מאוד נוח לבנות שם תוכנת הרצה... איך אתם לא מכירים C++?!
C chen010189 New member 1/2/06 #21 עדי אני שמה על ראשך את ה- לא מצליחה להכנס לפורומים באתר שלך, זה הכל אצלי שחור משום מה.... אז אני פשוט אגיד שהתלהבתי מהעיצוב בטירוף יום שישי את תקבלי את הראיון עם ליאת (סוף סוף, אפילו אני התייאשתי ) ובאמת אתר מדהים....
עדי אני שמה על ראשך את ה- לא מצליחה להכנס לפורומים באתר שלך, זה הכל אצלי שחור משום מה.... אז אני פשוט אגיד שהתלהבתי מהעיצוב בטירוף יום שישי את תקבלי את הראיון עם ליאת (סוף סוף, אפילו אני התייאשתי ) ובאמת אתר מדהים....
B B R A Y E R New member מנהל 2/2/06 #29 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאפשר בבקשה הסבר על איזו תוכנה את מדברת כל הזמן?
ל ליהי לאב הילי New member 1/2/06 #11 אני פגשתי את... הילי,ידידיה,דון,מיכאל,עדי,אבי ודני כשהם היו ביחד במסעדה ואת הילי וידידיה בניסן נתיב ליהי לאב הילי
אני פגשתי את... הילי,ידידיה,דון,מיכאל,עדי,אבי ודני כשהם היו ביחד במסעדה ואת הילי וידידיה בניסן נתיב ליהי לאב הילי
ל ליהי לאב הילי New member 1/2/06 #18 ב14.1 הלכתי לראות את ההצגה של שנה שלישית והילי לא הופיעה באותו יום אבל היא וידידיה היו בקהל אז אחר כך פגשתי אותם
ב14.1 הלכתי לראות את ההצגה של שנה שלישית והילי לא הופיעה באותו יום אבל היא וידידיה היו בקהל אז אחר כך פגשתי אותם
O orel4400 New member 1/2/06 #12 נצל"ש-מיכאל אלוני מופיע בקליפ של שלום חנוך - עוף גוזל.. חידוש לשיר הישן... למי שמשיג את הקליפ אני מתחננת שישלחו לי אותו !!!
נצל"ש-מיכאל אלוני מופיע בקליפ של שלום חנוך - עוף גוזל.. חידוש לשיר הישן... למי שמשיג את הקליפ אני מתחננת שישלחו לי אותו !!!
K KiShKooSh New member 1/2/06 #15 גם אסי כהן../images/Emo99.gif וגם ההיא מגיא פינס... אן משהו-נחמדה זאתי מוטי
O orel4400 New member 1/2/06 #17 ראית את הקליפ? ואם יש לך אותו במחשב אני מזה ישמח תודהה!!! ומשהו שקצת לא הכי קשור... אבל.. יש פאפרצי על מיכאל אלוני בראש 1 ובו היה רשום שהוא הלך לבכורה של סדרה חדשה בהוט..."פרשת השבוע" וחברה שלי אמרה לי שיש מצב שהוא משחק שם... זה נכון?
ראית את הקליפ? ואם יש לך אותו במחשב אני מזה ישמח תודהה!!! ומשהו שקצת לא הכי קשור... אבל.. יש פאפרצי על מיכאל אלוני בראש 1 ובו היה רשום שהוא הלך לבכורה של סדרה חדשה בהוט..."פרשת השבוע" וחברה שלי אמרה לי שיש מצב שהוא משחק שם... זה נכון?
K KiShKooSh New member 1/2/06 #22 לא.... מיכאל מושונוב משחק שם מושונוב כזה חמוד (ואני מדברת על שניהם )... הוא שיחק ב"איציק" מוכשר הבן אדם
לא.... מיכאל מושונוב משחק שם מושונוב כזה חמוד (ואני מדברת על שניהם )... הוא שיחק ב"איציק" מוכשר הבן אדם
O orel4400 New member 2/2/06 #26 חחח נכון אבל יש תמונה ממש גדולה של מיכאל אלוני שם... ומכול האנשים שבאו לראות את הבכורה דווקא הוא?! טוב המ אני מתלוננת??? סוף סוף יש תמונה שלו מהזמן הקרוב...
חחח נכון אבל יש תמונה ממש גדולה של מיכאל אלוני שם... ומכול האנשים שבאו לראות את הבכורה דווקא הוא?! טוב המ אני מתלוננת??? סוף סוף יש תמונה שלו מהזמן הקרוב...
J j u l i a 1 3 New member 2/2/06 #25 אפשר לראות את הקליפ בגיא פינס בסוף כל תוכנית של גיא פינס יש קליפ אז ב31.1 היה את הקליפ של "עוף גוזל" בסוף התכנית... תזמיני בvod.
אפשר לראות את הקליפ בגיא פינס בסוף כל תוכנית של גיא פינס יש קליפ אז ב31.1 היה את הקליפ של "עוף גוזל" בסוף התכנית... תזמיני בvod.
ה הגולש באינטרנט New member 2/2/06 #40 זה הוא או לא? ../images/Emo185.gif כי ראיתי חלקים מהקליפ וראיתי שכאילו "הגוזל" גדל והוא הופך לחייל ועוזב את הבית היה מישהו שמאוד דומה למיכאל,זה היה הוא?
זה הוא או לא? ../images/Emo185.gif כי ראיתי חלקים מהקליפ וראיתי שכאילו "הגוזל" גדל והוא הופך לחייל ועוזב את הבית היה מישהו שמאוד דומה למיכאל,זה היה הוא?
O orel4400 New member 2/2/06 #44 אממ כן אבל ראיתי בגיא פינס והראו רק חלק קטן שהוא חייל ואז הראו את אסי כהן!
J j u l i a 1 3 New member 3/2/06 #51 נכון.. מראים אותו בקושי שנייה זה כאילו הוא חייל ואז הוא מתבגר ומשום מה הוא הופך לאסי כהן.... מעניין...
נכון.. מראים אותו בקושי שנייה זה כאילו הוא חייל ואז הוא מתבגר ומשום מה הוא הופך לאסי כהן.... מעניין...
O orel4400 New member 1/2/06 #14 ראיתי את מיכאל באילת אבל זה לא הכי נחשב מבחינתי כי אז לא הערצתי אותו.. רק אחרי שראיתי אותו נדלקתי אליו.. אבל זה דווקא היה שווה כי הוא נתן לי נשיקה וחיבוק..
ראיתי את מיכאל באילת אבל זה לא הכי נחשב מבחינתי כי אז לא הערצתי אותו.. רק אחרי שראיתי אותו נדלקתי אליו.. אבל זה דווקא היה שווה כי הוא נתן לי נשיקה וחיבוק..