להכיר ולשתף

rotemzim

New member
להכיר ולשתף

שלום לכולן, אני ממש אבל ממש חדשה כאן ובכלל, לא יודעת מה קורה איתי ומבולבלת מאוד. אין לי מושג איך להכיר או לדבר עם מישהי שאולי יכולה להזדהות עם המצב שלי, לקח לי המון זמן להחליט להפתח ולכתוב פה. חסר לי קשר רגשי ומרגש של הקשבה, שיתוף והבנה, קשה לי להפתח בפורום כזה ולהחשף כל כך. אשמח לדעת שמישהי מזדהה ורוצה ליצור קשר של שיחה אינטימית יותר. מקווה לקבל הענות, תודה מראש על תשומת הלב.

פאמקי

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

הפתחי ושתפי בקצב שלך. לעיתים, גם ע"י קריאה, והשתתפות בנושאים קלילים ו"לא מחייבים" בלבד, מתחילים לעבור תהליכים בתוך עצמנו. בהצלחה לך.

ברוכה הבאה

גם אני הייתי חדשה כאן ומאוד מבולבלת. עד היום נבהלת לפעמים כל כך, עד שמגיעה למצב שלא רוצה להיות ליד אף אחד, במיוחד לא לידי. אבל למדתי לדבר, הכרתי כאן בפורום נשים מדהימות, שגם אם הסיפור שלהן לא כמו שלי, עוברות תהליכים אחרים בחיים שלהן, תהליכים קשים. כל אחת והדרך האישית שלה - אבל לא חייבים לעבור את הדרך הזאת לבד. יצא לי לכתוב כאן, לקבל תגובות מדהימות וגם כאלה "מעוררות", תמיד מצאתי אוזן קשבת. יצא לי להכיר חלק מנשות הפורום גם פנים מול פנים וזאת היתה חוויה מדהימה, הרגשתי כל כך נוח, והפחדים שהיו לי לפני זה מהמפגש איתן התפוגגו בשניה. איך ברגע אחד, אנשים שרק הכרתי הפכו להיות כל כך חשובים לי וכל כך עמוק בתוך הלב שלי. מקווה שגם את תמצאי את האומץ לכתוב ולהכיר כאן, בטוחה שתוך זמן קצר תגלי כמה עוצמה יש בתמיכה ובחברויות שנרקמות כאן. מאחלת לך בהצלחה מכל הלב.

מי אוהב אותך יותר מימני ?

חוץ מחברה שלך כמובן ,להישתדל להרוג אותי במהירות ושלא יכאב זה כמובן מיועד לפאמקי.

למה להרוג?

חשבתי שאת יודעת שאני לא אלימה. (פרט למקרים מיוחדים) לא מפריע לי שאת אוהבת אותה...אגלה לך סוד.... גם אני אוהבת אותה, ובדיוק היום שרתי לה את השיר הזה שהיא היתה בעבודה.

פאמקי

New member
להרוג אותך??

בגלל שאת אוהבת את האשה המדהימה שאיתי
נראה לך
מי שמצליח לראות את יתרונות אהובתי, זוכה- לאף יותר (ממה שיש לו בזכות עצמו)- נקודות זכות, ממני.

rotemzim

New member
תודה רבה

באמת מחמם את הלב (-: אני קוראת בנתיים כל מיני סיפורים בפורום...ומוצאת את עצמי מזדהה עם חלקם.

למעלה