להכיר/לא להכיר

להכיר/לא להכיר

ובכן מאחר שאין לי רגע דל....
אתמול הבנות ישנו פעם ראשונה ב"קומונה" עם חברתו החדשה של הגרוש. לפי הדיווחים- מאד התרגשו, כמעט לא ישנו אבל החוויה היתה חיובית. אני כמובן הייתי מחונכת למשעי איחלתי לגרוש ולבת זוגו החדשה הצלחה רבה, בשעה טובה ועוד... האם אני צריכה ליזום מפגש עם החברה החדשה? אני מאד מעוניינת להכיר אותה מאחר ויש לה נגיעה גדולה לחיי הבנות. מה הייתם עושים במקרה כזה? להציע לגרוש? ליזום מפגש היכן שהוא? להתעלם? אנא מניסיונכם וחוויותיכם.

ye44

New member
מה נהיה איתך ?

ונניח שהוא יוצא עם פריחה ערסית מה זה ענינך ? זה יעזור לך במשהו ? אם האקסית שלי הייתה באה ביציאה כזאת להכיר וכו' הייתי שולח אותה להכיר את הפסיכיאטר המחוזי
אני הרי נשוי והאקסית שלי מעולם לא דיברה עם אישתי.הילדה רק מספקת לה מידע ומתסכלת אותה עוד יותר
אז צאי מזה זה סתם יתסכל אותך,כי לפעמים הילדים נהנים יותר אצל האבא מאשר אצל מי שהם גדלות ואז ביום בהיר תשמעי אותן אומרות "אמא" אנחנו רוצות לעבור לגור אצל אבא " תמשיכי בחייך זה ותכיני את עצמך נפשית לכל סיטואציה מניסיון אישי

מיעולהההההההה

שמחה לשמוע שהדברים הסתדרו וכולם מרוצים והאמא הרבה יותר רגועה :) עזבי עכשיו מפגשים ואל תדחפי יותר מידי, תני לזמן לעשות את שלו ומאמינה שעוד יהיו לכם הזדמנויות בעתיד להיפגש, כל עוד הבנות מרוצות ורגועות את יכולה לשחרר את המקום הזה, הרבה פעמים החברה לא באמת מעוניינת להכיר את האקסית והגרושה, המצבים האלו בדרך כלל מביכים. סתם לידיעה מהניסיון האישי שלי: בזמנו לאחר שהתגרשתי ועברתי לגור עם בן הזוג שלי והבן שלו הגיע אלינו באופן קבוע פעם-פעמיים בשבוע וכל שבת שניה, אמא שלו יזמה מפגש משותף עם כולם, היה נחמד בהחלט, היום בן הזוג כבר מזמן לא בסביבה, אני והגרושה שלו חברות מאוד טובות וביחסים נהדרים כי הילדים נשארו בקשר עד עצם היום הזה לפעמים גם יש חיבורים כאלו :)

יערית

New member
מאמי

הם רק בתחילת דרכם, טענת שהקשר עם האב לא משהו, קודם יש לתקן תקשורת עם האב, היא ממש לא העיניין.מאמינה שהסקרנות שלך בשמיים ויש כווץ` בבטן אך עדיין זה לא הזמן לדעתי. כל הכבוד על הלילה שעבר בהצלחה:)

שרשירית

New member
סבלנות, כל דבר בזמנו

תני לה להתרגל לבנות תני לבות להתרגל אליה אין טעם לרתום את העגלה לפני הסוסים. מעבר לזה, לא כל חברה שאבא מביא הביתה להכיר את הבנות צריך לעשות מפגש משפחתי מורכב ומורחב. יכול להיות שאת תדברי איתה על הבנות ועל הנגיעה החשובה שיש לה בחייהן, והיא תגיד לעצמה "מה זאתי רוצה ממני, מה היא מפילה עלי את התיק הזה". אם זה יימשך ואם זה רציני את יכולה להעלות את זה בפני הגרוש שלך. אחרי פעם ראשונה זה מוקדם מדי לטעמי.

לא מנסיון אישי .. אלא מעמדה אישית

אין שום סיבה בעולם לערבב שמחה בשמחה ... המשפחה שלו המשפחה שלך שמן מים אין מה לערבב / להתערבב (המשפחה שלו כוללת בשלב הזה גם בת/בנות זוג) שום תועלת פרט לסיפוק קצר מועד של סקרנות, וגם זה בספק הלאה ..

לא

לא ליזום כלום תכירי אותה בהמשך לאט לאט בכל מני סיטואציות בשום פנים ואופן לא ליזום שיחה ,מפגש, או כל תקשורת בינכן

לא!

ההצעה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא: שחררי... לפעמים הסקרנות באמת יכולה להרוג את החתול (מנסיון)
במקום להתעסק עם מה שקורה שם, תתחילי לעסוק במי הדייט הבא שלך, כמה את נהנית מהחיים, כמה הוא מענג ומשמח אותך, זה הרבה יותר כיף (גם מנסיון
)

תודה חביירים

לא התכוונתי ללפגוש אותה עכשיו, אבל מאחר והקשר רציני והם עברו לגור ביחד, חשבתי לשאול מניסיונכם האם צלחו פגישות משותפות אצלכם או שלרדת מהעיניין. לפי סטטיסטיקת העונים- הרוב נכוו מהנושא. טנקס, נתתם לי חומר למחשבה.

למעלה