להיט 98 חמוד וגם....

• פותח הנושא nas20
  • פורסם בתאריך

nas20

New member
להיט 98 חמוד וגם....

מישהו זוכר את הלהיט של total touch משנת 1998 ?? ill say goodbye..... היו זמנים... חולה על 1998!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש עוד להיטים שהוא זוכר מאז?

Toxic Boy1

New member
בטח שזוכרים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום
אני גם מאוד אוהב את השנה הזאת מאוד! אחת האהובות עליי בשנות ה-90! הנה שירים שאני מאוד אהבתי מאותה שנה: Ace of Base - Life Is A Flower Brandy & Monica - The Boy Is Mine Will Smith - Gettin' Jiggy With It Will Smith - Miami Ace of Base - Cruel Summer Monica - The first night Jennifer Paige - Crush Aersomith - I Don't Want To Miss A Thing Madonna - Ray of light Billie Myers - Kiss the rain ויש עוד מלא!!

razurgansoni

New member
באמת נראה לי השנה הכי טובה מ

שנות ה90.. היו ימים טובים... אני לא זוכר שיר מסויים אבל barbie girlהיה להיט גדול בארץ באותה שנה..

א ו ח נ ה

New member
שנת 98' נחשבה אחת הגרועות

מבחינת להיטים בשנות ה-90 כניראה שאתם צעירים מידי ופשוט לא זוכרים, אבל השנים החזקות היו בין 92-96 אז כל להיט היה ל ה י ט!

razurgansoni

New member
כן אבל אני לא מדבר מבחינת המוזיקה..

אני מדבר מבחינת הכלכלה וכל זה זה היה שנה מאוד אופטימית.. המצב היה הרבה יותר טוב מהיום..

Toxic Boy1

New member
שנת 98 הייתה שנה מעולה ל- פ ו פ

המון הרכבים של להקות בנים ובנות צמחו וטיפסו גבוה מאוד בשנה הזאת. חלק מהם הם: הספייס גירלס, הנסון, אקווה, אייס אוף בייס, אול סיינטס, סטפס, בקסטריט בויז, סוליד הרמוני ועוד מלא. אך כידוע, רובן של הלהקות התרסקו קצת קרוב ל-2000. אני הייתי בכיתה ו' באותה שנה וזאת הייתה שנה מאוד טובה לפי דעתי.

Toxic Boy1

New member
הברבי גירל היה להיט ענק

בקיץ 1997. אקווה הצליחו ב- 98 עם הלהיטים Dr Jones ו- My Oh My ולקראת סוף אותה שנה עם Turn Back Time.

razurgansoni

New member
Turn Back Time שיר מעולה!!

זה היה מתוך הסרט המצליח "דלתות מסתובבות"

Toxic Boy1

New member
נכון ../images/Emo98.gif

לפי דעתי השיר הטוב ביותר שלהם אם אתה שואל אותי. והנה הסינגל ------>

AceOfBase

New member
תודה שהזכרת לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif.....חולה על

השיר הזה

למעלה