להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות moriboy666 נשברו לך הכנפיים 999שקד דגן the Girl of Love אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: מורי [ העונה לשם: מורי לנצח ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

../images/Emo126.gifמורימורימורי ../images/Emo9.gif

היי קוקי! מה קורה? שאלתי- דג זהב קסום וחביב מעניק לך 3 משאלות ב ל ב ד
מה הן יהיו? **אסור בתכלית האיסור לבקש עוד משאלות וכד'**

דג זהב דג זהב

1. שלא תהיה לכל מי שאני אוהבת באמת סיבה לא לחייך 2.לא יודעת מה בדיוק אבל משהו שקשור בסבתא שלי שכבר בת 94
3.שאף פעם לא יגמר לי החשק ליצור

מורי היקרה שלום,

"האהבה נשארת" או "אני מונוטוני"? גלעד או כפיר? גיטרה או תופים?
'מאמייייי' או ההיא עם השיער [אההמ.]? מתי הפעם הבאה שהשלישייה הקסומה [את-ג'זמין-אני] תיפגש בהופעה?

אריאלה אהובתי

אז הנה התשובות, תעריכי, ואני לא אחראית על אנטרים זה הפלאפון,1.ברור שאני מונוטוני!2.גלעד או כפיר זו שאלה קשה, אני לא עונה!!3.גיטרה או תופים? ברור שגיטרה, ראית מי מנגן על גיטרה!4.מאמייי או זאת עם השיער? שאלה מאוד קשה! שתי מעצבנות! אבל גם חומר הומור מעולה אז שישארו בסביבה, 5. הופעה איתך ועם ג`זמין, מתי שתגידו אני שם

הישר מהפלאפון

כי המחשב החליט למות אז . נעים מאוד אני מורי בת 27(הזיקנה)ירושלמית

ואופס שכחתי אמן אהוב ותמונה

אוקי רשימת אמנים אהובים : כל משפחת בנאי זה ממצה נראה לי
וגלעד שגב (מי?!) ,ואביב (אבל היותר ישן ), ומלא מלא מלא ואם יש שיר שמלווה את ימי בימים אלה זה בהחלט בובה על חוט של כפיר שכבר אמרתי כנראה הולך להיות הבסיס לעבודת גמר שלי בלימודים
ותמונה - קחו

../images/Emo214.gifמורררררררררר

אז רגע, ממתי את מציירת? למה שלא תנסי לצייר פעם את כפיר?, או את הגיטרה והאולסטאר שלו? מה השיר האהוב עלייך של כפיר? ואחד שהכי פחות מועדף? בכמה הופעות של כפיר היית? היית בהופעות אקוסטיות?, אם כן-מה את אוהבת יותר? מה את הכי אוהבת בעולם הזה? ממה את הכי פוחדת? בהופעת יומולדת רואים אותך, נכון?

הדרייייייי../images/Emo24.gif

אז רגע, ממתי את מציירת? וואווו אני מציירת מלא מלא שנים אבל לומדת במסודר משהו כמו שנתיים למה שלא תנסי לצייר פעם את כפיר?, או את הגיטרה והאולסטאר שלו? תביאי לי תמונה אני מוכנה לצייר הכל
באמת!! מה השיר האהוב עלייך של כפיר? בימים אלה בובה על חוט אבל בכלליות להיות עצמי ואחד שהכי פחות מועדף? אמממ קשה, אולי מה נשאר ממני? בכמה הופעות של כפיר היית? 1 |בורחת לפינה| אבל זאת אשמתו שיפסיק להופיע בימי שישי!!:( היית בהופעות אקוסטיות?, אם כן-מה את אוהבת יותר? לא הייתי באקוסטית כי כשהוא היה בירושלים לא יכולתי ללכת
אז אני לא יודעת מה אני אוהבת יותר מה את הכי אוהבת בעולם הזה? את אחיינים שלי ממה את הכי פוחדת? מלהיות בחדר עם יונה/יונים שיכולה/יכולות לעוף לי מעל הראש! בהופעת יומולדת רואים אותך, נכון? לא :( זה יום שישי ואני לא יכולה לבוא |בוכה מאוד| אבל יש לי טבלת יאוש כבר להופעה בירושלים

../images/Emo214.gifטבלת יאוש זה מיוחד../images/Emo99.gif

תביאי אותה לכפיר בהזדמנות, כדי שיראה כמה שמשקיעים
ואת לא תבואי להופעת יומולדת???? את חייבתתת

אני מוכנה להביא לו אותה להופעה בירושלים

באמת שאני מוכנה ! ולגבי ההופעת יומולדת, שישי בערב זה מבצע לוגסטי מידי בשבילי .. (גם אם הייתי יכולה לנהוג על האוטו של אבא ,אין לו ביטוח בשישי שבת ). אז כל הבעסה לי , דברי איתו שיעשה הופעות בימי חמישי (ולא כאלה שמודיעים עליהן חצי דקה לפני כמו שהיה לא מזמן
). אני מבטיחה לבוא .

חלומות של אתמול הן..

חלום טוב- שהכלב מהסיפור שאינו נגמר לוקח אותי לסיבוב על הגב שלו וממש כיף לי
וסיוט- חלמתי פעם שיש לי יצור בבטן שמתעורר כל לילה ואוכל אנשים (?!)

moriboy666

New member
מורי:)

באמת קוראים לך מורי?
לא אחרטט לך בשאלות פשוט אשאל מהו החוק שלך?

../images/Emo11.gif

כמעט כל מי שמכיר אותי קורא לי מורי בתעודת זהות אם אתה חייב לדעת כתוב מוריה . החוק שלי? תן חיוך, הכל לטובה :) וגם, מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני.

למעלה