להלהלהלהלהלהלה:)

kepit

New member
להלהלהלהלהלהלה:)

אמ מצאתי אותו באחד הפורומים.. לא עברתי על כל השאלות חח סתם כי ביקשתם.. אז אני לא אחראית לתוצאות:) שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: צבעים אהובים: אוספים: חדר- נקי או מבולגן: עולה לכיתה: החלק האהוב עליי בבית הספר: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכין\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: מקום בו תרצה לבקר: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מה השעה עכשיו? מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? שמם: אוהב/ת מזון מהיר? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהד/ת קבוצת כדורגל? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? האם כבר היית בחו"ל? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? האדם האחרון ש... קרא לכם חציל: חיבק אתכם: שהתגעגעתם אליו: דיבר איתכם: התנשקתם איתו: אכל איתכם ארוחה: דיבר איתכם בטלפון: שלח לכם הודעה: שלחתם לו הודעה: מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - מתגעגעים אליו: עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניון? ששבר את הלב שלך? שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה? נשך אתכם פעם פיל?

clyps

New member
XDD עונה..

שם: שיר אמיר גיל: 17 וארבעה חודשים גובה: 1.68 משהו כזה.. תאריך לידה: 22.2.91 מזל: דגים כותב\ת ביד: שתי הידיים צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבעים אהובים: ירוק,כחול אוספים: אבנים,מכתבים מסבא חדר- נקי או מבולגן: לרוב מבולגן.. עולה לכיתה: יב' החלק האהוב עליי בבית הספר: אני רוב הזמן בחוץ
מקצוע חזק: תאטרון ז´אנר ספרים מועדף: שירה,רומנים, מחזות... מכין\ה שיעורים: לעיתים... צורת לבוש מועדפת: ג'ינס וחולצה.. אביזר אהוב: עיפרון
שמפו: האידיאל הוא DOVE, אבל רוב הזמן נקה 7 או הוואי.. חנות אהובה: סטימצקי
וגם החנות ספרים יד שניה בתל אביב
סגנון שיער אהוב: לא יודעת.. נעל אהובה: לא משתגעת על נעליים... ספר אהוב: יותר מדיי.. פעילויות אהובות: קריאה,כתיבה,ציור,כדורסל,טניס,ריצה,צילום.. משחק קלפים אהוב: שונאת קלפים.. ספורט אהוב: כדורסל וטניס סדרת טלוויזיה אהובה: בקושי רואה טלוויזיה... שיר אהוב: 'פגישה לאין קץ'-חוה אלברשטיין תשמח לפגוש את: חוה אלברשטיין!,נתן זך,עמוס עוז,עדנה מזי"א,גילה אלמגור... סרט אהוב: 'פורסט גאמפ' סרט דיסני אהוב: 'השועל והכלבלב' טעם גלידה אהוב: אין מסטיק אהוב: אין מאכל אהוב: צ'ורבה.... סתם..אין ירק אהוב: גזר מאכל יפני אהוב: אה..אין פאסט פוד מועדף: סיני מקום בו תרצה לבקר: ניו זילנד, אפריקה תקוות וחלומות: יש דברים שהשתיקה יפה להם. שאיפות לגבי מכוניות:מכוניות?! תיקח לאי בודד: ספר מה השעה עכשיו? 00:18 כמה אחים/אחיות יש לך? שתי אחיות. בני כמה הם? 21 ו12 שמן: מעין ואורי אוהב/ת מזון מהיר? לא כל כך יש חבר/ה? לא. את/ה מאוהב/ת כרגע? אכן. יש לך בלוג? לא. אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא. אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? כן! האם כבר היית בחו"ל? כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? לי. את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? לא. אבל מזמזמת לעצמי... אם כן, איזה? 'זה קורה'-אריק לביא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? yes דוקו מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? בת אדם. איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?נדב וירון איפה את/ה גר/ה? צורן האדם האחרון ש... קרא לכם חציל: ירון.. אבל בהקשר ממש מוזר... חיבק אתכם: עינת בת הדודה שלי שהתגעגעתם אליו: מושא אהבתי. דיבר איתכם: אבא. התנשקתם איתו: .... אכל איתכם ארוחה: כל המשפחה דיבר איתכם בטלפון: איני זוכרת
שלח לכם הודעה: אריאל. שלחתם לו הודעה: אריאל מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - איני יכולה לציין את שמה.. (מעכשיו תסומן ב-
) שונאים - אין..טוב...אולי בעלה
מעריכים -
מעריצים -
אוהבים להיות איתו -
משתעממים ממנו - תמררר צוחקים עליו - רותם,נדב,ירון.. צוחקים איתו - רותם,נדב,ירון,נעם... מתגעגעים אליו:
עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?נדב וירון יוצאים בערבי שישי ?נדב ירון וחברים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? זה לא קורה הרבה...אבל עם נדב מדברים הכי הרבה בטלפון ? נדב וירון מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? נדב,ירון,נעם,רייצ'ל מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? נדב וירון אתם באמת סומכים עליו ? אכן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום
מה אתם עושים שאתם נפגשים? מבשלים,מדברים,שרים,משחקים כדורגל.. איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? אין מקום קבוע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אולי נועה... שצחקת עליו? עינת בת הדודה שלי שהלכת איתו לקניון? איתמר! ששבר את הלב שלך?
שנישק אותך? נדב ששלח לך אס אם אס? נדב שאיכזב אותך?
,רותם שגרם לך לבכות?
לראשונה מזה שנים...אמנם הייתי בהשפעת כדורים..אבל בכל זאת.. ששימח אותך? משפחתי שראית איתו סרט? משפחתי שדיברת איתו בטלפון? נו...לא זוכרת שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? מכנסיי פוטר כחולות וחולצה של שמאלנים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק, אני נוגעת במקלדת מעצם זה שאני מקלידה... איזה ספר אתה קורא? יש כמה... 'המלך הוא עירום'-דורית אברמוביץ','אמא ויגואר'-אריקה פישר ו'ביתו של שומר הזיכרון'- לא זוכרת את השם כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד למסכן.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה וזקוקה לשינה באופן בהול. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא אין לי סבלנות. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

clyps

New member
המשך

מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? מזמן ישנת על יד מישהו? בכיתה נחשב? נסעת על אופניים? ממש מזמן ראית מופע? שבוע שעבר ענית על שאלון? אתמול או שלשום קראת ספר לימוד להנאתך? זה...מעולם לא קרה לי... אולי בתאטרון או ספרות מתישהו... שמעת את ההצבעה באו"ם? שבוע שעבר התגייסת למלחמה בעד עיקרון? כל יום ניגנת בפסנתר? היום!! שברת כד? לא זוכרת פיהקת?הרגע נפל לך משהו על הראש? לא זכור לי... הלכת לבית הספר?אתמול הכנסת את ראשך לאקווריום? אף פעם רכבת על סוס? לפני שנתיים רכבת על בן-אדם?גיל 5 ליטפת חתול? לא זוכרת דיברת עם תוכי? כמה חודשים כשעוד עבדתי בחוות התוכים נשכו אותך? היום.. הסתפרת? לפני חודשיים כתבת מכתב? היום דיברת עם מישהו מחו"ל? שלשום ראית גמל? טיול שנתי..במרץ ראית פרת משה רבינו?אתמול!! ראית צבי הנינג'ה? שנים חבשת כובע? היום דרכת על נמלה? אני מניחה שהיום מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? גפרורים יום כיפור או תשעה באב? אף אחד חולצה רגילה או כפתורים? תלוי על מי...עליי רגילה ג'ינס כהה או בהיר? כהה מכנס עם כיסים או בלי? עם להיות עשיר או להיות מאושר? קלישאתי פחד.. לאכול או לשתות? אנערף.. קולה או פפסי? פפסי שחומים או בהירים? בהירים עיר או כפר? כפר תיאטרון או קולנוע? תיאטרון הרבה פרסומות או מעט? לא משנה ערוץ 2 או עשר? אף אחד סלקום או אורנג'? נו באמת.. חשמל או נירות? נירות חום או קור? קור דיסק קנוי או צרוב? קנוי סרטים עם או בלי תרגום? עם תוכנית בחי או מוקלטת? לא רואה טלוויזיה שמש בעיניים או משקפי שמש? בעיניים דיסני או אנימה? דיסני צילום או בישול? שניהם מסטיק בזוקה או אורביט? בזוקה שמיכה עבה או דקה? עבה כרית אחת או שניים? אחת בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? תלוי פלוצים או גרעפסים? איכס תפוח או אגס? אגס מזרחי כבד או ים תיכוני? אף אחד מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?
אביתר בנאי או מאיר בנאי? שניהם מלכים אהוד בנאי או יובל בנאי? אהוד כדורים או זריקות? כדורים
אצל ההורים או בית שכור? שכור לבשל או לנקות? לבשל אוראלי או אנאלי?
טלפון או פלאפון? פנים מול פנים נייד משוכלל או פשוט? אם כבר אז פשוט עם מצלמה או בלי? בלי עראפת או אבו מאזן? המלך חוסיין קלינטון או בוש? קלינטון וידיאו או דיוידי? וידאו משקפיים או עדשות? לא יודעת מודפס או כתב יד? כתב יד (!) מודם או כבלים? ? מסך רגיל או דק? רגיל חתולים או כלבים? כלבים נחש או איגואנה? איגואנה עט או עיפרון? עיפרון
מקלחת- עם ספוג או בלי? בלי סבון בריח שוקולד כן או לא? לאאא שוקולד מריר או חלב? מריר שוקולד חום או לבן? לבן טובלרון או M & M ?טובלרון שוגי עם סוכר או בלי? בלי ילד ראשון או ילדה ראשונה? ילד מהר או לאט? ? הרבה או מעט? תלוי ממה בריאות או כסף? שמישהו יעזור לי אני טובעת בים של קלישאות
הצלחה או כנות? עשה לך מנהג קבוע...עזוב אותי כל השבוע כלב או כלבה? כלבה צהוב או כחול? כחול קנון או סוני? קנון דובי או כרית רכה? כרית פיה או חמסה? פיה עוגה או עוגיה? עוגיה ספר או סרט? ספררר ביאליק או אתגר קרת? אתגר קרת גיטרה או נבל? נבל בגלמה או סיטאר? סיטאר עוד או צ'לו? צ'לו ביסלי גריל או רגיל? גריל נשיקות בכתפים או על השפתיים? .... שוקו קרלו או שוק? ..... מרשמלו לבן או ורוד? איכס ישן או חדש? ישן סטיק או ג'ל? כלום! שלישי או רביעי? רביעי סרט ישראלי..? 'קונילמל בקהיר' XDD סרט לא ישראלי? 'פורסט גאמפ' מוסיקאי מוערך בארץ.. אין סוף.... אבל לצורך העניין- שלום חנוך לא בארץ.. פרדי מרקורי להקה בארץ - כוורת,תמוז לא בארץ - QUEEN מגף או נעל? נעל סנדל או יחף? יחף צבעוני או שחור לבן? תלוי גם בוי או פלייסטיישן? משעמם פלייסטיישן 1 או שתיים? - דמקה או שש בש? שש בש סנוקר או באולינג? באולינג פלורסנט או מנורה? מנורה טיפש או יפה? ......... הגודל קובע כן או לא? ... פוסטר מבד או מפלקט? בד מחברת שורות או חשבון? שורות סנדוויץ או כריך? כריך היריון או תינוק שנולד? תינוק קשת או טל? קשת ריבת חלב או וניל? ריבת חלב קרציה או פשפש? פשפש איטליה או ברזיל? איטליה שרוט או נורמלי? מושגים יחסיים תקליט או דיסק? תקליט שקל או לירה? לירה זבוב או יתוש? אף אחד אריאל שרון או שמעון פרס? פרססס אנשים טובים או כסף טוב? טובים באמצע הדרך הפנינג או טוייס אר אס? טוייס אר אס הרפס או אקנה? נו באמת אף גדול או קטן? אף שנושם וזהו סקס או משחק מקדים? ....... טרנינג או שמיכת פליז? שמיכה עט עם חוד דק או עבה? דק בנים או בנות? בנות קלסר או מחברת? מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע? .... בתול- כן או לא? סתיו, פעם הבאה לעבור על השאלות.. חלק מושך בגוף של בן המין השני.. ממש כלום ...איכס טרמפים או תחבורה? תחבורה לישון בעירום או עם לבנים? עם פיג'מה כמו שלי להרים את הקרש של השירותים או לא? לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? שיקולים אישיים לנעול את הדלת פעם או פעמיים? פעמיים להשתין במקלחת כן או לא? סתיו...
פנטזיות כן או לא? כן סטייה מינית כן או לא? סטייה? שטויות... קיר חשוף או עם תמונות? תמונות דשא כן או לא? בהחלט חיית מחמד? כלבה וקיפוד מוריד שערות? אולי ואולי לא ואולי בכלל אני גורילה מחשוף או חולצה רגילה? תלוי מי המלובשת צמוד או רגיל?לי רגיל מטרנה או סימילאק? אני מניחה שהכל חוץ מרמדיה בקבוק או הנקה?הנקה לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי לצבוע או טבעי? טבעי אף גדול או קטן? שוב? תל אביב או רמת גן? תל אביב כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? עיניים סאטן או כותנה? אהה מגע רופף או מורגש? מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים? עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים? שום קשירה חצאית או שמלה? כלום סרטן או התקף לב? מי האדם השטחי שכתב את השאלון הזה? חכמה או יפה?
נשך אתכם פעם פיל? לא, אני נשכתי אותו.

limors2

Well-known member
קראת מחדש את התשובות שלך אחרי יום?../images/Emo12.gif

limors2

Well-known member
1

שם:ליאורה גיל:17 ועוד 4 שנים גובה: 1.63 תאריך לידה:2.11 מזל:עקרב כותב\ת ביד:ימין צבע שיער: חום שהולך ומתבהר אט אט צבע עיניים: ירוק/כחול, תלוי מתי צבעים אהובים: כתום! אוספים: דיסקים
מממ אין ממש משהו חדר- נקי או מבולגן: אני מעדיפה נקי אבל בוחרת מבולגן עולה לכיתה:חהחה! החלק האהוב עליי בבית הספר: החור בגדר שמוביל למאפיה/הביתה מקצוע חזק:חיבור, בזמנו ז´אנר ספרים מועדף: מתח, אבל בעצם הכל מכין\ה שיעורים:בחיים לא צורת לבוש מועדפת:לשלוף וללבוש אביזר אהוב:ממ, גומיה? אני אוהבת למתוח גומיות. שמפו:הוואי ירוק חנות אהובה:רציתי לומר "התו השמיני", אבל כ"כ הרבה זמן לא ביקרתי שם... אז בלוקבאסטר. סגנון שיער אהוב: תלוי אצל מי נעל אהובה:ספורט ספר אהוב: "מלך עכברוש" פעילויות אהובות: בטלה
משחק קלפים אהוב: דם-דם/שיט הד/איך שלא קוראים לזה ספורט אהוב: אקסטרימי סדרת טלוויזיה אהובה: סקראבס, נראלי שיר אהוב: Texas- Inner smile
תשמח לפגוש את:ג'יל בנט
סרט אהוב: סדרת האוסטין פאוורס סרט דיסני אהוב: אלאדין/מולאן טעם גלידה אהוב: לא מתה על גלידה מסטיק אהוב: אירווייבס אדום מאכל אהוב: בשר! ירק אהוב: עגבניה מלוחה מאכל יפני אהוב:לא אוכלת יפני מספיק כדי להחליט פאסט פוד מועדף: פיצה מקום בו תרצה לבקר: אי נידח כלשהו עם חולות לבנים... ממממ.... תקוות וחלומות: לצאת לפנסיה באי נידח כלשהו עם חולות לבנים, ממממ! שאיפות לגבי מכוניות:ספורט מנקר עיניים! תיקח לאי בודד:אייפוד מה השעה עכשיו?12:32 מה השיר האהוב עלייך?כבר אמרתי, חיוך פנימי של טקסס כמה אחים/אחיות יש לך?אח אחד ו-3 אחיות בני כמה הם?20? הייתכן?
אבל כן!
, 17, 15, 13 שמם:ישי, יעל, אליענה, דניה אוהב/ת מזון מהיר?יאפ יש חבר/ה?לא במובן המלוכלך של השאלון הזה! את/ה מאוהב/ת כרגע?אפשר לומר יש לך בלוג?לא ממש התנשקת כבר?איזה שאלון חטטני! מה הצבע האהוב עלייך?כתום. שוב? אוהד/ת קבוצת כדורגל?נופ אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?רק במצבי רוח עליזים במיוחד האם כבר היית בחו"ל?בגיל 7 חודשים אך אני לא מחשיבה את זה. עוד מעט!!
למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו?לא, אני לא אוהבת לענות לדברים עם מוזיקה. אם כן, איזה?^^ מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?ערוץ האקסטרים, כמה חבל שאין לי אותו... מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?חוקרת זיהוי פלילי איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?שמרית איפה את/ה גר/ה?בגוש עציון האדם האחרון ש... קרא לכם חציל:אף אחד! חיבק אתכם:קרן שהתגעגעתם אליו:פפ דיבר איתכם:יעל התנשקתם איתו:שאלון חטטני! אכל איתכם ארוחה:רחל ובני משפחתה המורחבת דיבר איתכם בטלפון:הבוס שלי שלח לכם הודעה:דניה שלחתם לו הודעה:דניה מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -פפ שונאים - פפ מעריכים -אני לא אוהבת שאלונים נוקבי שמות שצריך לחשוב כדי לענות עליהם! מעריצים -פפ אוהבים להיות איתו -מרב משתעממים ממנו - לא יפה לומר
צוחקים עליו -כנ"ל צוחקים איתו - אסתריקה! הו בא לי לדבר עם אסתריקה. מתגעגעים אליו:אסתריקה! עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?עם עצמי יוצאים בערבי שישי ?עם המיטה לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?חהחה! מדברים הכי הרבה בטלפון ?שמרית מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?ממ אני חושבת שעם אריאל מישהו מסויים...מישהו מסוים? זו שאלה? מי החבר הכי טוב שלך ?שמרית, עברנו על זה אתם באמת סומכים עליו ?תלוי במה. אבל אני סומכת יותר על אנשים שהם לא. אז כנראה שזה עונה על השאלה
כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?בשבוע? לפעמים אפילו לא פעם בשבוע! מה אתם עושים שאתם נפגשים ?מסתובבים מדברים אוכלים! איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בבית

limors2

Well-known member
אופס היו הרבה עמודים. יכנס?

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?את הפקק הקטן בדרך הביתה. אני אאניש אותו ואהרוג אותו. שצחקת עליו?איש בבאולינג שלמרות שהרמנו את הדברים בצדדי המסלול והיינו 2 מסלולים לידו הוא הצליח להעיף את הכדור למסלול שלנו
שהלכת איתו לקניון? רחל ואחותה ששבר את הלב שלך? אם אני לא ממש מצליחה להיזכר, כנראה שהוא לא ממש נשבר. ג'וי לי. שנישק אותך?הדר ששלח לך אס אם אס?דניה, מיחזור! שאיכזב אותך? השגרירות האמריקנית
שגרם לך לבכות? זה לא היה רק האדם, זה היה אדם ונסיבות מסוימות. לפני כמה שבועות ששימח אותך? נהג האוטובוס שהסכים לפתוח לי לא בתחנה ובזכותו לא חיכיתי חצי שעה לאוטובוס הבא שראית איתו סרט? לא זוכרת, ייתכן שאליענה שדיברת איתו בטלפון? הבוס שלי. מיחזור. שראית? יעל מה אתה לובש כרגע? חצאית וחולצה ועקיצת יתוש ענקית על המרפק באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בדיוק גרדתי את העקיצה איזה ספר אתה קורא?sleepers מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד, המסכן... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מגרד, וזהו! האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?נופ. אני שומעת ציוץ ציפורים ורעשי חרקים! מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?בת'נקסגיבינג. די מזמן. ישנת על יד מישהו?על יד? מממ די מזמן נסעת על אופניים?מזמן
אבל לפני יומיים בדיוק חשבתי על רכיבת אופניים בגעגועים ראית מופע?די מזמן. עוד מעט ברודוויי!!!
ענית על שאלון?ביום שישי, ועכשיו! קראת ספר לימוד להנאתך?ספר לימוד מעולם לא, ספר עיון כן. על משפט פלילי. לא מזמן! והוא בוהה בי עכשיו מהמדף שמעת את ההצבעה באו"ם?מזמן, מאד מזמן התגייסת למלחמה בעד עיקרון?מעולם לא התגייסתי למלחמה
ניגנת בפסנתר?שנים שברת כד?שנים, אם בכלל פיהקת?הבוקר נפל לך משהו על הראש?סיר, בשבוע שעבר הלכת לבית הספר?כדי ללמוד, שנים. אבל לפני שבועיים נכנסתי לבית ספר אחד כדי להביא להם משהו מהעבודה הכנסת את ראשך לאקווריום?התכופפתי מעליו לפני שבוע וחצי בערך, אבל מעולם לא הכנסתי את הראש רכבת על סוס?כמה שנים
אבל לפני יומיים ראיתי סייח קטן וסקסי. רכבת על בן-אדם?כמה שנים
ליטפת חתול?כמה שנים
אלרגיות איומות! דיברת עם תוכי?כמה שנים נשכו אותך?פחות מכמה שנים הסתפרת?גם פחות מכמה שנים כתבת מכתב?ממממ כמה שנים דיברת עם מישהו מחו"ל?לפני שעתיים, בפייסבוק. אולי אפילו פחות! ראית גמל?ראיתי למה. שבת שעברה. יש אחת ביישוב שלי כל הזמן ראית פרת משה רבינו?מלא זמן ראית צבי הנינג'ה?הוי, מלא זמן! חבל. חבשת כובע?מלא זמן דרכת על נמלה?ביודעין, מעולם לא מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?גפרורים יום כיפור או תשעה באב?תשעה באב חולצה רגילה או כפתורים?רג... בעצם תלוי. ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם להיות עשיר או להיות מאושר?עשיר
לאכול או לשתות?תלוי. כרגע לאכול קולה או פפסי?קולה שחומים או בהירים?תלוי עיר או כפר?עיר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?תלוי כמה משעמם לי באותו הרגע ערוץ 2 או עשר?2 סלקום או אורנג'?אני שונאת את סלקום אבל מעולם לא יצא לי להכיר את אורנג', אז לא יודעת חשמל או נירות?חשמל חום או קור?חום
דיסק קנוי או צרוב?רק קנוי! סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?מוקלטות שמש בעיניים או משקפי שמש?שמש בעיניים בגלל ההרגל, אך אם יום אחד אמצא משקפי שמש זה יהיה נורא נחמד דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול?צילום מסטיק בזוקה או אורביט?אורביט שמיכה עבה או דקה?עבה כרית אחת או שניים?אחת, אבל עבה בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?פתוח פלוצים או גרעפסים?גרעפסים תפוח או אגס?תפוח מזרחי כבד או ים תיכוני?ים תיכוני גלגלצי קליל מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?מירי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר אהוד בנאי או יובל בנאי?יובל כדורים או זריקות?כדורים. זריקות גורמות לי לרצות למות. וכמעט לעשות את זה
אצל ההורים או בית שכור?בית שכור הוא האידאל. או אפילו לא שכור. אבל כרגע אצל ההורים לבשל או לנקות?להזמין אוכל?
אוראלי או אנאלי?איזה שאלון חטטני, סתיו! טלפון או פלאפון?פלאפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל עם מצלמה או בלי?עם עראפת או אבו מאזן?ערפאת, היה כיף לצחוק עליו קלינטון או בוש?קלינטון, סקסופון זה סקסי וידיאו או דיוידי?דיוידי משקפיים או עדשות?עדשות מודפס או כתב יד?מודפס מודם או כבלים?כבלים מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים?חתולים
אבל בגלל האלרגיה כלבים. אז גם וגם בעצם. אני נורא החלטית כרגע. נחש או איגואנה?איגואנה, אבל רק מרחוק עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?עם סבון בריח שוקולד כן או לא?לא שוקולד מריר או חלב?חלב שוקולד חום או לבן?חום טובלרון או M & M ?טובלרון שוגי עם סוכר או בלי?בלי. זה מתוק מספיק! ילד ראשון או ילדה ראשונה?לא רוצה שום ילדים מהר או לאט?מהר הרבה או מעט?הרבה בריאות או כסף?כסף
הצלחה או כנות?כנות כלב או כלבה?כלבה צהוב או כחול?כחול קנון או סוני?סוני, זה כל השוני דובי או כרית רכה?כרית פיה או חמסה?חמסה עוגה או עוגיה?עוגיה ספר או סרט?ספר ביאליק או אתגר קרת?אתגר קרת גיטרה או נבל?גיטרה בגלמה או סיטאר?אני לא יודעת מה זה בגלמה עוד או צ'לו?צ'לו ביסלי גריל או רגיל?גריל או רגיל? אין ביסלי רגיל
נשיקות בכתפים או על השפתיים?חטטנות שוקו קרלו או שוק?שוק מרשמלו לבן או ורוד?לבן ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל?סטיק שלישי או רביעי?רביעי סרט ישראלי..?לא עולה לי שומדבר ואני רוצה ללכת לאכול סרט לא ישראלי?אוסטין פאוורס מוסיקאי מוערך בארץ..עברי לידר לא בארץ..אנדרו לויד וובר? להקה בארץעוגיות לא בארץנייטוויש קוקס ארקטיק מאנקיז מגף או נעל?נעל. אבל מגף זה נעל. סנדל או יחף?יחף צבעוני או שחור לבן?צבעוני גם בוי או פלייסטיישן?מעולם אל שיחקתי בפלייסטיישן אז אאלץ לבחור בגיימבוי פלייסטיישן 1 או שתיים?2 דמקה או שש בש?ששבש סנוקר או באולינג?סנוקר פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?יפה הגודל קובע כן או לא?תלוי פוסטר מבד או מפלקט?פלקט מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?וההבדל הוא? היריון או תינוק שנולד?זה לא נחמד לומר הפלה אז לא אומר כלום קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?חלב קרציה או פשפש?קרציה, יותר קל להוציא איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי?תלוי תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?יתוש, אם הוא במקום נגיש. זבוב אם לא אריאל שרון או שמעון פרס?למי אכפת אנשים טובים או כסף טוב?אנשים טובים עם כסף טוב הפנינג או טוייס אר אס?טוייז אר אס הרפס או אקנה?פיכ אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים?חטטנות טרנינג או שמיכת פליז?פליז עט עם חוד דק או עבה?בינוני בנים או בנות?בנות קלסר או מחברת?מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע?חטטנות בתול- כן או לא?ועוד יותר חלק מושך בגוף של בן המין השני..שרירי זרועות!! מממממממממממממ. טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?עם פיג'מה להרים את הקרש של השירותים או לא?מה זה הקרש? <b

kepit

New member
אז אני מתפלל אל האל,לאחד הגואל אלי,למה?!#@!%!

שם:שושנה. גיל:14 ו8 חודשים ו15 ימים=] גובה: אין לי שמץ.. נמוך מידי אבל:[ תאריך לידה:26.10 מזל:עקרבוס כותב\ת ביד:ימין ומנסה ללמוד בשמאל=] צבע שיער: אדום\חום\כתום צבע עיניים: אחת כחולה השנייה ארוך מידי לכתוב חחח צבעים אהובים: כתום ומקוםשני ירוק=] אוספים: נה.. חדר- נקי או מבולגן: מבולגן=] עולה לכיתה:י' השבח לאל החלק האהוב עליי בבית הספר: השער החוצה ממנו. מקצוע חזק:אזרחות ולשון ז´אנר ספרים מועדף: מתח:] מכין\ה שיעורים:חהחה לא. צורת לבוש מועדפת:הבגדים שלי=] למרות שאני זקוקה למכנסיים חדשים דחוף;[ אביזר אהוב:השרשרת שלי של שפרירית והצמיד החדש שלי של ג'ק
שמפו:10 חנות אהובה:טאוור רקורדס
סגנון שיער אהוב: ממ גלי כזה יפה:] נעל אהובה:אולסטאר שלי.. חח הנעליים היחידות שלי או שאי פעם נעלתי.. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו
פעילויות אהובות: להיות עם חברים. לאמשנה איפה למה וכמה:) משחק קלפים אהוב: שיט הדD: ספורט אהוב: ממ לא מתה על ספורט חח אבל אני אוהבת לעשות עיצוב גוף:] סדרת טלוויזיה אהובה: לא רואה ככלך טלוויזיה.. שיר אהוב: כרגע- it's hard to say-the used תשמח לפגוש את:יהושע בן נון. אורן ברזילאי יהיה נחמד=] סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו,הנסיכה הקסומה,יורוטריפ וכל הסרטים של דיסני=] סרט דיסני אהוב: קשהההההה~! הרקולס אולי.. לאדעת נו
טעם גלידה אהוב: וניל פצפוציםD: מסטיק אהוב: מנטה נענע מאכל אהוב: פתיתים
ירק אהוב: לא מתה על ירקות.. מאכל יפני אהוב:נה.. פאסט פוד מועדף: כל דבר שקשור איך שהו לצ'יפס:] מקום בו תרצה לבקר: בודפשט.. חח סתם פינלנד=] תקוות וחלומות:
שאיפות לגבי מכוניות:מרצדס יפה כזאתת
תיקח לאי בודד:מוזיקה מה השעה עכשיו?18:18 מה השיר האהוב עלייך?לא עבדנו על זה כבר? אין לי כוח לכתוב שוב חח כמה אחים/אחיות יש לך?4 בני כמה הם?24,20 וחצי,17,10 שמם:אביה,גאיה,צליל,דניאל. אוהב/ת מזון מהיר?לצערי יש חבר/ה?אמ... בערך כזה.. את/ה מאוהב/ת כרגע?אולי.. יש לך בלוג?|לינק|http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=439516|סלינק| אתם אפילו מוזמנים אליו=] התנשקת כבר?כנראה.. מה הצבע האהוב עלייך?כתום אוהד/ת קבוצת כדורגל?חח לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?כןןןןןןן
האם כבר היית בחו"ל?טרם אולי בחופש:] למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו?בדיוק התקשרו אליי אז את הצלצול שלי:] אם כן, איזה?מסעדות דגים-אינפקציה
מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?לא רואה כלכך.. מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?אין לי שמץ איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?ממ תאמת אני כבר לאדעת.. הקשר שלי ושל חן התערער..אז אולי תאיר או עדי איפה את/ה גר/ה?בבית האדם האחרון ש... קרא לכם חציל:כפיר.. ואפילו חציל כתום! חיבק אתכם:ממ אולי כפיר יום שישי.. אבל בטוח גם היתה מישהי היום בבצפר.. שהתגעגעתם אליו:טומי=] דיבר איתכם:צ'חף ואלי ..בערך התנשקתם איתו:כפיר אכל איתכם ארוחה:ממ אני וכפיר אכלנו יום שישי גלידהD: נחשב? חח דיבר איתכם בטלפון:טומייי
לא,בעצם אחותי התקשרה אליי להגיד לי משהו קצר אבל זה לא נחשב לעומת השעה וחצי שדיברתי עם טומי אתמול=] שלח לכם הודעה:טומי
חח שלחתם לו הודעה:טומי=] מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - כרגע? טום=] שונאים - טוהר! חח סתם .. אמ טליה אולי:S מעריכים -ציפי-המורה שלי:) מעריצים -אורן ברזילאיD: אוהבים להיות איתו -טומי=]]]] משתעממים ממנו - אמ..תאמת יום שישי השתעממתי קצת עם כפיר.. אבל בעיקרון עם אלי חח צוחקים עליו -טליה! XD הכי מצחיק ביקום
צוחקים איתו - תאיר ועדי
מתגעגעים אליו:טום? נאור? לאדעת.. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?אחותי חח יוצאים בערבי שישי ?אחותי :S ודני לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?לא עושה אתזה כלכך : \ מדברים הכי הרבה בטלפון ?ממ בזמן האחרון עם טום :] מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?טום? חחח כמה טוםXD מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?היה כבררר תאיר ועדי אתם באמת סומכים עליו ?לפעמיםXD כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כל יום בערך..בבצפר מה אתם עושים שאתם נפגשים ?שטויות בעיקר חחח איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?לאמשנה איפה.. העיקר עם החברים המדהימים שלי

kepit

New member
פפ'..

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?טת סניף בש שצחקת עליו?מורXD שהלכת איתו לקניון? כפיר ששבר את הלב שלך? כפיר שנישק אותך?כפיר ששלח לך אס אם אס?טום שאיכזב אותך? כפיר שגרם לך לבכות? כפיר ששימח אותך? טום שראית איתו סרט? ממ לא זוכרת.. אבל עוד איזה שעה אני הולכת לנרניה עם אחותי ואחי:] שדיברת איתו בטלפון? טומי:] שראית? תאיר:] מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצה של פומ(ב)הD: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? קורקבן איזה ספר אתה קורא?מישהו לרוץ איתו מה יש על הפד לעכבר שלך? "אתר הבית שלי" משו כזה חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב הגרון ואני מתגעגעת לטום
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אלי וצ'חף, ומור האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ חח אבל אני כבר שעה מסננת את הסניף:S האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?באופן מתפיע ביותר,לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?מתישהו שאמא הכינה קוסקוס לפני שבועיים בערך..אבל אני לא אוהבת דלעת ישנת על יד מישהו?יותר מידי זמן:( נסעת על אופניים?מזמןןןןן לא זוכרת:] ראית מופע?הופעה? התקווה 6 נראלי בפורום לפני חודש בערך.. לא בעצם היה מוש יום אחרי אבל לא נחשב=] ענית על שאלון?רייגט נאו קראת ספר לימוד להנאתך?חהחה שמעת את ההצבעה באו"ם?? התגייסת למלחמה בעד עיקרון?לפני שבועיים בערך.. למען שדרות=] ניגנת בפסנתר?מזמן שברת כד?נבר פיהקת?אתמול נפל לך משהו על הראש?לא זוכרת הלכת לבית הספר?היום:{ הכנסת את ראשך לאקווריום?נבר חח רכבת על סוס?ממ בחנוכה=] היה כיף חיים!
רכבת על בן-אדם?חחחח כל הזמןXD ליטפת חתול?ממ חנוכה אולי? דיברת עם תוכי?מזמן נשכו אותך?לאדעת.. הסתפרת?צריכה דחוף כתבת מכתב?לא זוכרת.. דיברת עם מישהו מחו"ל?לאדעת.. ראית גמל?לפני שבוע בטח בדרך לאנשהו.. ראית פרת משה רבינו?בפסח בים בחיפה=] היו שם מליייין
ראית צבי הנינג'ה?מזמן חבשת כובע?מזמן דרכת על נמלה?אני ממש ממש ממש משתדלת שאפעם. מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?גפרורים. יום כיפור או תשעה באב?תשעה באב חולצה רגילה או כפתורים?רגילה:] ג'ינס כהה או בהיר?מה שיפה:] מכנס עם כיסים או בלי?ברור שעם! אני משתגעת בלי :S להיות עשיר או להיות מאושר?מאושר עם כסף לא חייב עשיר יותר מידי=] לאכול או לשתות?לאכולללD: אבל זה לא עדיף לשומנים:S קולה או פפסי?מיץ פטל
שחומים או בהירים?במידה.. עיר או כפר?כפר תיאטרון או קולנוע?לאדעת.. הרבה פרסומות או מעט?מעטט בלי בכלל! ערוץ 2 או עשר?לא רואה טלוויזיה כמעט.. סלקום או אורנג'?סלקום חשמל או נירות?נרות! חום או קור?לא סגורה על זה.. דיסק קנוי או צרוב?קנוי! רק קנוי! סרטים עם או בלי תרגום?ממ לרוב עם.. כשאני אדע אנגלית זה יהיה בלי:] תוכנית בחי או מוקלטת?חי שמש בעיניים או משקפי שמש?תלוי.. דיסני או אנימה?דיסניייייי
! צילום או בישול?צילום
מסטיק בזוקה או אורביט?מאסט חח שמיכה עבה או דקה?תלוי מתי כרית אחת או שניים?שתיים!* אם כבר.. שתיים:) בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?ברור שפתוח פלוצים או גרעפסים?גרעפסים תפוח או אגס?אגס מזרחי כבד או ים תיכוני?יאק ויאק מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?אפחת מהן.. אביתר בנאי או מאיר בנאי?מאיר ואביתר:] אהוד בנאי או יובל בנאי?אהוד כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור? בית שכור לבשל או לנקות?לבשל!D: אוראלי או אנאלי?נמנמ טלפון או פלאפון?פלא נייד משוכלל או פשוט?במידה.. עם מצלמה או בלי?ממ כרגע,כשהמצלמה האמיתית שלי מתה,אז עם כי זה מה שיש לי :[ עראפת או אבו מאזן?עראפת כי הוא מת כבר:) קלינטון או בוש?לא מפריע לי תאמת S:

kepit

New member
100..חח

וידיאו או דיוידי?וידאו! משקפיים או עדשות?משקפי שמשD: מודפס או כתב יד?תלוי אם זה כתב יד יפה:] מודם או כבלים?נמ? מסך רגיל או דק?דק
חתולים או כלבים?לאדעתתת נחש או איגואנה?קיפוד:] עט או עיפרון?עט,שמוציא מליין דיו:] מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?בריח של הדאורדורנט שלי
שוקולד מריר או חלב?חלבבבבבב
שוקולד חום או לבן?נמנמ קשה ליי~! חום. טובלרון או M & M ?טובלרון ואמנאמD: שוגי עם סוכר או בלי?עם ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילד מהר או לאט?תלוי מה
הרבה או מעט?כנ"ל
בריאות או כסף?בריאות.. (אם אין בריאות הכסף לא מועיל הרבה..) הצלחה או כנות?מה הקשר? כנות שמובילה להצלחה:] כלב או כלבה?לאמשנה.. צהוב או כחול?כתום קנון או סוני?לאמשנה.. דובי או כרית רכה?דוביD: פיה או חמסה?פיההה!
עוגה או עוגיה?עוגייייייייייייייה!!
ספר או סרט?ספר וסרט:] ביאליק או אתגר קרת?אתגר קרת גיטרה או נבל?גיטרה בגלמה או סיטאר?אע? עוד או צ'לו?עוד ביסלי גריל או רגיל?מזה רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים?מממ... גם וגם:) שוקו קרלו או שוק?תנובה! מרשמלו לבן או ורוד?לא אוהבת מרשמלו
ישן או חדש?תלוי מה:] סטיק או ג'ל?אה? שלישי או רביעי?שלישי סרט ישראלי..? מישהו לרוץ איתו!
סרט לא ישראלי?הנסיכה הקסומה,יורוטריפ:] מוסיקאי מוערך בארץ..אורן ברזילאי,יוני בלוך,שרון הולצמן יש מליינים~! לא בארץ..בריאן מולקו,ג'ק ג'ונסון,אלאניס מוריסט,אנוק!,רג'ינה ספקטור! להקה בארץאינפציההה,קספרים!,מוניקה סקס,איפה הילד לא בארץדיוזד,מטאליקה,רד הוט.... מגף או נעל?נעל סנדל או יחף?יחף צבעוני או שחור לבן?תלוי מה[: גם בוי או פלייסטיישן?פלייסטישיין~! פלייסטיישן 1 או שתיים?לאדעת.. דמקה או שש בש?שש בש סנוקר או באולינג?באולינג! פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?אע? שאלה מפגרת חח הגודל קובע כן או לא?לצערי קרה לי שכן..אבל מבחינתי לא כלכך.. זתומרת עד 5 שנים נגיד.. פוסטר מבד או מפלקט?לאדעת.. מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?אותו דבר,לא? היריון או תינוק שנולד?היריון:] קשת או טל?קשת!!!
ריבת חלב או וניל?וניל קרציה או פשפש?קשה לי להחליט תאמת חח איטליה או ברזיל?פינלנד:] שרוט או נורמלי?הכל במידהD: תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל מה אני אעשה עם לירה? חח זבוב או יתוש?זבוב אריאל שרון או שמעון פרס?רוביק דניאלוביץ!
אנשים טובים או כסף טוב?אנשים טובים עם כסף טוב:] הפנינג או טוייס אר אס?לאדעת נו מזה השאלות האלה?:S הרפס או אקנה?? אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים?לאדעת.. טרנינג או שמיכת פליז?תלוי מתי:] עט עם חוד דק או עבה?דק:] בנים או בנות?בנים קלסר או מחברת?מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע?קבוע בתול- כן או לא?ניחוש פרוע חלק מושך בגוף של בן המין השני..עיניים,שיער טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?עם לבנים חח להרים את הקרש של השירותים או לא?לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?לאדעת נו לא באמת משנה לי לנעול את הדלת פעם או פעמיים?זה משנה כי?... להשתין במקלחת כן או לא?לא פנטזיות כן או לא?לא יותר מידי.. סטייה מינית כן או לא?לא קיר חשוף או עם תמונות?עם ציור קיר:) דשא כן או לא?כן חיית מחמד?לי? אין. :( מוריד שערות?מי? מחשוף או חולצה רגילה?במידה במידה,הכל במידה,הכל יחסי
צמוד או רגיל?ממ כנ"ל מטרנה או סימילאק?קשה לי להחליט..שניהם טעימים..
בקבוק או הנקה?או הוווווווו לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי~! לצבוע או טבעי?
תלוי מה לצבוע.. אבל אני אוהבת לצבוע לאדום
אף גדול או קטן?היה כבר.. קטן תל אביב או רמת גן?תל אביב כיסוי עיניים או אטמי אוזניים??! סאטן או כותנה?סאטן מגע רופף או מורגש?של מה? של מי? עיסוי פנים או עורף וכתפיים?עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים?ידיים חצאית או שמלה?שמלה סרטן או התקף לב?התקף לב..בלי לסבול יותר מידי:) חכמה או יפה?חכמה נשך אתכם פעם פיל?טרם. קראתם אתזה בכלל?

limors2

Well-known member
מעניין אם ה"שיט הד" שלנו הוא אותו אחד.

2 מחליף, 5 מתחת, 10 סוגר ו8 משנה כיוון אם זה 3 אנשים ומעלה?

kepit

New member
חחחח לא נראלי../images/Emo3.gif

2 ג'וקר,3 שקוף,7 מתחת,8 תור נוסף,10 סוגר

chen1litvak

New member
בעצם מה שכתבתן אותו הדבר

פשוט ב8 שזה רק 2 אז זה תור כפול ומתי שזה מעל ל2 אז זה משנה כיוון

limors2

Well-known member
מה זה שקוף?

שלי יותר מאתגר, יש פחות מספרים מתחת ל5 מאשר מתחת ל7! עכשיו בא לי לשחק. ועם 2 חבילות קלפים!
או אפילו כפול עם חבילה אחת. כתבתי קלפים עם כ, מזל ששמתי לב.

למעלה