גורוטושי היקרה,ברוכה הבאה|../images/Emo24.gif
בעיקרון אני מאמינה שכל ה"קבועות" כאן שמעו ומכירות את ערכת הביוץ הנמכרת בבתי המרקחת והעולה קרוב ל - 200 ש"ח. לא תמיד היא אמינה כל כך ומצליחה, תמיד כדאי להסתמך על דברים נוספים שנאמרו כאן, כמו הפרשות, זמן מחזור, אולי "חום השחר" וכיו"ב. בכל אופן, ברוכה הבאה לפורומינו המעניין, החם, המקבל והנעים, מאחלת לך שלא תשהי בו הרבה (לא כי אני מגרשת אותך חלילה), אלא שתעברי לפורום השכן של היריון. קליטה מהירה ומוצלחת
ואל תהססי לשתף, להתלבט, לבכות, לשמוח איתנו כל אימת שתרצי
נ.ב. - לגבי הנ.ב. שלך
- אני אישית אומר כי גם אני מפחדת להיות אמא, ואני בטוחה שזאת תחושה המלווה בעיקר את מי שאין לה ילדים עדיין.... יש את החששות האלה של "איזה אמא אהיה?" (וכנ"ל גם לבעל "איזה אבא אהיה?"....), אבל נראה לי שברגע שמגיעים לשלב של תחושת הבטן של "אנחנו מוכנים", אז זה פשוט זורם, עם טעות פה, עם טעות שם....תמיד עם הילד השני או השלישי זה הרבה יותר קל ואנחנו יותר מוכנים ו"יודעים", אבל שטויות, ממשיכים לחיות ולזרום עם זה...
בעלך טען שזה לא הפורום ואולי מעט בצדק (אולי?!?!), כי אנחנו כאן עדיין לא מדברות (או נכון לומר לא מדברות הרבה) על איך זה להיות הורים, כי אין טעם לרתום את העגלה לפני החמור.... אבל זכותך להעלות פה כל נושא לדיון, אנחנו חיים בדמוקרטיה, לא?!?!? ואני בטוחה שתמיד נגיב לדברים, גם אם הם קצת מקדימים את המקום בו אנו נמצאות. אז שוב, שיהיה בהצלחהההההההה