להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: גל [ העונה לשם:moriboy666 ] . אני חושב שגל הוא אחד המשקיענים בשא' אליכם
אז קדימה הפציצו אותו בשאלות חופרות ומגוונות
תהנו!!!
שלכם
מתנקי

היי גל D:

שורה עליי המוזה, אז- עצום את עינייך ותדמיין ריבוע קטן בצבע ירוק שמיים. בפינה השמאלית העליונה של הריבוע ישנה נקודה שחורה קטנה ועליה מונח באלגנטיות דגם של כליה שמאלית [נו, היה יום פתוח והתעסקנו עם איברים פנימיים וכאלה
]. הדגם עשוי פלסטיק מעורב בחול מאדמת מדבר יהודה אשר נאסף בתאריך 27.8.03 גרגר-גרגר ע"י הארכיאולוג שלמד פסיכולוגיה ולו בת בת 17.5 שמגבירה מדעי החברה ותולדות התה והקפה הברזילאי ופגשה את חבר שלה בסמינר יהדות למתקדמים בקיץ שעבר. הסמינר התקיים בת"א ונערך 6 ימים, בסמינר התלמידים נחשפו למספר פנים של היהדות ובמוחותיהם הושתלו פיסות מידע שבריריות העשויות קמח מלא (מחיטה בדואית אורגינלית!) בלא שישימו לב. הפיסות הזעירות עוררו תגובות גופניות קשות- אחד הילדים, בן לרופא עכוז מפורסם אשר נולד בארה"ב ועבר עם הוריו לקטמנדו בגיל 8, בדוק הגיל בו נולד לו ילדו הראשון (לאחר מכן הוא נישא לאם הילד, צעירה בת 5.3 שנחשבת כנס רפואי משום שילדה את ילדה ללא היריון כלל וכלל!),סבל מפריחה סגלגלה שעוררה אלרגיות קשות לחומוס נהיאד הירדני, מטבוחה טוניסאית ומיונז אפריקאי אשר נעשה במלאכת מחשבת מעשבי תיבול וגרגירי זיתים שחורים. הפריחה התפשטה והפכה לדגמים קטנים של דינוזאורים אשר הופיעו על ידיו של הילד ותיארו במדויק את אשר התרחש בתקופת הדינוזאורים. הילד, אשר לא היה מורגל לנוכחות דינוזאורים על ידיו התעלף בו במקום ונאלץ לעבור השתלת תנוך אוזן, בשל המכה שקיבל מאגודלו של ילד אחר, אשר פיסת המידע גרמה לאגודלו לתפוח עד לגודל של צנצנת ריבת תותים שנעשה ע"י אולמרט בכבודו ובעצמו. לאחר סיום הסמינר שהיה רצוף תקלות ובעיות חזרה הבת לביתה וגילתה כי על מיטתה (אשר נמכרה לאלטיזכאן שעבר ברחוב והוחזרה כשחזרה הבת) יושב גור חתולים שאומץ ע"י משפחת חרדונים בסיני. גור החתולים עשה ספונג'ה לחדרה וקנה חלב ולחם במכולת, ולכן החליטו הוריה כי עליה לעזוב את הבית, החתול תורם יותר ממנה. הבת הזועמת עברה לבית חברה, שנזרק ע"י הוריו משום שהבת הנחדשה תרמה יותר....השנים נפרדו וכשאות חיבה עזה שעדיין שררה ביניהם הביאו האחד לשני מרשמלו. מקולקל. כמה פעמים הופיעה האות י' בקטע? סתם, מה עדיף- בלי מים או בלי אוכל?

inbarIL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-:D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

moriboy666

New member
..I'll find you somewhere

Show you how much I care... Know that there is no Escape from my snow brigade ספרתי 157 אנטרים בחיפוש אבל בטוח פספסתי כמה אז 160 נגיד..
בלי אוכל.. מבטיח לקרוא שאני צלול יותר לילה טוב

השאלה הקבועה שלי

נותנים לך לבלות יום שלם עם מי שתבחר בעולם כולו חי או מת זה לא ממש משנה. התקציב לא מוגבל . מי זה ומה תעשו?

moriboy666

New member
I said let's all meet up in the year 2000

נותנים לך לבלות יום שלם עם מי שתבחר בעולם כולו חי או מת זה לא ממש משנה. התקציב לא מוגבל . מי זה ומה תעשו? טוב.אז במחשבה הגדולה והראשונה זה בטח הייתה איזו אישיות מפוסרמת ..בטח מתחום המוזיקה.. סביר להניח מהפינק פלויד. את יגעל אמיר ולרצוח אותו. את היטלר מעניין אותי לפגוש. והיום באופנת הפסיכוטים זה אחמד דין נאג'ד..גם אותו. ואנשים שפויים יותר..לנון.. גווארה..רבין..ועוד כאלה מן אישיאויות? יש כזאת מילה או שהמצאתי את בזה הרגע את המילה הזאת... אבל אם יותר אישי אז הייתי הופך את האישיות החלשה שלי ולוקח מישהי מיוחדת בשבילי ואומר לה מה את כל מה שאני צריך להגיד לה כבר שנים
גם אם זה כבר לא אקטואלי..פשוט להדוודות. זהו..אם נעשה משהו או לא..בטח נאכל משהו כי מרעיב לדבר

גלגל:):)

הייי מנשמע מותק?:] טוב אני לא במוד מקורי היום(חח וממתי אני כן) אז... 3 חפצים שהיית לוקח לאי בודד? 3 מאכלים שבחיים לא היית נוע בהם? 3 שירים שמתארים את מצב רוחך כרגע?

moriboy666

New member
מחר אני אהיה כה רחוקה, אל תחפשו אותי

3 חפצים שהיית לוקח לאי בודד? חבל תלייה מספיק לי שם. אני לא אתחכם כמוכם ולא אגיד מוזיקה.. ואנשים שכמה מכם עונים לי על השאלה.. הם לא דברים או חפצים
3 מאכלים שבחיים לא היית נוע בהם? זה קשה. במודע אני לא אוכל כבד סושי קולורבי ועוד מלא דברים. אני מאד בררן באוכל אבל אי אפשר לדעת לענות על זה באמת.. נראה לי ששאלו אותי את זה כבר (חיה אני חושב) ועניתי שאני אוכל כל דבר רק שלא יגידו לי מה זה.. ואם יהיה לי טעים אני אמשיך לאכול.. אם לא..לא. 3 שירים שמתארים את מצב רוחך כרגע? אני יכול לכתוב תשלוש שירים האחרונים ששמעתי? חח יהיה יותר קל cranes - light song Cilla Black - Liverpool lullaby Shebang - Temple of love
שבת שלום נשמה יפה

../images/Emo126.gif גללללללללללללללל!!!../images/Emo24.gif

אמממ אז ככה: דג זהב חביב וקסום מעניק לך 3 משאלות*.
מה הן יהיו? *אין לבקש עוד משאלות, ו/או לעשות טריקים או קונצים אשר יעניקו לך עוד משאלות!!!!

moriboy666

New member
Eenie, meenie, miney, mo

דג זהב חביב וקסום מעניק לך 3 משאלות*. מה הן יהיו? *אל דאגה. לא מתחכם. הייתי מבקש ממנו להעניק אושר לאנשים שאני אוהב. ודברים חומריים בשבילי אני רוצה אולפן מטורף עם הציוד הכי משוכלל וגדול עם מחשב על. אני רוצה להיות "מסודר" אבל לא בהגזמה. כזה שאני אחיה טוב ונוח והייתי מבקש ממנו סיפוק עצמי מכל מה שאני אעשה כי זה משהו שאין לי בכלל.. כסף ואולפן זה יפה וטוב.. אבל זה לא שווה אם אני לא באמת אהנה מהם

../images/Emo126.gifאתה ממש בנאדם מיוחד.

אחרי כל התשובות שקראתי, ואחרי הזמן שאני קצת מכירה אותך מהפורום, אני באמת חושבת שאתה בן אדם נורא מיוחד.

בת 1986

New member
גל../images/Emo9.gif

5 אנשים שאתה אוהב 4 דברים שלא תצא מהבית בלעדיהם 3 דברים שאתה בכייף יכול להסתדר בלעדיהם 2 דברים שלא תאכל בחיים 1 חלום גדול שלך..

moriboy666

New member
And any time you feel the pain

hey, Jude, refrain 5 אנשים שאתה אוהב שמות של אנשים אני לא נוהג לכתוב 4 דברים שלא תצא מהבית בלעדיהם ארנק מפתח פלאפון לצערי ותבנית קטנה של סוכריות או משהו אני לא אוהב מסתובב עם תיקים כשאין בהם באמת צורך. הכל נכנס לכיס 3 דברים שאתה בכייף יכול להסתדר בלעדיהם פלאפון דבר ראשון.. בחיי שאני על סף לזרוק אותו לאסלה העובדה שאני מי שאני... הייתי מסתדר גם אחרת אני מאמין והייתי מסתדר בלי הקוביית שוקולד עלית-נוגט שאני אוכל כרגע יאמי
2 דברים שלא תאכל בחיים זה קשה. אני אגיד סושי וחציל אבל מי יודע.. מאכלים מסורתיים שאני לא מכיר אני לא אוכל. בעיקרון אני אוכל כל חייה וכל דבר רק שלא יגידו לי מה אני אוכל..טעים אני אמשיך.. מגעיל.אני לא 1 חלום גדול שלך.. חלום שלי.. האמת שאין לי חלומות.. אבל אם היה אפשר הייתי חוזר בזמן למסע שלי לפולין ועובר אותו שוב זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם. היית עושה כבר את כל ה13 מי יודע
שבוע טוב

moriboy666

New member
Its not me it cant be

שם:גל אזור מגורים:רמת גן גיל:20 אמן/שיר אהוב כרגע: אמן-MEW. שיר-רציתי לראות-כנסיית השכל?. שיהיה תמונה:הכי יפה בעולם משהו לאומה:תהיו אתם

inbarIL

New member
גל../images/Emo9.gif

אדם שהשפיע על החיים שלך מאוד, שבלעדיו החיים שלך היו נראים קצת אחרת
*סליחה ים
* אה, ושאלת אותי כשרואיינתי אם ראיתי "היומן", אז יש סיפור מאחורי הסרט הזה?
אתה סתם אוהב, משהו? מוזמן לספר
ענבר:)

moriboy666

New member
I Only Happy When It Rains

אדם שהשפיע על החיים שלך מאוד, שבלעדיו החיים שלך היו נראים קצת אחרת אבא של רוג'ר ווטרס
.. בלעדיו הוא לא היה כותב חצי ואולי את כל דה וול.. ולא יודע..אביב גפן? חח הוא בעצם מה שהחזיק אותי חיי כמה שנים. בלעדיו החיים שלי היו אחרת בלי ספק. מצטרף לסליחה...
"היומן" שאלתי אם ראית כי זה סרט שחובה לראות.. וגם כי לא היו לי שאלות
לספר איך הוא השפיע עלי או למה הסיפור שלו נגע בי כלכך.. אני לא יודע. זה פשוט סיפור שקרע אותי אחרי אף סרט שראיתי (ואני רואה המון) לא שקעתי ככה

גלוש כפרע../images/Emo24.gif

קודם כל מה- מה שלומך? אם הייתה ברשותך מכונת זמן, לאיזה רגע בחיים שלך היית חוזר? לאיזה רגע בחיים שלך אף פעם לא היית חוזר?

moriboy666

New member
We're walking in the air

אם הייתה ברשותך מכונת זמן, לאיזה רגע בחיים שלך היית חוזר? לאיזה רגע בחיים שלך אף פעם לא היית חוזר? לרגע בחיים שלי שהייתי חוזר זה המסע לפולין ועובר אותו שוב ושוב.. יש עוד כמה רגעים וארועים שהייתי רוצה לשנות במהלך החיים שלי.. רצח רבין למשל לא הייתי חוזר ללידה שלי. ארוע מיותר לדעתי.. בזבוז נשמה
חחח יכולתי להיות איזו ציפור אקזוטית במקום..לא חבל?
ולרגע מחוץ לחיים -מכונת זמן נווו..
הייתי מגשים את פנטזיית המוות שלי ונופל יחד עם החומה בהופעה של פינק פלויד.

למעלה