להישאר בארון

ariel188

New member
להישאר בארון

קשה לי להבין את האנשים בגילי שאומרים שהם לא יכולים להישאר בו עוד.
אני בן 20 וקצת, מה עניינם של אנשים את מי אני מעדיף במיטה? זה לא שאני בגיל 35+ שמתחילים "לחשוד" למה אין חתונה/ילדים. הרי כמעט תמיד היציאה מהארון גוררת
תגובות לא נעימות, ואני מרגיש שגם אלה שאומרים שהם הכי מקבלים והכי מפגינים את זה, תמיד איפשהו יש בהם קצת סלידה, אפילו אם הצד השני לא מרגיש..
כשאומרים הומו, מה האסוציאציות הראשונות שעולות לאנשים מבחוץ? אנאלי, אוראלי.. וזה מגעיל כשחושבים על זה בין 2 גברים. זה גם אומר שאין חתונה, ילדים(ואל תגידו לאמץ).
זה סתם יעציב את המשפחה, והחברים - אי אפשר לדעת איך יגיבו..
בסופו של דבר אלה חיים שלי וכל עוד אני לא רוצה להביא גבר הביתה (שזה יקרה רק כשאגור בדירה משלי), אני לא מרגיש צורך לשתף.

שבוע טוב

Acoustic 3

New member
אני מסכים. השאלה האמיתית היא

מה קורה כשאתה רוצה לנהל אורח חיים שמאפיין את מי שאתה ולא את מי שרוצים שתהיה.

אני בן 24 ואני גר עם ההורים. אין בי שום רצון להביא גבר הביתה.
אבל יש בי רצון להיות אני.
אני לא רוצה לסתום את הפה כשמדברים על הומואים או לסביות, אני כן רוצה לספר מה קורה איתי ונמאס לי לשקר כשאני הולך לפגוש מישהו חדש.
אני לא רוצה לפחד על הטלפון שלי, אני רוצה לבטל את הקוד מהמחשב שלי, אני לא רוצה לדבר בלחש אם אני מדבר עם גבר ואני גם לא רוצה לסתום את הפה מול החברים שלי כששואלים אותי משהו בסגנון "מה, לא היית מזיין אותה?"

אתה צודק. אין זה עניינו של איש עם מי אתה מעוניין להכנס למיטה.
אבל איפה הגבול בין כל זה ולבין לחסום את מי שאתה, את מה שאתה רוצה להגיד ואת החופש שלך לחיות את חייך ככל העולה על רוחך?

גם אני לא רציתי לשתף.. אבל הגעתי למצב שהעובדה שלא שיתפתי איימה על החברות שלי ושל חברי הטוב.
למה? כי אתה לא רוצה לשתף, ומצד אחד גם לא רוצה לשקר.. אז אתה מעדיף לא להגיד כלום.. מפה לשם והנה, אתה מתרחק לאט לאט.
אז ספרתי. והיום כיף לי, כי אני יכול סופסוף לדבר.. ועם בחור שאני אוהב מאוד, שאוהב אותי בחזרה ורוצה שיהיה לי טוב.
הוא גם אוהב אותי מספיק כדי להבין שהנטיה המינית שלי לא משנה שומדבר.

זה עניין של זמן עד למצב בו זה יהיה בלתי נסבל.
אני יודע שאני כבר שם..
אחרי שכ"כ הרבה זמן אתה מנער משקה מוגז, הפקק רוצה לצאת בכל הכוח.
זה עוד יקרה.. בינתיים, ידידי, תהנה לך. כל עוד אתה לא חש בצורך המיידי הזה לצאת מהארון - אתה יכול ליהנות ברוגע ולממש את מה שאתה רוצה לממש.

אוהדאדם

New member
תגובה מצוינת

בדיוק כל הסיבות למה לא כדאי להישאר בארון ולמה זה לא קשור ל"מה אני עושה עם גברים במיטה".

שלום יקירי

זה אינדיבידואל .. אם כרגע טוב לך להיות בארון אז תשאר שם. אולי באמת שתגדל יותר ותרצה להקים משפחה עם גבר אז יהיה טריגר לצאת מהארון.

aשרון

New member
כל דבר בזמנו

לאט לאט, כשתרגיש שהגיע הזמן אז תדע שהגיע הזמן....זה קצת מבלבל אבל זה נכון.

ItsikH

Member
קודם כל זו בחירה שלך מתי ואיך אבל זה קצת כמו פלסטר, ככל שמותחים את זה יותר זה כואב יותר. השאלות עולות כבר עכשיו, למה בגילך אין לך חברה, בגיל 35 כבר לא ממש שואלים... וברגע שיהיה לך בן זוג, הארון יתחיל ממש להעיק ולהפריע לך לממש את הקשר הזה במלואו.

לגבי השאלות שלכאורה ישאלו - אתה מציג את התדמית שלך על עצמך, לא שלהם - חתונה אפשר, ילדים אפשר, לא פשוט - ושוב הארון הזו זה שמרחיק את החלומות האלו, כי על מנת להשיג מטרות גדולות כאלו צריך תמיכה רחבה ואיתנה של המשפחה המורחבת, שכרגע אין לך אפילו בחלום, זה מה שאתה מבקש להמנע ממנו כרגע מחשש שלא תהיה תמיכה - במקום לעמוד על זכותך לתמיכה כזו,שאכן תזדקק לה.

שים לב - זו אינה ביקורת, כולנו מפחדים וכולנו דוחים את הרגע הזה עד כמה שניתן. אני מספר לך קצת מהמחיר שתשלם על דחיית יתר - בינתים יש זמן.

makel1

New member
יציאה מהארון היא יותר בשבילך

היא לא בשביל לשתף אחרים מה אתה עושה במיטה, או כדי להביא גברים הביתה. אתה יכול להביא גברים ועדיין להיות בארון.
יציאה מהארון היא משהו עבורך בלבד. עבור ההרגשה שלך והשלמות שלך עם עצמך. אין צורך להילחץ מזה, אבל גם לא להגדיר מראש שזה לא בשבילך.

אנשים שונים זה מזה, ויש כאלה שלא מסוגלים

נפשית, להישאר מאחוריי המסיכה..
אני מהם..
בכל פעם שהיו שואלים אותי מתי חתונה וכאלה,
הרגשתי שאני מתפוצץ. למה? לא יודע.. כזה אני..
אותנטי מאוד, וקשה וכבדה עלי ההסתתרות.
יש כאלה שפחות מפריע להם, סבבה, שום דבר לא צריך להיות בכח..

למעלה