להיכנס לקשר ולצאת בשלום

להיכנס לקשר ולצאת בשלום

לא אוהב תמימים ולא מתחסדים ... או קיי ? אחלה פורום אבל לא לשחק את הילדים שלא יודעים כלום. אתם מבוגרים ולכן כולכם יודעים שלכל החלטה יש מחיר (טוב או רע) וגם אחריות. אי אפשר להתחמק מאף אחד מהם. כל קשר <כולל הקשר החוקי> מתחיל ומסתיים מתישהו. חייבים לקחת את זה בחשבון. ככב שנהייה יותר מפוקחים אז סיום הקשר יהיה פחות כואב ופחות טראגי. תיאום ציפיות וסדר עדיפות אישי מאד חשובים. דרגו מה שחשוב לכם בחיים ותנהגו בהתאם. יום נפלאאאאאאאאא מלא סקס אהבה ובעיקר חוכמה

Z נשואה 45

New member
יפה אהבתי

איזה הורוסקופ יפה יש לבני קשת היום קראת? יום מלא אהבה וכיופים

לא מסכימה...

1. תמימים יש, בין אם תאהב ובין אם לא, תשקול לקבל אותם, יטב לך 2. כשאהבה תופסת מקום של "כבוד" בחיים שום תיאום ציפיות, שום חשבון, לא יצליחו למנוע את כאב האובדן לכשיבוא.. אז להיות מפוקחים זה חשוב, הכאב אולי לא יבוא בהפתעה, אך יכאב לא פחות בוקר נפלא גם לך

את כנראה אוהבת כאבי ../images/Emo23.gif

שיקול דעת ותמימות הם בכלל לא מובנים מאליהם. חייבים לעבוד על זה. כנראה שאכזבות ולב שבור עושה לך את זה. לבריאות

צריך לעבוד על תמימות? זה חדש!

וזה לא קשור לאהבות הפרטיות שלי זה רציו גרידא

gimel9

New member
יופי סבבה. באמת. בלי ציניות, הערה

אחת בכל זאת. קשר חוקי לא בהכרח מסתיים. יש אנשים שנשואים עשרות שנים והקשר רק הולך ומשביח עם השנים ללא קשר לפורום שבו אנו נמצאים. אבל אתה צודק בכך שיש המתבכיינים על כך שנכוו לאחר ששיחקו באש בוערת ללא כל הגנות.

קשר חוקי כן מסתיים לפעמים

סיום של קשר חוקי הם הגירושים. בקש לא חוקי הגירושים לא קיימים אלה רק ה- בייי בייי. אומנם ברוך השם אין לי ניסיון בזה אבל אני בטוח שגם גירושים יכולים להיות רגועים או סוערים ומכוערים. הכל תלוי במצב ובשני הצדדים. ההתאהבות של תקופת החתונה לא מחזיקה עשרות שנים.אם הבסיס היה איתן אז האהבה כן נשארת ו gimel צודקת שהקשר משביח עם השנים.

איך אפשר להתייחס למשהו

שמעורבים בו רגשות עמוקים.. בצורה כה סכמטית? אולי מעולם לא באמת אהבת.. אחרת היית מבין כמה אהבה רחוקה מלהיות מוכתבת.. או צפויה.. או נשלטת.. במיוחד כשהיא עמוקה ואמיתית. כשהלב הולם ומחריש אוזניים.. גם ההיגיון החזק והברור מכולם.. נאלם. ועוד דבר- ישנן אהבות שנגמרות כי המציאות מאלצת אותן לכך,ולא כי הן הופכות לסתמיות. ישנם שאין להם היכולת לשמור על שפיות במערכת יחסים עמוקה.. אבל חלקית. הם נאכלים בתוכם.. ולבסוף נפרדים בלב שבור מחוסר מוצא. אלה האהבות הטראגיות שאתה כנראה מתייחס אליהן.

אהבתי ועודני אוהב

ההיגיון בחיים הטובים לא נובע מחוסר אהבה ... הוא נובע מרצון לאושר יש הבדל ומקווה שאת מבינה אותו

אני מבינה אותו

אחרת ממך.. כנראה. הכל מסתכם בסופו של דבר - במה תלוי האושר. אם האושר האולטימטיבי שלך הוא בצביעת החיים באקסטרא גוונים מהצד- אחלה. ואם האושר שלך הוא במציאת החצי השני שלך- זו התמודדות. שורה תחתונה- אין חוקים. הכל אינדיבידואלי- כל אחד והצרכים שלו ממערכת כזו.. כל אחד והדרך בה הוא רואה את החשיבות של מערכת כזו בחייו, ואת מה שהוא מקווה להפיק ממנה. אין מסגרות מוכתבות ליחסים אנושיים, אין חוקים ואין כמויות או הוראות הפעלה. כל ניסיון לראות אותם ככאלה - יומרני בעיניי.

אכן ... גם באהבה חייבים חוכמה

צודק ידידי סבבה. להנות מחיים יפים ופשוטים זה לגמרי לא טריוואלי ואפילו מורכב. לכן רצוי לבחור בן/בת זוג חכם גם כשמדובר ב"לא חוקי". לא רק אהבה מדברית אלה גורמית נוספים. מי שלא רוצה לחיות מספיק לו שייתקיים

y007007

Member
../images/Emo45.gifתיאום ציפיות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה