להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: נטע [ העונה לשם:Refreshing Menta ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

../images/Emo126.gifייאי! אני ! ../images/Emo6.gif

ענבריל שלי! תודה
שם:נטע ב'
אזור מגורים:יבנה... גיל:17 וחודש ויום!
אמן/שיר אהוב כרגע:כפיר אפשטיין ה100מם
[יש עוד מליון אבל כרגע, הכי הכי זה כפיר.] תמונה:עם אהוב ליבי
משהו לאומה:ביסלייייי

../images/Emo11.gif

אוקי אז, למה בחרת את הניק שלך? אם היית צריכה להחליף ניק למה היית מחליפה? מה הדיסק האחרון שקנית? איזה דיסק מכל הדיסקים שלך שמעת הכי הרבה פעמים לדעתך? אם היית צריכה לקחת דיסק אחד לאי בודד, אבל רק דיסק אחד, איזה דיסק זה היה? למה דווקא אותו? למה את באמת מכורה?

../images/Emo126.gifמורי! ../images/Emo24.gif

למה בחרת את הניק שלך?סיפור ממש ארוך, בקצרה, מישהו המציא לי את השם מנטה, ואז מישהו בלגי , אמר לי Oh menta! you're so refreshing! זה היה לפני מלא זמן, וכשרציתי לשנות ניק באוגוסט, נזכרתי בזה
אם היית צריכה להחליף ניק למה היית מחליפה? אין לי מושג. אני ממש אוהבת את הניק הזה
מה הדיסק האחרון שקנית?כפיר
איזה דיסק מכל הדיסקים שלך שמעת הכי הרבה פעמים לדעתך?אין לי הרבה דיסקים, הדיסק שהכי חרשתי עליו אני חושבת זה זה לא אותו דבר של עברי אם היית צריכה לקחת דיסק אחד לאי בודד, אבל רק דיסק אחד, איזה דיסק זה היה?דיסק שמורכב ממלאמלא שירים שאני אוהבת
למה דווקא אותו?כי אני פשוט לא יכולה להחליט. למה את באמת מכורה? אוכל, מוזיקה, שירה וצחוק.

inbarIL

New member
יפה שלייייייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מה קורה בובה? D: אז ככה
מה הוא הפורום בשבילך?
מה הסרט האהוב עלייך? ספר אהוב? שיר אהוב של כפיר? מה את חושבת על איך שכפיר מתלבש?
ועכשיו, "תקחי קצת אחורה זה כמה שנים..."
מה הזיכרון הראשון שלך? במבט לאחור, איזו ילדות הייתה לך? מי האדם שהכי השפיע עלייך בחיים? נכון שאת אוהבת אותי?
כי אני אוהבת אותך
ענבר:)

../images/Emo126.gifאהובתי!!!../images/Emo23.gif

מה הוא הפורום בשבילך? בזמן האחרון, הפורום הזה הפך למקום מאוד חשוב בשבילי, מכמה סיבות- יש פה המון אנשים שאני אוהבת, יש פה את כפיר המדהים, וכיף פה! מה הסרט האהוב עלייך?לא לצחוק עלי- אבל מעודדות צמודות הראשון.. אני לא שטחית! אבל אני מתה על הסרט הזה! ספר אהוב?לא קראתי יותר מדי ספרים איכותיים בחיי, משהו שחייב להשתנות, אבל... גי'נגי 4 אבר
שיר אהוב של כפיר? עצוב מה את חושבת על איך שכפיר מתלבש? מהמםםם!!
באמת ממש יפה! מה הזיכרון הראשון שלך?האמת היא שבכללי יש לי זיכרון ממש טוב, אבל אני לא יכולה לשים את האצבע על זיכרון ראשון כי יש גם הרבה קלטות וידאו מהילדות שמתחברות לי לזיכרון... אז.. אין תשובה. במבט לאחור, איזו ילדות הייתה לך?ילדות לא מאוד קלה, בגלל שאני שמנה, ומשקפופרית, אבל.. אני חושבת שבכללי- סבבה. מי האדם שהכי השפיע עלייך בחיים?מוזר להגיד, אבל בן אדם שאני מכירה לא הרבה זמן, ממש כמה חודשים, המטפל שלי בNLP. אני פשוט מעריצה את הבן אדם הזה, ואני לא בן אדם שמעריץ בד"כ, אף אחד. אבל הוא בן אדם כלכך מיוחד שהתחברתי אליו כלכך טוב, שאני מתה עליו. והוא משפיע עלי מאוד. אוהבת אותך פול!

נטע הקולית והמממת!!!

אם היית יכולה לשנות בעצמך משהו(גופני\נפשי) מה היית משנה? מה לא היית משנה? מתה עלייך

../images/Emo126.gifמיכלי../images/Emo99.gif

אם היית יכולה לשנות בעצמך משהו(גופני\נפשי) מה היית משנה?אני אתייחס לחיצוניות, ולאופי בשאלה הבאה, הייתי משנה את המשקל שלי בעיקר, ואת זה שיש לי קשקשים בשיער, ואת זה שיש לי שיערות שיבה, ואת זה שיש לי שיער ממש עבה ומסובך. מה לא היית משנה? לא הייתי משנה את העיניים, את מבנה הפנים [עצמות לחיים גבוהות זה מגניב] ואת האף, שגם כלול במבנה הפנים אבל לא משנה

../images/Emo214.gifהשותפה המדהימה שלי

[לצרחות וקפיצות בהופעות] אני רוצה לדעת מה היו שלושת התכונות שהיית מוותרת עליהן באופי שלך, ובד בבד - מהן שלושת התכונות שבחיים לא היית רוצה לשנות בעצמך
איזה שיר של כפיר את הכי אוהבת
הופעה אקוסטית של כפיר, או הופעה חשמלית
את מקשיבה יותר ל"מילים", או ל"מנגינה"? ו5 דברים שאני לא יודעת עלייך, תרגישי חופשי לספר כדי שאדע קצת יותר

../images/Emo126.gifהדר יפתי!../images/Emo99.gif

אני רוצה לדעת מה היו שלושת התכונות שהיית מוותרת עליהן באופי שלך,את זה שאני קנאית בטירוף, את זה שאני חסרת טקט, ואת זה שאני מתקשה לשלוט בעצמי לפעמים. ובד בבד - מהן שלושת התכונות שבחיים לא היית רוצה לשנות בעצמךאת זה שאני יודעת לקחת דברים בקלות, את זה שאני יודעת לעמוד על שלי, אבל במידה הנכונה, ואת זה שאני לוקחת את מה שצריך, בהומור. איזה שיר של כפיר את הכי אוהבתעצוב. הופעה אקוסטית של כפיר, או הופעה חשמליתעוד לא הייתי באקוסטית, אין לי למה להשוות, אבל אני מאמינה שבכל הופעה יש אנרגיות שונות לגמרי וכל הופעה מדהימה בדרך שלה, אז.. יהיה לי קשה להחליט. את מקשיבה יותר ל"מילים", או ל"מנגינה"?כשאני מתחברת לשיר, זה לרוב בגלל המנגינה, ומאוחר יותר, בגלל המילים, אבל זה משתנה משיר לשיר, ומאמן לאמן. ו5 דברים שאני לא יודעת עלייך, תרגישי חופשי לספר כדי שאדע קצת יותר 1.בכיתה ד, ה הייתי בחוגים למחוננים... כי הייתי מחוננת
2.בכיתה ז עד י' בערך, היו לי ממש בעיות בלהגיע לבצפר, והיה סימן שאלה לגבי מעבר שלי לכיתה י', זה היה בסדר בתחילת יא' , ובזמן האחרון שוב ירדתי, אבל אני חוזרת לתלם
3.ההורים שלי נפרדו שהייתי בכיתה ה בערך, 4.אח"כ הם חזרו, ואז החליטו להתגרש סופית, בכיתה ו'. 5. הגירושים שלהם היו מאוד ארוכים, בערך שנתיים, והיו מאוד קשים , לאחותי, לי, וכמובן להם. סורי על החפירה.

../images/Emo214.gifוואו, אני כל כך לא מצטערת ששאלתי

את השאלות האלו. קראתי את הכל וזה כל כך גרם לי להכיר אותך יותר, המטרה בוצעה לגמרי!
את מקסימה כ"כ!

moriboy666

New member
נטע

לילה טוב, אשאל קודם לשלומך? אחרי זה אשאל שאלות כלליות יש לך אחים-חיות? ואי אני כברלא זוכר מה אני שואל ..
3ה דברים שיש לך תמיד בתיק 3ה דברים שעולם לא יהיו לך בתיק אם היית יכולה לחוקק חוק אחד שאשכרה היה תופס ונאכף כמו שצריך מה הוא היה? אני חייב לשאול אם את אוהבת מנטה?
4ה שלושה דברים שבא לך לספר פה לכולנו 3ה דברים שלא בא לך לספר פה לכולנו ובכל זאת תספרי מהו הסרט שהכי אהוב עליך? דיסק שאת כרגע הכי אוהבת? שיר שכרגע את הכי מתחבת אליו? שיהיה לך יום טוב

../images/Emo126.gifכמה שאלות ../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

אשאל קודם לשלומך?שלומי טוב, ואתה? אחרי זה אשאל שאלות כלליותשוט...
יש לך אחים-חיות?יש לי אחות אחת, באפריל תהיה בת 21, וחיות- אין לי
ואי אני כברלא זוכר מה אני שואל ..אז תיזכר
3ה דברים שיש לך תמיד בתיקפלאפון, מפתחות, פנקס [עם עט] 3ה דברים שעולם לא יהיו לך בתיקסיגריות, דברים מסריחים למיניהם, אנשים
אם היית יכולה לחוקק חוק אחד שאשכרה היה תופס ונאכף כמו שצריך מה הוא היה?איסור הכחשת השואה. וגם עונש מוות לאנשים שבאמת מגיע להם. אני חייב לשאול אם את אוהבת מנטה? כן!! מסטיק מנטה פור אבר אנד אבר
, וגם תה עם נענע [שזה בעצם מנטה] זה שולטטטטטטטטטט 4ה שלושה דברים שבא לך לספר פה לכולנושאני מאוד אוהבת אתכם, שאני מתה שיגיע מוצ"ש להופעה של כפיר עם און ומאיה, ושאני מתגעגעת ליובל שנמצא בגדנ"ע עכשיו
3ה דברים שלא בא לך לספר פה לכולנו ובכל זאת תספרי......
מהו הסרט שהכי אהוב עליך?שוב- מעודדות צמודות 1 , ולא, אני לא שטחית!
דיסק שאת כרגע הכי אוהבת?כפיר כפרות!
שיר שכרגע את הכי מתחבת אליו?לא יודעת.. זה קשה מדי

נטע../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מה קורה כפרות? השאלה שלי היא- אם הייתה בידיך מכונת זמן, לאיזה רגע בחיים שלך היית חוזרת? ולאיזה רגע בחיים שלך אף פעם לא היית רוצה לחזור? מהם ה-3 דברים שהכי גורמים לך לחייך?
יום טוב

../images/Emo126.gifהילי!../images/Emo99.gif

חית לילה שלי
אם הייתה בידיך מכונת זמן, לאיזה רגע בחיים שלך היית חוזרת?לרגע שבו הייתי על גג עזריאלי והכרתי את יובל
וגם לטיול לאירופה לפני שנתיים וחצי
ולאיזה רגע בחיים שלך אף פעם לא היית רוצה לחזור?לרגע שבו נכנסתי לדיכאון... [ברוך ה' יצאתי ממנו, לא לדאוג] מהם ה-3 דברים שהכי גורמים לך לחייך? 1.מוזיקה 2.אנשים מחייכים 3.הודעות סמס מאנשים שאני אוהבת
חולה עלייך!

למעלה