להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות moriboy666 נשברו לך הכנפיים 999שקד דגן the Girl of Love מורי לנצח אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: אריאלה [ העונה לשם: אני רואה כפול ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

אריאלה!! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היי היי,אני נווופר אם עדיין לא הכרת.
אז ככה.. אי בודד, 5 דברים שהיית לוקחת, 5 דברים שלא ו5 אנשים?

היי נופר../images/Emo9.gif

אי בודד, 5 דברים שהיית לוקחת, 5 דברים שלא ו5 אנשים? דברים שהייתי לוקחת:
MP3
מאוורר שפועל על אנרגיה סולרית
מחשב כף יד, כדי להיכנס לפייסבוק
מצלמה
מיטה והייתי לוקחת חמש חברות טובות יחד איתי
דברים שלא הייתי לוקחת:
רשיון נהיגה
תכשיטים
כסף
פלאפון
איפור

אריאלהההההההההההה

אהמ
אני אנסה להתעלות על השאלות הכה מגניבות ששאלת אותי
אני מונוטוני או כשהיינו שיפודים?? או שבכלל יונתן שפירא תעשה לי ילדים?!?
אז.. את גרופית או לא ?
אם היינו בהישרדות מי הייתה מודחת ראשונה - מאמי ,זאת עם השיער או זאת שעושה ששששששששש?
ןהשאלה הכי חשובה - מתי אני רואה אותך?!?! שניייים שלא נפגשנו

יואו, המנהלת של גלעד שגב!

את מנהלת לו את החיים, נכון?!
אני מונוטוני או כשהיינו שיפודים?? או שבכלל יונתן שפירא תעשה לי ילדים?!?
ממש מצעד הלהיטים.. האמת ש"כשהיינו שיפודים" לוקח בקלות! אז.. את גרופית או לא ? גרופית בהכחשה. או לחלופין- רק אני יכולה לקרוא לעצמי גרופית, לא אנשים אחרים. אם היינו בהישרדות מי הייתה מודחת ראשונה - מאמי ,זאת עם השיער או זאת שעושה ששששששששש?
איזו דילמה מטורפת!!!.. נראה לי שמאמי, כי היא באמת ובתמים עולה לי על העצבים
.. וסתם שתדעי, שבמשך כל ההופעה שהיתה ביום שישי עשינו 'שששששששששששש' לגברת שששש
השאלה הכי חשובה - מתי אני רואה אותך?!?!
מצידי כבר מחר!

../images/Emo214.gifאריאלה ../images/Emo160.gif

אני זוכרת שאמרת שאת טסה! מתי את טסה!? לאן? לכמה ימים? האם תגיעי להופעה של כפיר ב-5.6.08? האם את אוהבת את כפיר מ"מבט ראשון", או שיש לך סיפור ארוך יותר? מה השיר האהוב ביותר [של כפיר]? מה השיר הפחות אהוב [של כפיר]? ותספרי לי מהי החולשה הכי גדולה שלך
נ.ב-את לא צריכה להתבייש כל הזמן..

מגניב שזכרת,

אני זוכרת שאמרת שאת טסה! מתי את טסה!? לאן? לכמה ימים?
אני טסה בסוף החודש לאורלנדו [
] ל10 ימים.. |חמסה חמסה שום בצל| האם תגיעי להופעה של כפיר ב-5.6.08?
לא.. אני אהיה בחו"ל, ועם כמה שאני מחכה בטירוף לזה, כשגיליתי שאני מפסידה הופעה של כפיר זה קצת ביאס אותי, אבל נו.. האם את אוהבת את כפיר מ"מבט ראשון", או שיש לך סיפור ארוך יותר? המממ כן, נראה לי שזה היה דיי 'ממבט ראשון'. שמעתי את "יש לך כוח" בגלגלצ, ואז נכנסתי למייספייס.. ואז התחלתי להרעיל אנשים ששירתו איתי ברמות שכל פעם שהיה שיר של כפיר ברדיו היו קוראים לי
מה השיר האהוב ביותר [של כפיר]? "עצוב" ו"מנגינה קטנה" מה השיר הפחות אהוב [של כפיר]? "מה נשאר ממני" ולפעמים גם "אושר ועצב" זה טו מאץ' קיטש בשבילי ותספרי לי מהי החולשה הכי גדולה שלך? אני מניחה שהביישנות שלי
כפי שכבר שמת לב..

../images/Emo27.gif

שם: אריאלה אזור מגורים: השפלה גיל: 21 אמן/שיר אהוב כרגע: קנו לי ליומולדת את הדיסק של הplain white t's ומאז אני דיי חורשת עליו תמונה:
משהו לאומה: "גיבורים" זו סדרה מעולה
. למה מיילו לא גר בארץ?.. ז"א, איתי בבית?

וואי..

אין לי מושג איפה אני רואה את עצמי עוד חודשיים.. אז בטח שלא עוד 20 שנה
בתקווה גרה בניו יורק או משהו

למעלה