להיח איתה - הסוף ..

Roei152

Well-known member
מנהל
הסוף היה קיטשי ומתוק .. אם כי כל הפרסומים לא התאימו , זה היה ברור שנועה ועמוס יסיימו ביחד וכו ..
ונו באמת? שאמרו מוות התכוונ לזה שונסה קוטלת את קורל סינמבוץ' , נו באמת ? גם אם ונסה נתנה לה מכה חזקה היא לא הייתה מתה ..
בקיצור סיפור אמרקאי קיטשי בניחוות ישראלי .. אסי בחר פשוט לסיים בטוב , בלי יותר מדי דרמה ... למשל הגרסה שבה ונסוש נפגעת בתאונה ולא יכולה לללכת היתה יותר טובה לשידור , פשוט עונה שמורגש שכתבו אותה כדי לצאת ידי חובה מהסדרה ...

YossihNew

Well-known member
אני העדפתי את העונה השנייה.

זה קשור לעובדה הפשוטה שאביגיל... ובואו, יעל מצוינת, כן? היא לא דמות רעה.

ונסה אמנם מנסה לפתות אותה לצד האפל אבל היא לא עוברת לשם.

בניגוד לעונה השנייה כשעדן/דניאלה עשתה את הסדרה, ולא האמנת שהיא עושה להם כאלו דברים. את אביגיל לא שנאתי ואז לא ממש היה אכפת לי.

לא זכרתי שהבטיחו מוות, בכלל לא חשבתי על זה, אבל ציפיתי שוונסה תנגח בספיר ואיזה מזל, היא יצאה מלכת הסדרה הזאת. אבל ונסה בכיסא גלגלים נשמע נהדר!

Roei152

Well-known member
מנהל
בדיוק , זה הרגיש עונה שנכתבה רק כדי לנוציא את הסדרה ידי חובה סטייל נעלמים 4.. אני מאוד אוהב את יעל , אבל היא לא מלכה בסדרה הזאת כמו שהיא בפלאשבק עד עכשיו (לא צפיתי בטביח ורומי מצוינת אבלבואו בכדברא ...) אביגיל לא נועדה להיות איזשהי דמות מורכבת או דמות שמונעת ממניעים כבדים , אאלא סתם בחורה שימוס פוגש בעת משבר , והיא משחררת את עמוס לנועה שסוף הסדרה מגיע בלי יותר מדי דרמה ...
לא זכרתי שהבטיחו מוות, בכלל לא חשבתי על זה, אבל ציפיתי שוונסה תנגח בספיר ואיזה מזל, היא יצאה מלכת הסדרה הזאת.
אסי הבטיח מוות , נו באמת? סתם יוצר אוהב להפריך ...

YossihNew

Well-known member
כן, לא הבנתי, שכחתי שהובטח בכלל מוות וכשצפיתי בפרק לא חשבתי על זה אפילו.

אני ידעתי מההתחלה שיעל אלקנה תתחתן עם מישהו מסדרה של גיורא! אני פשוט חשבתי שזה דניאל ליטמן ולא אביב אלוש. הנבואות שלי לגבי ליטמן תמיד מבולבלות.​

Roei152

Well-known member
מנהל
גם במקרה הזה , היא באה בדיוק שיש לו אהבה גדולה, ונפרדת ממנו .. במה זה שונה מלוק ורומי?

למעלה