להילולה

להילולה../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

היום אמורה לחזור המנהלת האהובה עלינו(דידי, גם אותך אנחנו אוהבים...
) הילולה כטוראית רבותיי
כן כן, היא מסיימת טירונות, עכשיו היא יודעת את משמעות האות ח', יודעת לירות בM16 מסוקס וכבד, יודעת כמה טירוניות צריך כדי להחליף נורה
יודעת לעשות קיפול 8, יודעת איך זה מרגיש לקום לפני השמש, יודעת להצדיע, יודעת כמה זמן יש לבחורה להתקלח בהנחה שיש 100 בנות, שעה אחת, ו5 מקלחות, יודעת מה זה מצב 2, והכי חשוב- יודעת להעריך את הרגע שבו עומדים, נשבעים לצבא, מעיפים את הכומתות ומסיימים טירונות
כל הכבוד הילולה
ועכשיו כולם ביחד-WELCOME BACK

מלאכית16

New member
כרגע,../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

כל מה שהילה יודעת לעשות זה ביד, ולישון

מלאכית16

New member
מאיייהההההה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

לצערי צריך די הרבה טירוניות (ורס"פ הומו אחד
) כדי להחליף נורה, שממילא תישרף ביום שלמחרת.
קיפול שמונה אני לא יודעת לעשות, אבל זיוף של קיפול שמונה (שנראה בול כמו קיפול שמונה...בערך
) אני יודעת לעשות מצויין
לקום לפני השמש
אני יודעת לא רק להצדיע, אלא גם לשחרר מהצדעה כמו המ"מ המפגרת שלנו (שנראה כאילו היא סוגרת חלון
)... הלוואי והיו חמש מקלחות. נסי יותר בכיוון של ארבע מקלחות כששתיים לא עובדות והשתיים השניות עם סתימה
יאאאאאא....הטקס השבעה היה כל כך מרגשששששש...אני בכיתי שעווותתתת.. אבל אנחנו לא העפנו כומתותתתת...זה לא פייירררר
וכרגע אני סתם בבאסה של הלייף...כי הכל נגמר וזה מאאאזההה מבאס
תודה לך אהובתייייי
עשיתי לי את היום עם שיחת הטלפון שלך אתמול...ובכלל עם הברכה הנחמדה הזו^^ לאב יו

הוווווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

SHE IS BACK
למרות שלא הבנתי ואני לא יודעת על מה את מדברת בחצי מהדברים הנ"ל... אני יודעת שהכי חשוב שהיא כאן והיא חיה
אז במחיאות כפיים סוערות נקבל את הילולה האהובה שלנו
המנהלת הכי שווה של הפורום

t h u m p e r

New member
היא חזרה!

כמו שרבים לפני אמרו (בעצם רק מאיה
) WELCOME BACK איזה כיף שחזרת למחוזותינו
נכון שהתגעגעת? (NOT!) אז בנימה אופטימית זו נסיים בשיר חביב (תודה למרון שעשה אותי האדם המאושר עלי אדמות
) "יש לי חבר יש לי חבר שבא אלינו מעולם אחר מתוך הקשת בענן הוא התגלגל ישר לכאן והוא מציל והוא עוזר והוא הכי הכי חבר גלו לי ידידיי מאין בא בבאי איפה נולד ואיך נדד ואיפה הוא היה גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי איך איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשימשיה יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים גלו לי ידידיי מאין בא בבאי איפה נולד ואיך נדד ואיפה הוא היה גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשימשיה בבאי אני כאן"

למעלה