להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: הילי [ העונה לשם: הילי ילדת ירח1] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

יאי אני מרואיינת../images/Emo13.gif תודה מיכלי../images/Emo23.gif

שם: הילי
אזור מגורים: כרמיאל גיל: 17 וחצי אמן/שיר אהוב כרגע: אביב גפן, נועם פנחסוב, עברי לידר.. יש מלא
תמונה:
משהו לאומה: No music No life

moriboy666

New member
כפרונה../images/Emo9.gif (L)

הילי מה שלומך? מה שמות ההורים שלך?
יש לך אחים-חיות? שיר אחד שאת הכי מתחברת אליו בזמן האחרון? גם אותך אשאל דברים מהשאלון שחיברתי פעם
ובכלל,אתחיל להשתמש בו
מספר מזל או מספר מועדף עליך? הדבר הכי רומנטי שעשית?[לא בהכרך עם מישהו] מה בחיים לא תאכלי? {חוץ מבשר
} מיץ שאת הכי אוהבת? מה את הכי שונאת בחדר שלך? מה את עושה כשאת קמה בבוקר? כמה זוגות נעליים שמישות יש לך? חנות אחת שהיית נכנסת אליה עם 20,000 שקל קנית פעם משהו דרך EBAY? הציעו לך ללכת לתוכנית אירוח בערוץ 2. תלכי? 3ה חפצים שלא יהיו לך בתיק אפעם? 3ה חפפצים שלא תיקחי לאי בודד? 3ה חפצים שקחתי לאי בודד? 5ה דברים שבא לך לספר לכולנו? 3ה דברים שלא כלכך בא לך לספר לכולנו ובכל זאת תספרי? יש לך ביד כוח להעביר אשכרה חוק אחד בכנסת שלשם שינוי יאכף כמו שצריך.. מה היית מחוקקת? 3ה דברים שהיית רוצה לצעוק לכל העולם? המשך שבוע טוב נשממממואה!!

גלושש כפרעע../images/Emo24.gif

הילי מה שלומך? יותר טוב
מה שמות ההורים שלך? אבא-איציק, ואמא-אורית יש לך אחים-חיות? יש לי שתי אחיות כפרעליהן
נעמה וקרן. שיר אחד שאת הכי מתחברת אליו בזמן האחרון? הקיץ יבוא-עברי לידר
אביב גפן- אמש.. יש כל מיני. גם אותך אשאל דברים מהשאלון שחיברתי פעם ובכלל,אתחיל להשתמש בו- מספר מזל או מספר מועדף עליך? כל דבר בא אצלי בזוגות
לוידעת מזה אומר. אין לי הרבה מזל כ"כ הדבר הכי רומנטי שעשית?[לא בהכרך עם מישהו] ממ.. עשיתי כמה דברים רומנטים, אני אוהבת להקדיש שירים לאנשים
מה בחיים לא תאכלי? {חוץ מבשר} נראה לי שזה הדבר היחיד חח מיץ שאת הכי אוהבת? נסטי מחשב? חח מה את הכי שונאת בחדר שלך? ת'פוסטר של פאניק אט דה דיסקו שאני כל הזמן שוכחת להוריד! מה את עושה כשאת קמה בבוקר? מסתכלת בפלאפון, לבדוק אם יש הודעות.. טלפונים
כמה זוגות נעליים שמישות יש לך? 5 בערך, אבל בקיץ זה עוד חחח חנות אחת שהיית נכנסת אליה עם 20,000 שקל? חנות דיסקים כלשהי
ברור! קנית פעם משהו דרך EBAY? לא הציעו לך ללכת לתוכנית אירוח בערוץ 2. תלכי? כן למה לא?
אם יש על מה לראיין אותי.. 3ה חפצים שלא יהיו לך בתיק אפעם? לוידעת >< 3ה חפפצים שלא תיקחי לאי בודד? אנשים מאוד מסויימים8-| סיגריות [הגיע זמן לגמילה
] וזהו נראה לי
3ה חפצים שקחתי לאי בודד? מוסיקה, אנשים שאני אוהבת ומחשב [כי אני לא יכולה בלעדיו] 5ה דברים שבא לך לספר לכולנו? שמאתמול אני ילדה מאוד מאושרת
, שהוא לא חזר אלי
, שאני צופיפניקית לי שלא ידע
, אני מכורה לשוקולד, ואני חוזרת לנגן בפסנתר אחרי הפסקה ארוכה ^^ 3ה דברים שלא כלכך בא לך לספר לכולנו ובכל זאת תספרי? עזבו >< חחח יש לך ביד כוח להעביר אשכרה חוק אחד בכנסת שלשם שינוי יאכף כמו שצריך.. מה היית מחוקקת? שלא יהיו תנועות נוער אחרות מלבד הצופים
ואז היינו מעצמה!
[כאילו שעכשיו אנחנו לא חח] 3ה דברים שהיית רוצה לצעוק לכל העולם? תהיו חופשיים!!! שברו ת'מסגרת!!! שימו זין כגול על העולם הזה!
[איזו מושפעת אני] המשך שבוע טוב נשממממואה!!- גם לך נשמהההה

בת 1986

New member
הילי../images/Emo99.gif

איך זה לגור בכרמיאל? את מסתדרת עם הערבים שמשתלטים על הסנטר? (אני לא) איפה את הכי אוהבת לטייל בצפון? מה השיעור האהוב עלייך? מהו החלום הכי גדול שלך?

חיה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

איך זה לגור בכרמיאל? אחלה עיר, חבל שהיא לא במרכז
אבל סבבה
את מסתדרת עם הערבים שמשתלטים על הסנטר? (אני לא) ממ.. זה מפחיד לפעמים XD אבל בעיקרון אין לי בעיה איתם
איפה את הכי אוהבת לטייל בצפון? ברמת הגולן ממש יפה
[הייתי שם אתמול] מה השיעור האהוב עלייך? תולדות האומנות
מהו החלום הכי גדול שלך? יש לי ה-מ-ו-ן חלומות, אבל אני ממש רוצה להיות מעצבת כשאני אהיה גדולה..

הילילילי אהובתי!

היי נשמה מה שלומך? בתכלס לא יודעת מה לשאול שאני כבר לא יודעת אז סתם אני יחפור לך בשאלותP= צבע אהוב? מאכל אהוב? יום אהוב? חדר אהוב בבית? בע''ח אהוב? מה את הכי אוהבת בעצמך? מה את הכי שונאת בעצמך? (חיצוני) מה את הכ אוהבת בעצמך? מה את הכי שונאת בעצמך (מבחינת אופי,התנהגות) שאיפה,חלום הכי גדול? רגע שהיית רוצה לחזור אליו? רגע שהיית רוצה למחוק? עד כמה את אוהבת אותי?:) שיהיה לך שבוע מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!3> אוהבת המון!!!!!!

מיכליייי נשמה שלי! עיניים!../images/Emo23.gif

צבע אהוב? סגול, ירוק ואפור
[העתקת ממך XD] מאכל אהוב? שוקולד, סלט, פסטות למיניהן=] יום אהוב? שלישי ושישי- יש צופים בעיר- תעביר!
חדר אהוב בבית? שלי ברור ^^ בע''ח אהוב? כלב, סוס, פרפר
מה את הכי אוהבת בעצמך? התחלתי לאהוב ת'עובדה שאני גבוהה, אני אוהבת ת'עיניים שלי
מה את הכי שונאת בעצמך? ת'טוסיק אני ממש שונאת.. (חיצוני) מה את הכי אוהבת בעצמך? שאני רגישה מאוד לסביבה שלי, ודעתנית [מהישיחה של אתמול] ומכורה למוסיקה
מה את הכי שונאת בעצמך? שאני חיה בעבר לפעמים, וגם סנובית לפעמים.. (מבחינת אופי,התנהגות) שאיפה,חלום הכי גדול? כרגע, למצוא אהבה
רגע שהיית רוצה לחזור אליו? וואי יש ממש ממש הרבה רגעים כאלה [שוב, אני חיה בעבר] אבל היום של ההופעה בהאנגר
רגע שהיית רוצה למחוק? ממ.. אני לא אפרט, אבל מהרבה בחינות היום המקולל הזה היה גם יום ששינה אותי לטובה. עד כמה את אוהבת אותי?:) עד הירח ובחזרה
שיהיה לך שבוע מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!3> אוהבת המון!!!!!!- גמני אותך מותק!

../images/Emo126.gifהילי אהובתי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

דג זהב קסום וחביב מעניק לך 3 משאלות* חביבות
מה הן יהיו? *אסור לבקש עוד משאלות, ואסור לעשות טריקים וקונצים שיספקו לך עוד משאלות!!!! אוהבת אותך מפה ועד השמיים, ו ב ח ז ר ה !

נטע מיי לאב!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אז שלוש משאלות בלי רמאות! כן? 1. אני אהיה קיטצ'ית אבל זה החלום הכי גדול שלי- שיהיה שלום עולמי
2. שיתנו לי דיסקים והופעות חינם לכל החיים
3.להיות מאושרת, עם החברים, עם המשפחה, הכל.. אוהבת אותך כ"כ הרבה

הילי ../images/Emo99.gif עיאח קטנה שלי!!

מה דעתך על מצב החסה בשטחים?? 10000 שקל... מה היית קונה לי? מה היית קונה לעצמך? ומה היית קונה לאמא שלך?

אתי מדהימה שלי../images/Emo99.gif

מה דעתך על מצב החסה בשטחים?? לוידעת
אני לא מעודכנת או משו?!?! 10000 שקל... מה היית קונה לי? הייתי קונה לך מלא ממתקים!! שיהיה לך מה לחלק! חחחח וגם המון דיסקים, וכרטיסים להופעות, ומה שתרצי
ואם היה אפשר לקנות גם אושר ובריאות, גם את זה
מה היית קונה לעצמך? ממ.. וואי לוידעת. הייתי רוצה לקנות לעצמי פסנתר כנף
ובטח הייתי טסה לחו"ל לאנשהו.. וואו הרבה חח ומה היית קונה לאמא שלך? כרטיס טיסה לירח
לאישה המדהימה הזאת..

יוני../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

חחחח קרעת אותי עם השאלה שלך XD תכלס אני מתה על שלומי שבן- הוא תוחח על
והוא מנגן יפה ממש בפסנתר.. אבל עכשיו [ממ.. מעניין למה] השיר הזה מזכיר לי מישהו ולא בא לי עליו XD

למעלה