשום 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'?לא ..אבל כשחושבם על זה ... זה לא רעיון רע כל כך ! 22.מהם היחסים שלך עם חצילים?טובים מאוד !! רוב החברים שלי הם חצילים או שאחד ההורים שלך הוא חציל 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך?מאוד ... זאת אהבה ממבט ראשון 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'?לא ראיתי סימבה .... *מתביישת* 25.נכון שבובספוג שולט?D:בארור 26.את מאמינה במלאכים?לפעמים .. רק כשמעשמם לי 27.ופיות?כע 28.MEEP. 29.שליכלינג!נאכון 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O לא 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? לא ... אבל אכלתי פאלפון מקרטון 32.למה לא?כי לא יצא 33.את אוהבת פיצה?מאוד 34.מה התאריך היום?10.4 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו?2000 ומשו 36.למה את נמצאת בישרא?כי אין לי חיים 37.'החיים זה כאן'. באמת?לא 38.כתבת פעם בנושא החם?לא 39.על מה כתבת?לא כתבתי 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] !@#$%^&*?)(>< 41.מה עדיף, מסנ או אייסי?מסנ 42.עגבינה או גזר?עגבניה כחולה 43.בטטה או תפוח-אדמה?גזר ... 44.טאקי או מונופול?גםוגם 45.בריזר אבטיח או לימון?קולה !! 46.בוקר או לילה?לילה 47.שישי או שבת?שישי 48.שחור או לבן?שחור לבן 49.כחול או ירוק?טורכיז 50.אני עצמי או אנוכי? אנוכי 51.מיייייאו! חתולהההההההההה 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא?לא ... אבל פעם נבחתי לאור שמש חצי מלאה 53.אז את אדם-זאב, הא?אתם כלב .. אני מבקשת 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה?רוק ופאנק 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך?עונה על שאלונים 56.אוהבת ללכת לים?יאפ 57.שאלה גורלית: ים או בריכה?זה באמת גורלי ... אי אפשר לענות על זה ... סורי ... 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!]לבן 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל?מקל (אבל רק כי אין לי מושג מזה גאמי ברז ... *חור בהשכלה*) 60.אור שמש או מנורה?שמש 61.שמת לב שאין שאלה 20?לא 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? כן ... אבל גם ידעתי שזאת תהיה השאלה הבאה .. חח 63.את רוצה לצאת איתי?כן 64.ואם אני אבקש נורא יפה?אז לא 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה?אז כן 66.טוב, בסדר.יאי 67.עשית פעם את מבחן הפוזה?כע 68.אז.. מה יצא?פעם רוקר ופעם מטליסטית (או איך שכותבים את זה) 69.אוהבת את התנוחה הזאת?איזה תנוחה ? 70.משעמם לי. ולך?גם 71.למה אני כותבת שאלון?כי אין לך חיים ?! גם לי לא ... זה בסדר ... SD 72.קוואק!@##!@$ לא 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג!אין בשאלה הקודמת קישור ! יש בשאלה הקודמת קישור ?! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? עוד שלוש משאלות , עוד 10 משאלות ועוד 100 משאלות 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות?כן ... אבל בשביל המקוריות הייתי מבקשת 4 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: לא ... אבל זה נשמע כיף 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין?אקמול ... הכי עוזר 78.חג או סתם חופש?חופש 79.חופשה-בחו"ל או בארץ?חו"ל 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה?כן 81.את אוהבת פודינג?כן 82.ומרשמלו?לא 83.ומה השעה עכשיו?12:10 (בערב) 84.השעון במחשב שלך מדוייק?לא 85.את בטוחה?כע 86.מגניב D:נאכון 87.את יוצאת בימי שישי?שבוע כן שבוע לא ... 88.ומה אתם עושים? D:אוכלים פיצה ומציקים קצת לשליח .... ואז סתם .. כל מיני 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם.גם לי משעמם ... 90.טרלהלהלהלה.. טרלהלהלהלהלהלה גם לך 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD לא 92.יש לך פיפי?לא 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט?שניה אני הולכת לבדוק ... לבבות כאלה 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים?השאלון הזה בלי ספק ... סתם .. לא יודעת 95.מתי המימולדת שלך?ביוני 96.תזמיני אותי?טוב 97.את בתנועת נוער?לא 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע?בארור 99.תקני לי אחד?טוב

למעלה