להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: שפתיים סדוקות [ העונה לשם: שפתיים סדוקות ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

נופרי../images/Emo24.gif

אם הייתה לך אפשרות לחזור בזמן לאיזה רגע היית חוזרת? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה החלום ה-כ-י גדול שלך? מה את הכי אוהבת בעצמך? אוהבת!!

היליק../images/Emo99.gif

אם הייתה לך אפשרות לחזור בזמן לאיזה רגע היית חוזרת? ממ.. ראש השנה של כיתה ט'. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? גיל 5 וחצי. מה החלום ה-כ-י גדול שלך? שהאנשים שמסביבי יהיו מאושרים, ושאני אסתכל במבט לעבר על עצמי ואני אצא מסופקת, ואהבה אמיתית, כןכן.
מה את הכי אוהבת בעצמך? אם היית שואלת אותי לפני חודשיים הייתי עונה לך שכלום, אבל נגיד ש.. ממ השיער. הוא הדבר הנורמלי היחידי אצלי.

moriboy666

New member
נופרי כפרע../images/Emo24.gif

בוקר אור.מקווה שלא הערתי אותך
מה שלומך? טוב. אז תספרי קצת על עצמך.. אחים-חיות? שמותייהם.. חלום אחד שלך?..צבע מועדף.. את יודעת.. STUFF..ABOUT YOU ותספרי על עצמך בשלושה משפטים קצרים אם נקודה בסוף
מחר,,, אחמ היום.. במשך היום היום אכתוב לך עוד שאלות שיהיה לך המשך יום ושבוע מקסים מתוקה
כמה המילה יום חזרה פה אוהב

היי אתה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

בוקר אור.מקווה שלא הערתי אותך לא,ישנתי.
מה שלומך? דווקא נחמד.
טוב. אז תספרי קצת על עצמך.. אני נופרץ ואני טיפשה:) יש לי יותר מידי אחים ואחיות. 2 אחים גדולים חורגים מאבא. שהאמת ואני לא אוהבת אותם.
אח גדול, אחות גדולה ואח קטן. שאותם אני אוהבת קצת יותר. צבע מועדף זה קצת קשה, כי זה כל תקופה משתנה לי אבל עכשיו זה לגמרי צהוב. צהובצהובצהוב
%$# ותספרי על עצמך בשלושה משפטים קצרים אם נקודה בסוף אני אוהבת מים. אני אוהבת מים. אני אוהבת אותך.
אוהבת גםגם.

נופרי:):)

את מתמודדת בתחרות מלכת היופי ושואלים אותך את השאלה אם היו לך המאמצעים איך הייץ בחוחרת לשנות את העולם כדאי שיהפוך למקום יותר טוב? מה היית עושה? ולמה בחרת דווקא בזה? P=

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מתמודדת בתחרות מלכת היופי (כן,בטח
) ושואלים אותך את השאלה- אם היו לך האמצעים איך היית בחוחרת לשנות את העולם כדי שיהפוך למקום יותר טוב? מה היית עושה? ולמה בחרת דווקא בזה? טוב,מצחיקה השאלה.
ממ.. טוב אז תמיד רציתי שישאלו אותי בלי קשר לתחרות מלכת יופי את השאלה הזאת ואני יודעת בדיוק איך לענות עליה, תראי! (אני מעתיקה לך מדף שזה היה תרגיל שהייתי פעם באיזה טיול) "העולם הזה קצת מגעיל וצריך לשנות אותו דחוף! אין פה חייזרים, אין פה חלליות ירוקות ואין פה אנשים עם עיניים ורודות. לפי דעתי כדאי להוסיף לעולם הזה חיים ושיהיו שמחים יותר. צריך שאנשים לא יתביישו לשיר ברחובות לעצמם, צריך שאנשים לא יפחדו להגיד מה שיש להם בפנים וצריך להמציא מכונה לגילוי תאום הנפש שלך, זה נשמע ממש מגניב. תארו לכם את השמיים צבועים בכתום צעקני כזה, ואת העיניים שלנו בצבעים מוזרים ותארו לכם את הדשא דווקא בכחול, עם המון שמחת חיים עליו ותארו לכם את הקלילות שבכם ואת האהבה שמתפזרת. שמעו,העולם הזה קצת מגעיל וצריך לשנות אותו דחוף, אין חיים בעולם הזה." אוקיי עכשיו אפשר לצחוק
[נו מה,זה היה טיול של מפגריםXD]

inbarIL

New member
הילדה החהובה שלי!!!111../images/Emo99.gif

כפרעעעעעעעעעעעעעע
מה שלום בוריס?
איך היה בפורים? מאכל אהוב?
סרט? שיר? וכמובן, מה הוא הפורום בשבילך? בווווווווב שלי
חוהבת הכי בעולם!
ענבר:)

כפרעששששששלי../images/Emo99.gif%$#

מה שלום בוריס? טוב תודה,מה איתך?
איך היה בפורים? נחמד+- מאכל אהוב? סלט.
סרט? טוב. שיר? יפה. וכמובן, מה הוא הפורום בשבילך? הרבה
הוו איזה תשובות סקסיות! חוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך&*^%$

../images/Emo126.gifאהובתי!!!../images/Emo23.gif!

הופעה אחת שהייתה ממש משמעותית עבורך, ומדוע? מה את רוצה להיות "כשתהיי גדולה"? אוהבת אותך פווול!!!

אהוווווווווווווווווובהשלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הופעה משמעותית עבורי.. נראה לי שניצנים האחרון,ביום של עברי לידר. קרה שם כ"כ הרבה. לא רק ההופעה שסגרה את היום הזה בצורה הכי מושלמת, הייתי פשוט עם אנשים כאלה מדהימים, תקופה שאני בחיים לא אשכח. והאמת שיצאתי משם עם חיוך ענקי, לא כמו כל פעם שאני ממש נהנת במקומות שכאלה וחוזרת לבית במצב דאון שכזה. כשאני אהיה גדולה.. נראה לי שאני רוצה להיות גיבורה. אחת כזאת שכולם יזכרו אותה בתור הגיבורה. גיבורת נילי%$# סתם נו, לא יודעת. עד שאני אגדל,יש זמן.. אבל אני ממש רוצה להיות מאושרת כשאני אהיה גדולה. ואני ממש רוצה תינוק/ת משלי כשאני אהיה גדולה ועבודה טובה ולא קשה. אבל יותר מכל, כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות איתכם עוד בקשר.

יאאאאאא../images/Emo99.gif

שם: נופרץ. אזור מגורים: ב"ש. בית שימוש, באר-שבע. גיל: 15 וחצי.
אמן/שיר אהוב כרגע: כרגע ממש? הראל סקעת וכפיר אפשטיין. תמונה: נממ.. משהו לאומה: אני אוהבת אותכם!

../images/Emo214.gifנגמרו כל השאלות הטובות ../images/Emo7.gif

אז את כל כך מקסימה, ואיזה תשובות ענית! פשוט כיף לקרוא ולהכיר אותך! בכל זאת אשאל שאלות שאולי כבר ענית
1.שיר אהוב של כפיר- 2.כפיר במילה אחת הוא- 3.שלוש דברים שלא ידענו עלייך- 4.במה את מאמינה? 5.מהו סוד החיים לדעתך?
[ניסיתי להיות מקורית, לא נראה לי שהצלחתי
]

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אוף,כתבתי הודעה ממש יפה וארוכה ומושקעת ובטעות עשיתי איקס.
שיר אהוב של כפיר- אושר ועצב. אצלי זה ה-שיר של כפיר. כפיר במילה אחת הוא- כפיראפשטייןהסקסי. ממ.. מוזיקאי מדהים. בן אדם טוב. אי אפשר מילה אחת
שלוש דברים שלא ידענו עלייך- -אני צמחונית. -אוהבת נורא פרחים. -ממש קשה באוכל. (לא שותה קולה,לא אוכלת במבה,פיצה,שוקולד ועוד מלא כאלה) במה את מאמינה?- אני אוהבת את השאלה הזאת.
אמונה בשבילי זה דבר ממש מורכב. קודם כל, אני מאמינה בכוח האמונה- אני מאמינה שאם אני אאמין במשהו אני אצליח להשיג אותו ובעיקר אמונה בעצמי. קודם כל להאמין בעצמי וביכולות וברצונות שלי, ומכאן להצלחה הדרך תזרום לי ממש מהר ואני אהיה מרוצה. ואני גם מאמינה בצחוק בלי סיבה,סתם ככה. זה תמיד מחמם את הלב. מהו סוד החיים לדעתך?- להוציא הכל בחוץ, לצעוק ולצרוח לשתוק כשצריך. להבין שהכל טמון בך, גם אם זה הכי לא נראה ככה לקבל את עצמך כמו שאתה ולחייך. הסוד הכי גדול בחיים, זה לחיות על פי הסודות הקטנים שלך לחיות על פי הרצונות והמטרות שלך. הצלחת דווקא.
ממש נהנתי לענות על זה!

moriboy666

New member
Woo were going to Ibiza

Hello Party People This Is Captain Kim Speaking Welcome Aboard Venga Airways After Take Off Will Pump Up The Soundsystem Cause We're Going To Ibiza כנראה חלמתי על השיר הזה
בוקר אור.
נופר הנה שאר השאלות
אז מה שלומך היום? 3ה חפצים שתמיד יש לך בתיק? שיר שאת הכי מחוברת אליו עכשיו? סרט שהכי השפיע עליך? ספר שהכי השפיע עליך? מה בחיים לא היית אוכלת? מיץ מועדף עליך? לאיזו חנות אחת היית נכנסת עם 20,000 שקל הציעו לך ללכת לתוכנית אירח בטיוי. תלכי? מה את הכי אוהבת בחדר שלך? מה את הכי שונאת בחדר שלך? הדבר הכי רומנטי שעשית? יש לך כוח לחוקק חוק אחד שיהיו לו פאקינג שיניים ויאכף כמו שצריך. מה היית מחוקקת? 3ה חפצים שלא תקחי לאי בודד? המשך יום טוב ונעים

למעלה