להיתעורר מחלום...

להיתעורר מחלום...

פגישה.... היא יצאה מהבית לבושה בטיב בגדיה מבושמת עם חיוך ענק ומצב רוח טוב הם אמורים להיפגש בפעם הראשונה.. בבית קפה על אמצע הדרך היא מיתרגשת .. דפיקות לב מואצות..הוא השביע אותה לבוא עם חיוך הם משוחחים שעות ויש ביניהם כימיה אדירה.. המון פעמים חלמו יחד - תמונות של פגישה- היום זה יתממש הוא יגיע ויחבק אותה .. והחיבוק הזה ימשך וימשך כמו מפצה על הזמן שעבר ..כמו משלים שעות של תשוקה ואהבה יאחזו ידיים ללא מילים.. יחייכו אחד לשניה ואז.. כאילו היו יחד כבר קודם כאילו שהם מכירים שנים ללא מילים... יתמזגו לנשיקה ארוכה וחושנית כמו לשון רוקדת ריקוד חושני עם לשונה כמו תחושת הטעימה הראשונה של האהבה וככה בתוך שמיים מעוננים תצא לה קרן שמש ותאיר את דרכם לבאות.

tairon

New member
חוציייייייייייייייייייייייייי יש לך את זה רוצה הדרן PLEASEEEEEEE

למי שלא מכיר אותך חושב שאת כולך או אה אני מכיר אותך יותר טוב מכולם רבותיי הבחורה בישנית המחץ! והיא כותבת שחבל``ז והיא כשרונית בצורה שלא תתואר אומנית בנשמה עם שתי ידים שבכל דבר שינגעו בו יהפכו למשהו מופלא יצרתית מאד.. עדינה..רגישה כל מילה פה פשוט פחותה מדיי לתיאור אמרתי לך כבר?...ש..... וחוצ מזה אמרתי לך כבר שיש לך בעיה רצינית ביותר...זוכרת ... עוד..עוד לכתוב

moran.l

New member
תיאור כל כך

מדהים.. מהמם.. כתיבתך כה חייה, אני מריחה את הקפה, מרגישה את פעימות הלב, ונמסה למגע... ואאוו. והתוכן, אלוהים, האם באמת היה?????? כל כך שמחה!!!!!!!!!!!!!! מושלם!!!!!!!! מאחלת לך ולטאי את כל קרני השמש שרק אפשר... אוהבת מורן

moran.l

New member
שכחתי גם... :cool:

להתעורר מחלום, לחלום אחר, העולה על כל מציאות. אני מקנאה בהרגשה...

למעלה