להכיר לך..?
בדרך כלל לא מספרת לאנשים מסביבי מה קורה בחיי הפרטיים (בנושא הזוגיות, כמובן). בכל אופן, משום מקום, צונחת לה השאלה: "רוצה שאני אכיר לך מישהו??" ואז... הראש מתחיל לעבוד. חריקות חזקות של גלגלי השיניים שנעים במחול טרוף, שם למעלה, בקופסא. "מה לענות??" "איך להגיב?" ומשם מתחילים לפתח... משהו בסגנון "לבשל חומוס"...
אז, כשהשואל הוא מהמשפחה, חוששת מהלחץ שיבוא אח"כ, אחרי שאסכים. * נו, נפגשת איתו? * נראה לך? * איך הוא? * מתי אתם נפגשים עוד פעם? ואם, חס וחלילה, לא נסתדר, ולא יראה לי?? * מה, לא נראה לך? * למה? * אני מכיר/ה אותו שנים, מותק של בחור... * מה יותר טוב לך להישאר לבד? ואח"כ, כשידעו שאני לא בזוגיות, * הלא ניסיתי להכיר לך מישהו, ולא נראה לך.. ואז, אני עונה: זה בסדר, אני מסתדרת, תודה... אז, הכרויות דרך צד שלישי, כדאי ?
בדרך כלל לא מספרת לאנשים מסביבי מה קורה בחיי הפרטיים (בנושא הזוגיות, כמובן). בכל אופן, משום מקום, צונחת לה השאלה: "רוצה שאני אכיר לך מישהו??" ואז... הראש מתחיל לעבוד. חריקות חזקות של גלגלי השיניים שנעים במחול טרוף, שם למעלה, בקופסא. "מה לענות??" "איך להגיב?" ומשם מתחילים לפתח... משהו בסגנון "לבשל חומוס"...