להיפרד בSMS? למה?!

להיפרד בSMS? למה?!

היי אני `קרייזי` ושמח להצטרף אחרי קריאות רבות בפורום. אז העניין שלי הוא ככה: באהבה הנכזבת והראשונה שלי היו הרבה תפניות לטוב ולרע, ממני וממנה. אבל העניין הוא כשאני הייתי האחראי על תפנית מסוימת בקשר, עשיתי את המיטב שניפגש ונדבר על זה בארבע עיניים, בדרך המקובלת. אבל כשהיא הייתה מכריעה בגורל הקשר, זה היה בשיחות טלפון ארוכות מייגעות, רועשות וחסרי קליטה לפעמים והכי חשוב הן היו כואבות מאוד! אתה מנתק את הטלפון ואיתו מתנתק הלב שלך. ולמרות שאמרתי לה שאי אפשר לעשות דברים כאלה בצורה כזאת!, אבל זה כלום לעומת הפעם האחרונה שכביכול "דיברנו" על פרידה סופית, אתם לא תאמינו, זה היה בSMSים עלובים. איזה 8-9 כאלה ואנחנו כבר לא ביחד! איך היא יכולה לעשות דבר כזה? ורק לחשוב שהיא רצתה לחזור לקשר(שהיה בטלפון כמובן) ולהיפגש! ואני שואל את עצמי, איך יש לאנשים כזאת תעוזה ולב לעשות דברים כאלה? והאם למישהו קרו מקרים דומים?

טוב, בזמני לא היה SMS אבל

פעם מישהו ניפרד ממני בטלפון. זה הרגשה מאוד לא נעימה שמישהו שאהבת כל כך לא רוצה אפילו להיפגש כדי לומר את הדברים. מקווה שאהבה חדשה ומרגשת תימצא אותך בקרוב.

הוא פחדן יקירתי

הוא יודע שהוא לא בסדר ולא יכול להתעמת איתך הוא לא יודע להגיד את מה שיש לו בפניך הוא מהקטנים האלו שלא יכולים לדבר איתך פנים מול פנים אולי לטובה מי יודע איך היה מתפקד במצבים קשים בינכם בטח גם אז היה מתחבא זה הוא שלא בסדר

את כנראה צודקת

אבל אני לא יודע איך לא הגעת לזה שאני גבר!!! :) . בכל אופן תודה ושבת שלום.

למעלה