להכנס לפהה

kolan

New member
להכנס לפהה

היי מה קורה? אני חדשה פה! אחלה פורום.. מי מנהל פה? אמממ.. טוב אז רציתי לומר שהלהקה אחלה ואני חולהההה עליהה! הם עושים אחלה מוזיקה וגם נראים טובב! ו.. למישו אולי יש את התאריכי לידה שלהם?! אני ממש צריכה.. תודה =)

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני מנהלת פה
הממממ תאריכי לידה יש במאמרים על חברי הלהקה

kolan

New member
היי!!

שלום לכולם!! אמממ.. למישו כאן אולי יש את הדיסק הישן של גוד שארלוט על המחשב? ניסיתי להוריד מהאימיול ומכל מיני מקומות ואני פשוט לא מוצאת! ושאני מורידה מהקאזה זה יורד לא טוב.. אז למישו יש?! בבקשה!! זה ממש דחוףףף יש לי רק את הדיסק השני אני רוצה גם את הראשון =/ ו.. למישו יש את השירים שלהם מכל מיני פסקולים של סרטים ותוכניות?! אני מחפשת בכל מקום ולא מוצאת! אם למישו יש בבקשה שיגיד!! תודהההה ביי ביי GC rolezzz

kolan

New member
חיפשתי

אבל לא מצאתי כי מוחרים רק את השני.. (היותר חדש כאילו)והפסקולים לא בחנויות

EdgeHead

New member
יש בקניון רמת אביב!

בצליל..אבל הוא לא יהיה שם לעוד הרבה זמן כי אני הולך לקנות אותו מחר!! (בדיוק כמו "שהלכתי" לקנות אותו לפני חצי שנה שאמרתי שמחר אני אקנה אותו
)

the z girl

New member
לי יש...

וברעננה בצליל בקניון (אם את גרה קרוב..) יש עוד איזה עותק נראה לי.. של הדיסק הראשון...

EleVaTioN

New member
גם לי יש../images/Emo129.gif

יש ברחובות אני זוכרת ואני קניתי מראשון צריך לחפש טוב טוב

tia3

New member
אני גרה בראשון

וחיפשתי בכל מיני מקומות ובכל זאת לא מצאתי :/ טוב לא משנה

Dcup

New member
אישית אני קניתי בלונדון...

חחח אבל בכל אופן את יכולה ללכת לחנות כלשהני ליד הבית ולראות אם אפשר להזמין.. כי עושים הזמנות של דיסקים כל כמה זמן אז אני לא חושבת שתהיה בעיה להוסיך גם את הדיסק הזה.. אני הזמנתי כבר כמה דיסקים (כולל השני של גוד שרלוט) בהזמנה מיוחדת.. וזה אפילו לא אמור לעלות יותר..

כנ"ל../images/Emo105.gif

הזמנתי אותו מצליל בקניון ערים וזה נראה לי עלה לי 50 שקל אם זכרוני אינו בוגד בי

kolan

New member
באותו נושא

את הדיסק הראשון מצאתי וקניתי, תודה =)) ואבא שלי קנה לי פוסטר של גוד שרלוט ואני רוצה עוד אחדד יאאא והוא קנה באמריקה.. מישו יודע איפה אפשר לקנות בראשון?! עם מישו יודע אני יודה לו מאדדד! ועוד משו.. אם אני רוצה להעלות תמונות לפורום אני יכולה..?

EleVaTioN

New member
ברור שאת יכולה!../images/Emo129.gif

הממממממ לאדעת האמת לא ראיתי פוסטרים שלהם בשומקום בארץ

kolan

New member
אז אני יכולה?

אבל איפה? אני לא מוצאתת.. אני רוצה להעלות כל מיני אייקונים למחשב,וולפייפרס,תמונות ורקעים למסנג'ר (כי יש לי פה מלא) ורציתי לשים שכולם יקחו.. לא משנה אני בטח כבר ימצא לבד ::))

למעלה