להכיר בנות?

• פותח הנושא z308
  • פורסם בתאריך

z308

New member
להכיר בנות?

לא יצא לי עדיין להיות בקשר רציני עם מישהי יוצא לפעמים לחשוב על זה ואז עוברים כזה הלאה בהמשך שגרת החיים, נציין עכשיו שעוד לא התגייסתי לצבא כי המשכתי ללמוד.. ולפעמים חסר כל דברים הקטנים האלה כמו למשל לשתף עוד מישהו במה שאתה מרגיש או מה שעבר עליך באותו היום, או איזה חיבוק, לדעת שאתה יכול באמת לדבר עם מישהו והוא יקשיב לך במלוא הרצינות. רגעים קטנים זה משהו מיוחד כמו מתי שאתה קם בבוקר ואתה נשאר עוד כמה שניות ככה במיטה, או מתי שקצת קר לך אתה מחמם את הידיים באיזה תנור, או סתם לשטוף את הפנים בבוקר, טוב לא נכנס לזה עכשיו :) אולי זה כביכול דברים קטנים אבל נראה שזה עושה את כל ההבדל, מפריע שחסרים לך הדברים האלה קשה בדיוק גם להסביר את זה, נראה לי זה משהו טבעי שאנשים יכולים להרגיש לפעמים.. לפעמים אני חושב על זה שתמיד יש את הבנים האלה שמתחילים עם הרבה בנות עם חלק מהן זה מוביל לסקס חד פעמי כנראה, ואני דווקא לא ממש מחפש את זה. כל מה שחסר לי זה להיות עם מישהי (לאו דווקא בכיוון מיני) פשוט להיות משוחרר, להיות מי שאתה, לשתף מחשבות/רגשות וכו' וככה גם היא. גם העיניין של המגע חסר אבל לפחות נתחיל במשהו:) אפילו אם זה לא יוביל לידידות או משהו מעבר לזה זה תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים, חבל שאנשים לא רואים את הצד הזה... ומה שמצחיק שאני כאילו הבחור הנחמד הזה שמתחשב באנשים וכל זה ונראה שבנות מעדיפות מישהו יותר "גברי" כזה, זה גם די צפוי זה כמו בכל הסרטים ההוליוודים האלה.. ואתה רוצה להיות מאושר ולהנות מהחיים וזה מפריע אתה חושב שהחיים קצרים ולא מפסיקים להזכיר לך את זה ואתה מרגיש תקוע כזה אתה רוצה להתקדם גם אם זה בתחום הרומנטי.. לא שאלתי שאלה מסוימת אבל נחמד לדעת מה עוד אנשים חושבים על זה או סתם איפה כדי להכיר בנות? אבל זה די אינדבדואלי..

אתה חמוד, אתה

אני אומרת- אל תשתנה! פשוט תמתין בסבלנות. בסוף תמצא בחורה שהתפכחה והבינה מה הן התכונות שהיא באמת מעריכנ בגבר. או שתפגוש אחת כזו שמההתחלה מבינה את זה. אני לא דואגת

z308

New member
את לא דואגת אבל אני כן :)

לחכות שיקרה משהו זה לא טוב כי אתה במצב שלא עושה יותר מידי צריך לעשות משהו שיגרום לזה לקרות.. וזה לא פשוט כל כך

אז מה אתה אומר?

שווה לך לשנות את הגישה שלך, ולהיות מניאק, ואז אולי תזכה להשכיב אבל לפגוע? חבל. באמת שיש בנות שמעריכות את זה. יותר מאחת.

z308

New member
הייתי יותר בכיוון

שצריך לעשות איזה צעד בשביל לגרום לנושא הזה להתקדם לא דווקא מה שחשבת קשה גם להיות טיפוס כזה שפוגע באנשים סתם ככה בלי סיבה..

זה תלוי בכל מיני דברים

קודם כל- בטיפוס שאתה מחפש, למרות שתמיד יש יוצאי דופן משני הצדדים (אחד מהגברים הכי מדהימים שיצאתי איתם היה מישהו שבכלל הכרתי במסיבה...כשעד אז (ומאז) התחילו איתי שם רק עארסים מגעילים שלא הייתי נוגעת בהם בכלל). מסגרות חברתיות זה תמיד טוב, אולי שידוך של חבר שחושב שהוא מצא מישהי בשבילך.

תלוי איזה בנות אתה רוצה להכיר

יש בנות שלא תמצא במועדונים ופאבים... כמו שאמרתי למישהו אחר פה בשביל להכיר בחורות מבית טוב הדרך הכי טובה היא להכיר דרך בחורות שהן כאלה בעצמן. אני וחברות שלי לא הולכות אף פעם למועדונים, אנחנו פשוט לא אוהבות את זה. גם מבחינת הבנות דברים כאלה יוצרים בעיה, קשה למצוא בן זוג מתאים כשגם ככה בקושי פוגשים מישהו 6אפשר להכיר בחורות דרך מועדונים, פאבים, אירועים,, חברים, ידידות, בבתי קפה, בקניונים, כמעט בכל מקום השאלה היא מה אה מחפש

למעלה