להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: מיכל [ העונה לשם:R a i n B o w 1 8] . תהנו!!!
ומצטער על האיחור, אבל היה שווה לשמוע כפיר בג'יפ
שלכם
מתנקי

../images/Emo126.gifיו סורי שכחתי לבחור ../images/Emo9.gif

אבל איזה כיף שזו מיכלי!!
מיכל, מהו החלום ה-לא ריאלי הכי גדול שלך? מהו החלום ה-כן ריאלי הכי גדול שלך? ומתי את חושבת שתצליחי להגשים אותו?
מתה עלייך

נטע../images/Emo23.gif

חלום לא ריאלי: שאלה מתקילה.. אבל נניח שיהיו לי דברים שאין לי כמו לדעת לנגן ולשיר שזה יכול להיות מדהים או למשל לגור בבית ענקי על שפת הים! חחח הלווואי!!!!!! חלום ריאלי: אני מניחה שפשוט להיות מאושרת..לפעמים זה נראה לי לא כ''כ ריאלי וואלה אין לי מושג מתיי..

מיכלי יפתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מממ... מה אני אשאל אותך?
טוב- תתארי בחמש מילים ת'הופעה של אביב בהאנגר! סתם
לאיזה שיר את מרגישה הכי מחוברת בתקופה הזאת? למה?. אוהבת אותך המוןןןןןןן

הילייייי אהובה שלייי

חחחחחחחXDXD ואממממממ הרואין-אביב גפן אוהבת המון המוןןןןןןןן

inbarIL

New member
מיכלייי../images/Emo24.gif

מה קורה?
שיר אהוב של כפיר? לא של כפיר? אדם שהשפיע עלייך בחיים במיוחד? מה הוא הפורום בשבילך?
יומעולה בובה
ענבר

ענברררר../images/Emo24.gif

הכול טוב:)מאיתך?P= שיר אהוב של כפיר: וואלה שאלה מתקילה...אבל בנתיים אושר ועצב מככב אצלי הכי הרבה לא של כפיר: קרן אור-אביב גפן הפורום בשבילי? מקום שממש כיף לי להיות פה ואני מרגישה שייכת יום מעולה גם לך!!!נשיקותתתתתת

יאההההההה:)

שם:מיכל אזור מגורים:ראשון לציון גיל:עוד 8 ימים 18 אמן/שיר אהוב כרגע: א ב י ב ג פ ן תמונה:חחחXD משהו לאומה:פיצה זה טעים אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם...

אתיייייי../images/Emo24.gif

חחחחחחח אממממממ מה מה הייתי קונה לו אמממ סטודיו משלו עם כל הציוד הכי הכי חדיש:)וכל כלי נגינה שהוא רוצה חחחחחXD

moriboy666

New member
נשממממממממממממממממממממואה../images/Emo24.gif

מיכלוש מה שלומך מותק? אוותר על כמה שאלות כי אני קצת יודע..חעחע
אז מיכל אם הייתי יכולה לחוקק חוק אחד שאשכרה יאכף ויתפוס מה הוא היה? חמישה חפצים שלא יהיו לך בתיק אפעם? שלושה חפצים שהיית לוקחת לאי בודד? שלושה חצים שלא הייתי לוקחת לאי בודד בשום פנים ואופן? שאלות מהשאלון החופר-חופר שחיברתי פעם לפורום של אביב מעולם לא פורסם.. מהו מספר המזל או המועדף שליך? משהו שבחיים לא תאכלי? חנות אחת שהיית נכנסת אליה עם 20,000 שקל? איזה צבע של אולסטאר את הכי אוהבת? מה את הכי שונאת בחדר שלך? מה הדבר הכי רומנטי שעשית?(לא בהכרך עם מישהו אחר) אוהב,, ערב טוב ונעים

גלושששש

אז מיכל אם הייתי יכולה לחוקק חוק אחד שאשכרה יאכף ויתפוס מה הוא היה?ואיי זה קשה! אבל חוק נגד מכחישי שואה&גזענים חמישה חפצים שלא יהיו לך בתיק אפעם?סיגריות,אודם,חח מה עוד אפשר לשים כבר בתיק? שלושה חפצים שהיית לוקחת לאי בודד?מחשב(כי הוא מכיל מוזיקה(זכרונות)תמונות והכול,משפחה וחברים שלושה חצים שלא הייתי לוקחת לאי בודד בשום פנים ואופן?כל דבר שקשור לביצפר,סיגריות(סמים),אויבים שאלות מהשאלון החופר-חופר שחיברתי פעם לפורום של אביב מעולם לא פורסם.. מהו מספר המזל או המועדף שליך?אנארף:p= משהו שבחיים לא תאכלי?מוח של משוD: חנות אחת שהיית נכנסת אליה עם 20,000 שקל?פול אנד באר
או לחילופין האוזן השלישית איזה צבע של אולסטאר את הכי אוהבת?שחור מה את הכי שונאת בחדר שלך?תגודל שלו מה הדבר הכי רומנטי שעשית?(לא בהכרך עם מישהו אחר)לא יודעת אני עשיתי כל מיניP=

בת 1986

New member
מיכל../images/Emo9.gif

מה החלום הכי גדול שלך? ממה את הכי מפחדת? מה עושה אותך מאושרת?

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מה החלום הכי גדול שלך? להיות מאושרת ממה את הכי מפחדת?מוות מה עושה אותך מאושרת? הדברים הקטנים האלה...מחוות אירועים אנשים

מיכל ../images/Emo88.gif

יש לך יום אחד לבלות עם מי שאת רוצה , ויש לך תקציב בלתי מוגבל ליום הזה. עם מי תבלי את היום ומה תעשי?

ואיייי../images/Emo9.gif

אולי אני עדיין מושפעת מההופעה בחמישי... אבל אביב גפן
ואני אדבר איתו על מוזיקה ויח]פור לו כמה שהמוזיקה שלו השפיע עליי ובנוסף לכך אדאג שיעשה לי הופעה פרטיתXD חחחח חיה בסרט אני!!!!

../images/Emo214.gifהיי ../images/Emo13.gif

אזזזזזזז... =]] מתי התחלת לאהוב את כפיר? מה השיר האהוב עלייך של כפיר? בכמה הופעות של כפיר היית? מה זה "כפיר" בשבילך? ומי האמן הכי טוב מבחינתך?
כמה את מאמינה בכפיר? ולסיכום, ספרי לי 3 דברים על עצמך שכדאי שכל העולם ישמע:

הדרו'ש:) היי גם לך:]

מתי התחלת לאהוב את כפיר? מממ... כמה חודשיפ ובכלל ברגע שקניתי תדיסק התאהבתי מה השיר האהוב עלייך של כפיר? כרגע אושר ועצב בכמה הופעות של כפיר היית?0:(:(:( אבל אני באה ב28 למרץ לבארבי!!!!!!!!!!!!!1 ואני מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!1 מה זה "כפיר" בשבילך? אני יענה לך על זה אחרי ההופעה ומי האמן הכי טוב מבחינתך? בעולם בארץ? דיי זה קשה מידי כמה את מאמינה בכפיר? מאוד המון יאואואו הוא מדהים מוכשר אני כ''כ מאמינה בווווו ולסיכום, ספרי לי 3 דברים על עצמך שכדאי שכל העולם ישמע: לא יודעת=\

../images/Emo214.gifזה לא פייר שלא כתבת שלושה דברים ../images/Emo10.gif

"לא יודעת" זה רק דבר אחד...

למעלה