Beautiful Nightmare
New member
להלהלהלהלה../images/Emo65.gif
הההההההההההההה יוםיוםהולדת היוםיוםהולדת היוםיוםהולדת לאגוזון
פונגי|חיוךחושףשיניים| תראה כמה הזדקנת אגוזי20 ממ. אני זוכרת אותך ככה || קטן אגוזי17 [וויהי, אז כן השתמשתי בזה בסוף] קטן ומאיים קטן, מאיים וצומי קטן, מאיים, צומי ומטומטם. תמיד איימתי עליי וקראת לי מטומטמת
פגר. לפחות עכשיו גדלת, התבגרת, נהיית אדיש ומגניב ממש אגוזי20 [מה] טוב בכלאופן, אגוזון. יוםהולדת שמח המון אושר אהבה בריאות הצלחה וכאלו. תהנה בצבא החרא הזה שמאמלל את חייו של מאיר [הוא אמר לי היום שהוא רוצה למות!!!] ואממ תהנה מהחיים והכל כי אתה עדיין צעיר [טוב, אתה לא. על מי אני עובדת] לא משנה!!!!!!!!!, תהנה מהאגוזי20 שלך ומי יתן ותישאר פה עד אגוזי25.
המ, אתה יודע בדרך כלל אנשים עושים לעצמם רשימה של דברים לעשות לשנה החדשה [או ל20 שלך, במקרה הזה] אז הרשתי לעצמי להכין לך רשימה לעשות
1. להפסיק להיות אדיש 2. להפסיק להיות אדיש2 3. להתחיל לאכול יא אנורקס 4. להתאהב כל יום מחדש במראה המשופר שלי [תמונה מצורפת] 5. לבוא לאיזה מפגשון, ככה לזכר הימים הטובים [מה ראיתי אותך בסוף החופשהגדול, מה] 6. להפסיק להיות אדיש!!!!!!!!!!!!! 7. לכתוב יותר בפורום.. הוא מת. כמו ששמת לב. 8. להפסיק לקרא לי מטומטמת [אפילו שזה נחוץ לפעמים] 9. לעבוד תמיד, כדי שתהיה עשיר ותקנה לי בית. (A) 10. לאהוב אותי הכי בעולם. מה דעתך על הרשימה? משהובןזונה;[ טובאמ זהו נראהלי
יוםהולדת שמח!
[כתבתי שמן בהתחלה, ח] כאן חומד כותבת לחומד [יו זה מלא בבדיחות פרטיות] רות סוף.
הההההההההההההה יוםיוםהולדת היוםיוםהולדת היוםיוםהולדת לאגוזון