להיות רווקה

ס ו ס ע ץ

New member
להיות רווקה

להיות רווקה כמה זמן לא הייתי רווקה... ועוד בחורף?... אוף... אני מתחילה לחפור בזיכרון שלי שמראה ניצנים ראשונים של סניליות. כנראה שאצטרך להשלים עם העובדה שהחורף הזה אני לבד, רווקה, עם כרית אחת. כן, כשאני לבד אני אוהבת לישון עם כרית אחת, מה לעשות?... לא כולנו מושלמות. אבל זה בא לי לא טוב... בדרך כלל הייתי רגילה שבאוקטובר עוד נעים... אפשר לשבת בחוץ על הספסל ולקשקש עם דגנית, לחזור לדירה ולמצוא את עידו רוכן על הספרים שלו, עם משקפי קריאה א-לה ג'ון לנון מונחים שם בקצה האף... מודע-לא-מודע שהגעתי הביתה. "שלום"... כזה היה נזרק לחלל הסלון. הוא לומד. מילא. ועכשיו לבד. אין עידו. דגנית עזבה את העיר. ופתאום גשמים וחורף... בחיי... להיות רווקה בתל אביב זה כמו זוג רק להרגיש חצי. ולהיות רווקה, חצי של, זה מוזר, ועוד בחורף. להריח לבד את הגשם הראשון שתמיד נראה לא מתוכנן. לשמוח. ללבוש ארוך. להיראות חורפיים. פוך זוגי. שתי כוסות שוקו עם איירישקרים. עכשיו הכל אחד... הבגדים שלו כבר לא זרוקים על הכיסא בחדר השינה... רק הג'ינס המעוכים שלי... חולצה, הכל אחד... אבל זוג גרביים, זה כן. לפעמים זה כיף... רוב הזמן לא.... בחיי, אני חושבת שלהיות רווקה זה בדיוק כמו להרגיש בזוג. רק חצי של.

actress22

New member
כל כך מבינה אותך

כל כך מכירה את ההרגשה. כל כך מזדהה עם תחושת הרווקות..... אז כמה זמן באמת לא היית רווקה? זה החורף הראשון מזה הרבה מאוד זמן? מקווה שאת משלימה עם המצב ולא רחוק היום שתוכלי לשכוח מה זה להיות רווקה..... שבת שלום מלכי

ס ו ס ע ץ

New member
יקירתי... ../images/Emo13.gif

אני מצטער... אבל אני רווק, ולא רווקה
. הקטע הזה נכתב כמונולוג לשחקנית, וביקשו ממני לכתוב משהו קצרצר על איך זה להיות רווקה בחורף. אז ניסיתי, זה מה שיצא והחלטתי לפרסם את זה. אבל לפי התגובה שלך אני מבין שהצלחתי... אז סליחה אם בלבלתי אותך (יש פרטים מדוייקים יותר בכרטיס שלי), תודה רבה על התגובה הכנה ושיהיה לך חורף חם

actress22

New member
אכן הצלחת לבלבל....

אולי כי לא נראה הגיוני שגבר יכתוב כאלה דברים..... אני גם שמחה לשמוע שזה קטע מומצא ולא אמיתי...כי יש בו משהו ממש עצוב.... אני מקווה שהחיים האמיתיים קצת יותר אופטימיים מהקטע הזה... אחלה שבוע שיהיה מלכי

ס ו ס ע ץ

New member
טוב, אז שלומות לכולם ../images/Emo13.gif

שמי אלעד, 28, מתגורר בעיר החטאים ועובד בחברת מוסיקה. בין השאר חוטא בכתיבה, מצלם ועוד דברים שלא נפרטם כרגע
, עושה רושם שיש כאן אנשים שכיף לדבר איתם! כמו כן אתם מוזמנים לבקר בדף יוצר שלי באתר במה חדשה. אז בקלחת המילים... נשתכשך בהמשך

actress22

New member
הי אלעד

נראה לי ששנינו הכי חדשים כאן..... נעים מאוד, אני מלכי, מאוד מתחברת לתחום הזה של המוסיקה, הכתיבה...אבל יותר מהצד השני, של המבצע, אני מאוד אוהבת את התחום האומנותי..... נראה שאתה בחור מאוד אומנותי בעצמך, זה נחמד מאוד :) שיהיה לך שבוע מקסים ונפלא.....

ס ו ס ע ץ

New member
יקירתי... ../images/Emo13.gif

אני מצטער... אבל אני רווק, ולא רווקה
. הקטע הזה נכתב כמונולוג לשחקנית, וביקשו ממני לכתוב משהו קצרצר על איך זה להיות רווקה בחורף. אז ניסיתי, זה מה שיצא והחלטתי לפרסם את זה. אבל לפי התגובה שלך אני מבין שהצלחתי... אז סליחה אם בלבלתי אותך (יש פרטים מדוייקים יותר בכרטיס שלי), תודה רבה על התגובה הכנה ושיהיה לך חורף חם

למעלה