להלהלהלהלה

להלהלהלהלה../images/Emo65.gif

הההההההההההההה יוםיוםהולדת היוםיוםהולדת היוםיוםהולדת לאגוזון
פונגי|חיוךחושףשיניים| תראה כמה הזדקנת אגוזי20 ממ. אני זוכרת אותך ככה || קטן אגוזי17 [וויהי, אז כן השתמשתי בזה בסוף] קטן ומאיים קטן, מאיים וצומי קטן, מאיים, צומי ומטומטם. תמיד איימתי עליי וקראת לי מטומטמת
פגר. לפחות עכשיו גדלת, התבגרת, נהיית אדיש ומגניב ממש אגוזי20 [מה] טוב בכלאופן, אגוזון. יוםהולדת שמח המון אושר אהבה בריאות הצלחה וכאלו. תהנה בצבא החרא הזה שמאמלל את חייו של מאיר [הוא אמר לי היום שהוא רוצה למות!!!] ואממ תהנה מהחיים והכל כי אתה עדיין צעיר [טוב, אתה לא. על מי אני עובדת] לא משנה!!!!!!!!!, תהנה מהאגוזי20 שלך ומי יתן ותישאר פה עד אגוזי25.
המ, אתה יודע בדרך כלל אנשים עושים לעצמם רשימה של דברים לעשות לשנה החדשה [או ל20 שלך, במקרה הזה] אז הרשתי לעצמי להכין לך רשימה לעשות
1. להפסיק להיות אדיש 2. להפסיק להיות אדיש2 3. להתחיל לאכול יא אנורקס 4. להתאהב כל יום מחדש במראה המשופר שלי [תמונה מצורפת] 5. לבוא לאיזה מפגשון, ככה לזכר הימים הטובים [מה ראיתי אותך בסוף החופשהגדול, מה] 6. להפסיק להיות אדיש!!!!!!!!!!!!! 7. לכתוב יותר בפורום.. הוא מת. כמו ששמת לב. 8. להפסיק לקרא לי מטומטמת [אפילו שזה נחוץ לפעמים] 9. לעבוד תמיד, כדי שתהיה עשיר ותקנה לי בית. (A) 10. לאהוב אותי הכי בעולם. מה דעתך על הרשימה? משהובןזונה;[ טובאמ זהו נראהלי
יוםהולדת שמח!
[כתבתי שמן בהתחלה, ח] כאן חומד כותבת לחומד [יו זה מלא בבדיחות פרטיות] רות סוף.

אגזוזיייייייייייי../images/Emo110.gif

כפרה מה נשמע? מזל טוב!!!!!!!!11111111111
ושיהיו לך חיים מאושרים וכאלה, כי זה חשוב
ועד 120, אם באלך, כי זה מגניב
ואמממממ שתקבל כל מה שבא לך כי לפעמים אתה חמוד ועזרת לי עם התחפושת אז אני אוהבת אותך כרגע
יומולדת שמח ווהווווווווו

rsסd

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

עד 119 [איזה מניאק אני
]! הרבה בריאות ואושר
@#@#^*$*~@#)($%

s h e e p i t

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב!

heaven is here

New member
מזל טוב פיטר:)

אה אלכס:$$$$ המוני מזל טוב והמון כיף ביום הולדתך המגניב יא אתה גדול ממני
הב פאן

למעלה