להילה האדמדמה.

להילה האדמדמה.

אני מודיע חגיגית שלבקשת רועי מרום אני מפסיק להתייחס אליך ולהודעותיך המגוחכות. את מה שאני חושב עליך את יכולה לקרוא מתחת. אם תעברי שוב את הגבול בצורה ממש מוגזמת, תזכי לתגובה הולמת , אם לא, כפי שאמרתי , לבקשת רועי ואך ורק בגלל שזה הוא , אני מפסיק להתייחס אליך.

roi cohen

New member
נראה לי שאני מתחיל לקלוט

מה קורה כאן. לא הייתי כאן המון זמן. תקנו אותי אם אני טועה- עידו לוצקי הוא רועי מרום בגירסה יותר צהובה, או משהו בסגנון? תעזרו לי להשלים את החומר.

אדומה*

New member
אתה מעליב את רועי.מ

רועי.מ לא מקלל. הכל התחיל מזה שהוא השאיר הודעה מגעילה בפורום של הפועל(שצריך להקרא ``פורום מכבי ת``א מס`3``).יותר מזה אני לא אפרט כאן.אולי בהזדמנות אחרת. אין לי כוח לספוג עוד פעם מטר של קללות(שנמחקו בסופו של דבר לאחר יום שלם שהיו כאן,או יותר). אנחנו(אוהדי הפועל) צריכים להקים פורום אחר.

אדומה*

New member
תיקון טעות!!!!!! לרועי.כ

אני לא מאמינה.הם לא מחקו את ההודעות! השאירו את ההודעות כדי שכולם יוכלו להינות מקטטה מכוערת. כולם לקרוא! לתפארת מדינת ישראל. רועי.כ-תקרא את ההודעות,הן כבר ישלימו לך את החסר.

אדומה*

New member
לעידו הצהוב משנאה.

רק חבל שההחלטה הזאת הגיעה כל-כך באיחור! רק להזכירך. אני עניתי לך רק אחרי שהתקפת אותי בקללות מזעזעות! אל תנסה להצטייר כאינטלקטואל או כשוחר שלום.בחיים שלי לא קיללו אותי ככה(כאן אין אינטיפאדה,זה בסך הכל פורום כדורסל). ורק כדי שתבין מה קורה כאן. אתה לא תדבר איתי יותר בגלל הצורה המצמררת בה אתה מתבטא,לא כי זאת מעין טובה לרועי.מ. אני לעולם לא רבה עם אנשים. אם גרמת לי להתבטא ככה,אומר איזה בנאדם אתה. ורועי.מ-אני מודה לך על הניסיון להשקיט את הרוחות(למרות שהייתם צריכים לזרוק את עידו בגלל שהוא קילל). בבקשה אל תגרום לזה להיראות כאילו אתה עושה לי טובה כשביקשת ממנו לא להגיב יותר. אני באופן אישי נורא התאכזבתי.אתם נותנים הרגשה של אין דין ואין דיין.אני מבטיחה לך שאם אוהד הפועל היה מקלל ככה ,הוא היה נזרק תוך שניות.

roy_ma

New member
אם היית טורחת לקרא את ההודעה

שהשארתי לך בפורום י-ם, לא היית כועסת עלי כך.

למעלה