להכנס להריון

להכנס להריון

בוקר טוב לכולם אני ובעלי בשעה טובה ושמחה מאוד החלטנו כי אנחנו מעוניינים להביא תינוק חמוד משלנו לעולם.אני בת 26 וחצי והוא בן 31 ואין לנו מושג מהם הימים של הביוץ,אז מי שיודע help !

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה.

מציעה לך להתחיל ולקרוא את המאמרים שלנו המדברים על זיהוי ימי הביוץ. בהצלחה

שלום שוב

לפי המאמר שלא היה לי ברור במיוחד אז לפי מה שהבנתי מהיום שהתחיל לי המחזור אני צריכה לספור בין 8-23 ימים משהו כזה. תאמרי לי בבקשה אם הבנתי נכון כי אם כן אני ממש מבואסת כי כבר חלפו יותר מ-8 ימים. אני התבססתי על הידיעה ששמעתי פעם שצריך לספור 10 ימים מסוף המחזור.

תמרלה

New member
הסבר של מתחילים

ראשית זה תלוי כמה זמן המחזור שלך - אם הוא למשל 28 יום אז ימי הביוץ שלך הם בין היום ה-12 מתחילת היום הראשון למחזור עד היום ה-16 מומלץ לקחת עוד יומיים לפני ואחרי - כך שאם היום זה היום ה10 למחזור - לא להתבאס קדימה לעבודה !! בהצלחה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הביוץ קורה כ-14 יום לפני בוא המחזור הבא עכשיו הכל תלוי אם יש לך מחזור סדיר ואם כן אז מה אורכו אם אין לך מחזור סדיר, הרבה יותר קשה לחשב מתי צפוי הביוץ להגיע בכל מקרה, כפי שכתוב במאמר, את צריכה לשים לב להפרשות שמרמזות שהביוץ מתקרב.

הי בנות

תודה שחזרתן אלי ! בינתיים אני עשיתי קצת בירורים ודרך אגב אולי אתן לא מודעות לזה אבל שמעתי שישנה ערכה בסופר-פארם שמגלה את יום הביוץ. אולי כדאי לידע בנות בעניין זה יכול לחסוך הרבה כאב ראש. אני באופן אישי בינתיים לא קניתי אותה אבל טוב לדעת שיש את האופציה הזאת. בנוסף רציתי לאמר לכן שנעים מאוד לגלות שיש את האתר הזה,עולם שלם של דברים שלא צריך לעבור אותם לבד.ישר כח. נ.ב. אנחנו עובדים במרץ זהו חודש ראשון שאנחנו מנסים.אנחנו מתרגשים מאוד אבל גם שקטים מאוד כאילו הגענו לאיזה מקום וגיל שאנחנו מרגישים מוכנים לזה.לא רגע אחד לפני ולא רגע אחד אחרי, כמובן שהמון פחדים מתחילים להופיע עכשיו.לדוגמא אתמול ביליתי עם האחיינית שלי בת השנתיים ופתאום היו לה תגובות אלימות וממש לא ידעתי איך להתנהג וגם איך לתקן את מה שעשיתי אם עשיתי. בעלי אומר שזה לא הפורום המתאים לשתף בזה אבל אני רואה בעיקר בנות שמדברות על דברים טכניים ואני חושבת שיש מקום להרחיב את הנושא.תרשמו לי מה דעתכן ובכל מקרה תודה על ההקשבה.

blue4u2

New member
גורוטושי היקרה,ברוכה הבאה|../images/Emo24.gif

בעיקרון אני מאמינה שכל ה"קבועות" כאן שמעו ומכירות את ערכת הביוץ הנמכרת בבתי המרקחת והעולה קרוב ל - 200 ש"ח. לא תמיד היא אמינה כל כך ומצליחה, תמיד כדאי להסתמך על דברים נוספים שנאמרו כאן, כמו הפרשות, זמן מחזור, אולי "חום השחר" וכיו"ב. בכל אופן, ברוכה הבאה לפורומינו המעניין, החם, המקבל והנעים, מאחלת לך שלא תשהי בו הרבה (לא כי אני מגרשת אותך חלילה), אלא שתעברי לפורום השכן של היריון. קליטה מהירה ומוצלחת
ואל תהססי לשתף, להתלבט, לבכות, לשמוח איתנו כל אימת שתרצי
נ.ב. - לגבי הנ.ב. שלך
- אני אישית אומר כי גם אני מפחדת להיות אמא, ואני בטוחה שזאת תחושה המלווה בעיקר את מי שאין לה ילדים עדיין.... יש את החששות האלה של "איזה אמא אהיה?" (וכנ"ל גם לבעל "איזה אבא אהיה?"....), אבל נראה לי שברגע שמגיעים לשלב של תחושת הבטן של "אנחנו מוכנים", אז זה פשוט זורם, עם טעות פה, עם טעות שם....תמיד עם הילד השני או השלישי זה הרבה יותר קל ואנחנו יותר מוכנים ו"יודעים", אבל שטויות, ממשיכים לחיות ולזרום עם זה...
בעלך טען שזה לא הפורום ואולי מעט בצדק (אולי?!?!), כי אנחנו כאן עדיין לא מדברות (או נכון לומר לא מדברות הרבה) על איך זה להיות הורים, כי אין טעם לרתום את העגלה לפני החמור.... אבל זכותך להעלות פה כל נושא לדיון, אנחנו חיים בדמוקרטיה, לא?!?!? ואני בטוחה שתמיד נגיב לדברים, גם אם הם קצת מקדימים את המקום בו אנו נמצאות. אז שוב, שיהיה בהצלחהההההההה

Galit29

New member
שלום ושלום

גם אני די חדשה פה, בעצם מתחילת החודש, אבל אני חושבת שתמצאי פה נושאי שיחה שממש יתרמו לך לכל התהליך. אני למשל לא הייתי בטוחה לגבי הבדיקות הגנטיות והנה אומרים לך שיש בדיקות שהן MUST, במיוחד בעדות מסוימות (הפעם הלבנים נדפקו), חום השחר, הפרשות ועוד כל מיני שיחות מהואגינה. יש לי הרגשה שתמצאי פה תשובות לכל השאלות שהתעוררו אצלך וגם לכאלה שלא חשבת שצריך לשאול. לגבי איך זה שנהיה הורים (ב"ה) אני מאמינה ש9 חודשים יהיה לנו זמן ללמוד כולם אומרים לי כשזה שלך זה אחרת. את גם תרכשי לקסיקון שלם כמו מכשפה=וסת בעלול=בעל וכו' וכו'. ממש חממה לגידול אימהות לעתיד. לגבי ערכת הביוץ אנחנו ממש מכירות מקרוב, אפילו הרופא שלי אומר שזה יקר ומיותר תקשיבי לגוף שלך את מכירה את עצמך הכי טוב - ובהצלחה לך בקרוב.

tich

New member
ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

החששות מלהיות הורים הם נורמלים וטבעיים שהרי להיות הורים זה ג'וב לכל החיים, אף פעם אי אפשר להתפטר ממנו. החששות, התהיות וגם הטעויות נמשכים גם שכבר יש ילדים וצריך להתמודד עם כל שלב בגדילה שלהם. הכי טוב לדעתי, זה לרכוש ידע (ספרים, עיתונים, מאמרים) ולשלב אותו עם אינטואיציה בריאה. שיהיה לכם בהצלחה

הי בנות

וואי איזה כיף לקבל כל כך הרבה תגובות. תסלחו לי על ההתלהבות אה,אני פשוט פעם ראשונה באינטרנט ואני מרגישה כאילו צללתי לתוך עולם המים וגיליתי חיים שלא ידעתי עליהם.אז תודה לכולכן על התגובות והתמיכה נשמע שאתן ממש בטוחות בעצמכן והאמת שגם אני וכנראה שבעיקר הייתי צריכה ועוד אצטרך את החיזוקים האלה מפעם לפעם,כי כמו שמישהי מכן רשמה כשאתה מרגיש בשל אז אתה יודע שהדברים יהיו בסדר אולי לא כמו שאנחנו רוצים שהם יהיו אבל כמו שהם צריכים להיות. עכשיו חג האהבה והשעה 1 בלילה. אני ובעלי אחרי ערב מדהים של אהבה . אמרתי לבעלי שאני מרגישה שעוד לפני שהצלחנו להכנס להריון ולהביא איזה פשושון קטן מתחילים לקרות לי כל מיני דברים טובים ונעימים כמו חיבור לנשיות שלי ו...זהו. וזה נפלא אני מרגישה כל כך טוב עם זה. בכל מקרה כל הזמן הולכת איתי מן תחושה שהחודש אני לא אקלט וממש עכשיו שמישהי כתבה והסבירה לי אז הבנתי לראשונה מה זאת המכשפה הזאת שאתן כותבות עליה. ג ד ו ל ! בקיצור ממש לא בא לי על המכשפה הזאת אבל אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית וזה קשה לי בעיקר עכשיו שהתחלתי כבר את המירוץ הזה. אז אני כותבת מקווה שאלוהים ימלא אותי ואתכן בסבלנות בזמן שאנחנו ישנות. סבלנות ואמונה.לילה - טוב.

למעלה