להילה,ufo ו-qt

yigal33

New member
להילה,ufo ו-qt

אני יגאל של לימור,לפעמים אני כותב כאן(אגב,השם משתמש כבר לא מעודכן,אני היום בן 34...),רציתי להודות לכם על איחולי היום הולדת.בקשר לכתבה.להילה,כל הכבוד על האומץ כי אותי לימור היתה צריכה לעבוד שעות נוספות עד שהסכמתי להתראיין בכלל,שלא לדבר על להצטלם.יש לי עוד שאלה אליך,איזה התקפים את מכנה "תיקים"?

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo49.gif ליום ההולדת

לגבי אומץ להתראיין אני מזדהה אתך. כל הכבוד
על האומץ שלך להיחשף. שיהיה לכם רק טוב והרבה בריאות.

qt1

New member
U זה אתה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

איזה יפים אתם בתמונה , רק עכשיו קראתי את הכתבה
ואיזה כושר התנסחות גבוה יש לכם...העגילים באמת יפים, רואים צד אחד
אתה שואל את הילה לגבי הטיקים שלה? אני כבר מבולבלת,מתרגשת שאתה כותב סופסוף...
איך אתה עם הטופמקס? גם אני עכשיו נוטלת טופמקס ולא יודעת אם לחזור ללמיקטל או להמשיך... שוב, המון מזל טוב ושיהיה הרבה טוב

ufo11

New member
ברוך הבא:)

טוב לשמוע אותך! כל הכבוד על שהסכמת לחשוף ככה את הרגשותייך ורגשותייך!

hashy

New member
תודה מתוק -עבורי לא הית הבכלל שאלה

התברכתי בהורים שמהיום הראשון הביאו לי אנציקלופדיה ודחפו אותי להסביר בכיתה וממש לא עשו עניין ממה יגידו. גם ברור לי מאז הכרותי עם סבא שלי זכרונו לברכה שהיה פעיל רציני לזכויות הנכים שרק חשיפה, עקשנות ורעש מזיזים עניינים. לא ברור לי מה קשה להעסיק אותך כטכנאי מחשבים, אבל אולי מהריאיון הזה תקבל פתאום איזו הצעה.. הלוואי. בכל אופן נראה לי שממש שווה לך בינתיים לפעול כעצמאי. לא יכול להזיק. לגבי התיקים: זו מעין התכווצות של כל הגוף בהכרה. מין קפיצה קטנה כזו שבה כל הגוף מתכווץ ותנפנפות הידיים כך שלפעמים עפים לי דברים מהידיים, או שאני מתבלבלת, או שפעם כשזה היה חריף יותר היו מתקפלות לי הברכיים [זה כבר מזמן לא קרה] והייתי נופלת אחורה [שזה נורא מפחיד] , או מאבדת שיווי משקל קדימה [זה יכול לקרות גם היום]. אז גם העיניים נעצמות לי או מתגלגלות וזה ממש חלקיק שניה - מן הצד זה נראה כאילו נשך אותי נחש או שחטפתי זרם חשמלי וקפצתי "קטנה". כשזה מאד חלש אנשים שלא ממש קרובים אליי לא שמים לב לזה אבל מי שמכיר אותי טוב ישר שם לב ולעתים רחוקות אפילו מראים לי את הפעמים שאני לא מרגישה שזה קרה [אישור לזה שזה היה תיק הוא שקשה לי קצת יותר לחשוב צלול במשך כמה שניות אחריו או שאני לא זוכרת מה היה בשניות האחרונות - באמצע שיחה למשל]. קרה לי גם לא אחת שבזמן שהסברתי על המחלה ועל התופעות שיש לי [ואפילו על התיקים עצמם] היה לי פתאום איזה אחד כזה וזה/ו שישבו לפני חשבו שזו הדגמה.. וואחאד קטע... אחל'א שקפצת לביקור, אתה מוזמן להגיע יותר [לפעמים יש גם עוגה
] והרבה מזל טוב שוב...

למעלה