להכיר אנשים

נייוש

New member
להכיר אנשים

שלום לכולם.
אני בן 30 פלוס מהדרום נשוי ללא ילדים.
לפני שהכרתי את אישיתי היו לי כמה וכמה נסיונות בתחום. אשתי לא יודעת על עברי זה,
אני מחפש משהו משהי שאני יוכל לחלוק איתו את החוויות שעברתי ועל אלו שאני רוצה לעבור כי ממש אין לי אם מי לדבר על זה וזה מפריע לי .
אני ישמח להכיר אנשים פה שהם בראש שלי ולהכיר בכייף.

kohinoor

New member
אני מציעה לך

שתדבר עם אשתך. היא נתנה אמונה בך, ואתה בה. אם אינך יכול להיות כנה איתה, מי אחרת תסמוך עליך ותיתן בך אמונה??

נייוש

New member
שלום לך

היי שללום לך
אני נותן אמון ענק באשתי והיא בי. אבל ישנם דברים שאני לא יכול לדבר איתה כי זו אשתי זה לא קשור לאמון זה קשור למשהו פנימי שגם אני עדיין לא מכיר אותו כמו שצריך ולא יודע איך לפרש אותו

kohinoor

New member
אם אתה לא יכול...

לדבר עם אשתך על הכל. מה אתה עושה איתה?
(לא, אתה לא צריך לענות, רק שאלה למחשבה שלך)

נייוש

New member
שלום שוב

אני לא יודע אם את נשואה או לא. אבל אין קשר בין שני הדברים אני אוהב את אשתי ואני רואה אותה כאשה שאיתה אני יבנה את ביתי ואם לילדי אבל.............. כמו אצל הרבה אנשים יש לי הסטוריה לפני שפגשתי אותה ויש לי עדיין שאלות לחיים (מבחינה מינית) לפני שפגשתי אותה אז יש דברים שכן אנו מדברים ומשתפים אחד את השני אבל לא כל דבר אפשר לשתף ולספר (כמה שזה נשמע רע)
אני חייב לספר לך סיפר קצר:
לפני כמה שנים יצאתי אם בחור ממש ממש נחמדה באחד מהשיחות שלנו היא שאלה אותי אם אני רואה את עצמי כשקרן אמרתי לה שלא אבל אני יודע לשקר שצריך. משהם זה הפך לוויכוח של שלושה ימים שלמים "אני יכולה לבטוח בך" , איך אני ידע שאתה לא משקר לי" איך אני יכולה להאמין לך......" אחרי שלוש יום שאלתי אותה אם לא היה יותר קל אם ההיתי משקר בהתחלה ואומר שאני לא שקרן האים לא ההינו חוסכים לנו שלוש ימים של וויכוחים ומנצלים אותם לדברים יותר נעימים ? אני מתאר לעצמי שאת כבר יודעת את התשובה כי זו תשובה שגם את ההית נותנת . כן עדיף היה אילו ההיתה משקר....

kohinoor

New member
יפה לך...

שאתה מתיימר לדעת מה אני הייתי עונה...
אז זהו, שלא - טעית ובגדול.
אם עדיין לא הבנת מכל הפוסטים שלי כאן - אין דבר גרוע יותר משקר - כך אני מאמינה. אין דבר שמערער קשר טוב יותר מאשר שקרים וחוסר גילוי נאות. אני לא מוכנה לקבל שקרים בשום אופן. אין דבר בעולם שמצדיק שקר, וודאי וודאי שלא בין בני זוג שבחרו לבוא ביחד בברית הנישואין.
אתה רוצה לחיות כשקרן? לבריאות לך.
ביקשת דעות, נתתי את שלי. אינך צריך להסכים, אבל תכבד את זכותי לדעתי שלי.
זהו.

נייוש

New member
שלום לך

שני דברים לי אליייך ילדה חמודה:
האחד הוא שאני מקבל את הדברים שלך אני מכבד אותך על דעותייך כי אין לא ההיתי מכבד לא ההיתי מצרף לפורום נרשמתי לפורום כדי לשמוע דעות ולדבר גם אם אני איני מסכים זה כבר בעיה שלי אבל כל אדם בדעותיו , אני לא מתיימר לדעת מה את ההית עונה כי אני לא מכיר אותך (לצערי כי את נשמעת אשה חכמה ) אבל זה משהו שכל אשה שסיפרתי לה ענתה לי שהיא היתה עונה כך.

דבר שני : אני לא אדם שקרן אני בחיי לא שיקרתי לאשתי זו אשה שאני מכבד אותה מעל ומעבר, אבל ישנן דברים שהם לא תמיד ניתנים לגישור או לפתוח אותם בזמן הנכון, לדעתי האישית אשתי תקבל אותי בדיוק איך שאני אבל מצד שני הזוגיות שלנו תקבל תפנית מאוד קיצונית לפה או לשם. מיטיבעי אני לא אדם שקר, או מנופלטיבי לעולם לא בגדתי לא פיזי ולא נפשי באף בת זוג שלי
לא שיקרתי בעבודתי בחיי ואפילו הפסדתי עבודות טובות מאוד ביגלל שאמרתי את האמת בראיונות קבלה (תירצי אני יספר לך בהמשך)
בגדול מה שאני מנסה להגיד הוא שאני לא שקרן אבל אני כן מודע למציאות הקיימת שצריך לדעת מה לספר מתי לספר ולמי לספר, זה המציאות

kohinoor

New member
אתה כתבת לי...

"אני מתאר לעצמי שאת כבר יודעת את התשובה כי זו תשובה שגם את ההית נותנת"
אז אל תגיד עכשיו שלא התיימרת לדעת מה אני חושבת או איך הייתי עונה.

והרי גם להסתיר משהו כל כך מהותי ברעייתך - נתפס בעיניי כשקר.

אבל כמו שכבר כתבתי, כל אחד וחייו ואמונותיו.
אין לי מה להוסיף ואין לי עניין להוסיף.
בהצלחה.

נייוש

New member
הרבה מרמור

כל כך עצוב שגם דרך הכתיבה שלך אפשר להרגיש את המרמור שאת חייה בו ביום יום .
אני חשבתי לתומי שאני זה צריך עזרה בחייו אבל מסתבר שזה לא רק אני.
את יודעת שמדברים אם אדם אפשר לדעת הרבה עליו רק מלשמוע אותו מדבר במקרה שלנו אני לא יכול לשמוע אותך אבל אני כן יכול לראות בין השורות עד כמה את ממורמרת בחייך לצערי הרב אני לא ידוע על מה המירמור.
אבל אולי יבוא יום שתוכלי לכתוב אם חיוך ולא בכעס ביום הזה חייך ישתנו מקצה לקצה.
היה נעים להכיר אותך.

מצטערת

אבל קראתי את השרשור ביניכם וזה נראה שאת מפשת בכח מישהו לריב איתו. הבחור לא ביקש את דעתנו - הוא בסך הכל פנה לקהל הגולשים בחיפוש אחר אוזן קשבת - וזוהי בדיוק מטרת הפורום - לאפשר לנו לחלוק זה עם זה חלקים מחיינו שאיננו יכולים או מעוניינים לחלוק עם כל העולם (ואשתו).

חבל שהוצאת את הדברים מהקשרם - מבקשה פשוטה ולגיטימית הרחקת לכת והפכת אותו לשקרן בוגדני. כדאי לשמור על רמה בסיסית של נימוס ואדיבות אחד כלפי השני, אחרת אנשים יחשבו פעמיים לפי שיכתבו הודעה בפורום.

פנליסט

New member
מסכים עם מקלדת שובבה

די עם השיפוטיות הצדקנית הזאת

אחי , תזרום ותכתוב כל מה שעולה לך בראש

A לוןA

New member
הצעה בעייתית

אם למשל ב"חוזה" הבלתי כתוב שלו עם אישתו הוא (נגיד) גבר דומיננטי, מפרנס, כתף להישען עליה- מאוד קשה לבוא ולחשוף צד הפוך. זה יכול לערער את כל הבסיס עליו נבנתה הזוגיות.

יש כאן קושי, ולא קטן.

kohinoor

New member
מסכימה שיש כאן קושי גדול

להיות נשוי למישהו/מישהי שמסתירים דברים אחד מהשני....

A לוןA

New member
בעולם אידיאלי את צודקת

אבל העולם שלנו אינו כזה.
תארי לך מישהו שהכיר ונבנה עם אישתו כגבר חזק, דומיננטי, יציב וכו', ופתאום הוא מתחיל לפנטז על ניוש, פמדום וCBT.

איך בדיוק אתה אומר את זה לאישתך, שאפילו מיסיונרית באור נראה לה מרעיש, שהזוגיות שלכם בנויה על הגבריות שלך מול הנשיות שלה וכו'?

לא כולם חיים בזוגיות פתוחה ומתקשרת.

* אין בזה כדי לגרוע ממה שאמרת, ששקר הוא הדבר הגרוע ביותר, אבל אם הוא רק מפנטז ולא מממש, לא לספר את כל האמת (בהנחה והדבר אפשרי ולא פוגע בו או בזוגיות שלו) זה לא כמו לשקר. רחוק מזה.

The good wife

New member
לדעתי המצב שלו אחר

זה כמו בעלי שלא מוכן לראות איתי פורנו.
לגברים יש נטייה לשים את הבת זוג הקבועה על איזה פלטפורמה גבוהה (מדי) ולראות בה מישהי שממש לא בעניין של "דברים מלוכלכים". אז כל דבר שנראה להם "מלוכלך" הם לא יכולים לעשות עם האישה.
אני מקווה שבעלי עוד ישתחרר מהעניין הזה יום אחד, ומקווה שהכותב גם יצליח וישתף את אישתו ברצונותיו במקום ללכת ולעשות דברים מאחורי גבה.

למעלה