להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: מתן
כמה מפתיע [ העונה לשם: matanky ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

matanky

New member
אנייי ../images/Emo6.gif תפציצו בשאלותתת ../images/Emo11.gif

שם: מתן
אזור מגורים: חיפה
אמן/שיר אהוב כרגע: עברי,כפיר,ריטה. בערך כל האלבומים של עברי, כל האלבום של כפיר, וכל האלבום החדש של ריטה
ואפשר להוסיף שיש גם את הכל דבש וצועקים על אהבה של סינרגיה
תמונה:
זה לא מעלה לי את התמונה אני אנסה מאוחר יותר
משהו לאומה: תהנו מהחיים

אז מתנקי../images/Emo9.gif

היי מה קורה? איזה הופעה הייתה ממש משמעותית עבורך ואף פעם לא תשכח אותה? איך תיראה הופעת החלומות שלך? איזה אמנים יהיו ב, איזה שירים, איפה היא תהיה, סוג הופעה.. הכל! שיהיה יום טוב

matanky

New member
היי ../images/Emo3.gif

היי מה קורה? הכול טוב מה איתך?
איזה הופעה הייתה ממש משמעותית עבורך ואף פעם לא תשכח אותה? וואו, היו כל כך הרבה. אבל הופעה שאני באמת לא אשכח, זו ההופעה ב-30.6.07 שהייתה כל כך משמעותית עבורי, גם הרווחתי 260 שקל, גם ראיתי את אסי עזר, גם הצטלמתי ליד הלימוזינה, גם הייתי עם כל כך הרבה אנשים שאני אוהב, גם שתיתי בקבוק מים בשלוק וזה היה אשכרה שלוק- אבל בעיקר. למדתי להנות מהופעות. התחברתי למוזיקה ולעברי. כאילו זה רק אני ועברי באולם. כאילו הוא שר רק אלי. ופשוט התחלתי לרקוד ולהשתולל והיה מדהים. מדהים מדהים. איך תיראה הופעת החלומות שלך? איזה אמנים יהיו ב, איזה שירים, איפה היא תהיה, סוג הופעה.. הכל! אני לא מדמיין לי הופעת חלומות, אני לא אוהב שכל הזמרים שאני אוהב מופיעים בבת אחת כמו בימי העצמאות וכו', אני אוהב הופעות מלאות. של זמר אחד. בלבד. ואין לי כל כך איך לפרט
אבל הופעת חלומות יכולה להיות שעברי יסתכל אלי, יכיר אותי וימשיך להופיע. פשוט מין תחושה כזאת חח.. שאני מאמין שיום אחד תהיה גם עם כפיר
שיהיה יום טוב יום נעים

inbarIL

New member
חתיייייך../images/Emo99.gif

מהם הדברים שעושים לך הכי טוב? שגורמים לך לחייך הכי?
אוהבת

matanky

New member
ענבר עברי לידררר ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

מהם הדברים שעושים לך הכי טוב? שגורמים לך לחייך הכי? הדברים שהכי עושים לי טוב, זה הדברים הקטנים של החיים. בעיקר. גם הגדולים. זו שאלה ממש קשה. יש חברים, משפחה, וכל מיני הנאות קטנות כאלה לא יודע לפרט חחח.. לוב יו

מתנו'שקה

מה החלום הכי גדול שלך?:) מה או מי גורם לך לחייך הכי הרבה? מהו השיר שיכול להיות פסקול חייך? מה אתה הכי אוהב לעשות? מה שלומך? אוהב תחורפיות שתקפה אותנו?:) איך התחלת לשמוע כפיר? היית בהופעה כבר? אם כן איך היה? יש לך תדיסק?-מה אתה חושב עליו? שיר אהוב ממנו?:] חפרתיP= בהביי

matanky

New member
חחחחח היי ../images/Emo6.gif

מה החלום הכי גדול שלך?:) שילמדו להעריך ולכבד אותי, ולשמוע את כל מה שיש לי לומר. וגם להיות מאושר.
מה או מי גורם לך לחייך הכי הרבה? אמא מהו השיר שיכול להיות פסקול חייך? מממ. מרי לנצח ואמונה חח. כל כך!!
מה אתה הכי אוהב לעשות? להיות במחשב, לצאת עם חברים. לרכב על אופניים ועוד
מה שלומך? טוב תודה
אוהב תחורפיות שתקפה אותנו?:) מממ, פעם ממש אהבתי חורף, אבל השנה הקור קצת מוגזם- חודר לעצמות. איך התחלת לשמוע כפיר? האמת ששמעתי מדניאל עליו, ואפילו פגשתי אותו ודיברתי איתו חחח אבל לא ידעתי מה הוא שר חוץ מאמונה, עד שראיתי את הקליפ של אמונה ויש לך כוח באותו יום בערוץ 24 החלטתי שאני קונה את הדיסק שלו, וקניתי יום אחרי את הדיסק
היית בהופעה כבר? אם כן איך היה?
של כפיר לצערי לא. יש לך תדיסק?-מה אתה חושב עליו? הדיסק מעולה, כל מילה כל כך חזקה עם כל כך הרבה משמעות. אני אישית ממש התחברתי. שיר אהוב ממנו?:] אושר ועצב.

moriboy666

New member
בוקר טוב

נעם מאד חח מה שלומך? יש לך אחים-חיות? במידה וכן בני כמה הם? פירות או ירקות? עוגה או עוגיה? שחור או לבן רעידת אדמה או הוריקן? אוהב מרציפן? יש לך קורקס? צבע מועדף עליך? מספר מועדף עליך? 12 שירים שיש לך כרגע בMP/IPOD/שאר חרטבונה..? 7ה דברים שלא תיקח לאי בודד?. ויש לך לבחור רק 4ה שכן תיקח? 5ה דברים שבא לך לספר פה לכולנו? 5ה דברים שלא בא לך אבל תספר לכולנו בכל זאת? אם יכולת לחוקק חוק אחד בארץ (שיעבוד ולשם שינוי תהיה עכיפה) מהו היה? 3ה דברים שבא לך לצעוק לכל העולם? שיהיה יום טוב

matanky

New member
צהריים טובים ../images/Emo3.gif

נעם מאד חח מה שלומך? נעים מאוד
איתי מצויין, מה איתך? יש לך אחים-חיות? יאפ, אחיות במידה וכן בני כמה הם? אתי- 21 כוכב- 18 ואני - 16
פירות או ירקות? ירקות עוגה או עוגיה? עוגה שחור או לבן?לבן רעידת אדמה או הוריקן? רעידת אדמה אוהב מרציפן? לא יודע מה זה
יש לך קורקס?
מממ לא צבע מועדף עליך? כחול מספר מועדף עליך? 6 12 שירים שיש לך כרגע בMP/IPOD/שאר חרטבונה..? חחח אוקי
יש לי מלא אבל אני אגיד את הנשמעים: ואולי, מרי לנצח, ביום שמש יפה, הכוס הכחולה - לייב אהבה קטנה - שירי מיימון רונית שחר- אהוב יקר סינרגיה- צועקים על אהבה כנסית השכל- היינו עושים אהבה היהודים- קח אותי, אם כבר ארי גורלי ורעות- דבש אמונה - כפיר 7ה דברים שלא תיקח לאי בודד?.מחשב עם אינטרנט, חברים, משפחה, כלבה, אוכל, קניון
, חבר ויש לך לבחור רק 4ה שכן תיקח? מחשב עם אינטרנט, חברים, משפחה, חבר 5ה דברים שבא לך לספר פה לכולנו? אני שמח שהצטרפתי לפורום הזה
, כולכם מהממים, צריכים לעשות מפגש פורום!
מממ... בא לי הופעה של כפיר, ובא לי הופעה של עברי. 5ה דברים שלא בא לך אבל תספר לכולנו בכל זאת? אני רק אספר שבא לי כבר
וזהו
אם יכולת לחוקק חוק אחד בארץ (שיעבוד ולשם שינוי תהיה עכיפה) מהו היה? שזוגות חד מיניים [ אם ככה אומרים את זה ] יוכלו להתחתן חחח.. 3ה דברים שבא לך לצעוק לכל העולם? 1. אוחצ'ות תרימו
2. הייייייייי עם חיוךך ענקיי!! 3. לא יודע
שיהיה יום טוב
תודהה חח שאלות מגניבות

מתנסקי!!../images/Emo99.gif

מה קורה אח שלי?? נו ... איך זה להיות אייקון אנושי?? |כפרעלייך סקס מהלך!!| מה היה הדיסק האחרון שקנית? איזה דיסק אתה חושב לקנות בקרוב? יונתן מוסר שכבר לא כואב לו הראש... אתה בא להסתער?
היית רואה ערוץ הילדים?? שקרן!! נו מי היה המנחה האהוב עליך? טוב מיציתי.. אוהבת
אש"מ

matanky

New member
אתייייי ../images/Emo99.gif

מה קורה אח שלי?? הכל טוב יא אוחתי, מה איתך? נו ... איך זה להיות אייקון אנושי?? |כפרעלייך סקס מהלך!!|
מהמם, אני מתרגש! מה היה הדיסק האחרון שקנית? כפיר אפשטיין איזה דיסק אתה חושב לקנות בקרוב? של שירי מיימון ויוסי אזולאי חחח יונתן מוסר שכבר לא כואב לו הראש... אתה בא להסתער? OMG
כל כך !!!!!!!!!!
|מזילריר| כפרעלהסקסי הזההה מה שהייתי עושה לו
היית רואה ערוץ הילדים?? ברורר
הגעתי קטן מיד התאהבתי פוגש חברים מכיר ת'סביבה רואה איך כל יום הסביבה משתנה, ערוץ הילדיםםם אהנאהאטה בוא נפרוש כנףףףף
שקרן!! נו מי היה המנחה האהוב עליך?
לא זוכר טוב מיציתי.. אוהבת אש"מ חולה עלייך

../images/Emo214.gifאמרת שתבוא, ולא באת!

לא כל יום מכירים אדם שיש בתוכו כל כך הרבה כוח והוא מודע לו. אתה אחד כזה
תתאר לי אותך בעשרים מילים! [אתגר!
]
השיר הכי אהוב של כפיר?
תהיה כנה, אם היה שיר שהיו צריכים לוותר עליו באלבום - מה היא בחירתך
הופעות, או אלבום
חורף, או קיץ
מה גרם לך לקנות דיסק של כפיר? בכל זאת, היום יש מלא תכנות הורדה...
עם מי לדעתך כפיר צריך לעשות דואט [מלבד כנרת
, כמובן..]
תודה על מי שאתה

matanky

New member
אוקי אני קצת בהלם ../images/Emo2.gif

את חושבת שיש לי כוח ואני מודע לו? איזה כוח בדיוק? ואני מצטער שאני לא בפורום, או לא הצטרפתי אפילו לפורום סימה
יש לי כל כך הרבה מבחנים ובחנים ועבודות ואיכ ואין לי כוח לזה, אבל עוד מעט זה נגמר הלחץ ואני אחזור ואני אבוא להופעות בינתים אין לי זמן לכלום
תתאר לי אותך בעשרים מילים! [אתגר!] אוקי, אז תמיד יש ספר מחזור
: שעה בחברתי, וכולם פה שפוכים - אני מצחיק פה את כולם אפילו את המורים תמיד יש לי הברקות ומוציא ציונים טובים [רואים שזה כיתה ט'
] עם צחוק מתגלגל אני פשוט מדהים
נכון אני אף פעם לא אסתפק ב-20 מילים אבל יש לציין שאני גם: ביישן, שצריך רע, עקשן, עצבני. ועוד הרבהה
השיר הכי אהוב של כפיר? אושר ועצב תהיה כנה, אם היה שיר שהיו צריכים לוותר עליו באלבום - מה היא בחירתך? מממ.. ליפול הופעות, או אלבום? הופעות חורף, או קיץ? קיץ מה גרם לך לקנות דיסק של כפיר? בכל זאת, היום יש מלא תכנות הורדה... אני מוריד באימיול רק שירים בודדים, שאני רוצה ממש להכיר את הזמר ולהתחיל להשקיע בו וללכת להופעות אני קונה את הדיסק
אז שמעתי את הקליפים בערוץ 24 ויום אחרי קניתי את הדיסק חחח עם מי לדעתך כפיר צריך לעשות דואט [מלבד כנרת, כמובן..] ? עם מי שהוא רוצה חחח תודה על מי שאתה

בת 1986

New member
מתןןןןןןןןןןןןןןןןן

יא שמן
מה ניש? אממ, תוכנית אהובה בטלויזיה? משחק אהוב במחשב? אתר אהוב באנטרנט? ספר אהוב? סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? צ'יפס או נקניקיה? במבה או בסלי? כאפה או בוקס? בוקר או לילה?

matanky

New member
היייייייייייייי ../images/Emo6.gif

יא שמן מה ניש? הכול טוב
אממ, תוכנית אהובה בטלויזיה? ערוץ 24 וערוצי אקשן
אין תוכנית מסויימת משחק אהוב במחשב?
אתר אהוב באנטרנט? מקושרים ותפוז ספר אהוב?
סרט אהוב? הרבהה
שחקן אהוב?
שחקנית אהובה?
צ'יפס או נקניקיה? נקניקיה
חחחחחחח זה פשוט מזכיר לי כמה דברים בבי"ס אבל באמת שעדיף נקניקיה
במבה או בסלי?במבה כאפה או בוקס? כאפה בוקר או לילה? לילה
סופ"ש רגוע

../images/Emo126.gif מתן!!!!

השאלה הקבועה מפורום עברי, אבל בוריאציה אחרת
אם היית דג זהב
למי היית נותן 3 משאלות?.... [בן אדם אחד בלבד!] אחח אני הולכת ומתחכמת מיום ליום!

inbarIL

New member
הוא פשוט אומר "לי" ונפתרה הבעיה../images/Emo11.gif

כפרעלייך

matanky

New member
באמת מתחכמת ../images/Emo6.gif

לבן אדם שאני אוהב, שהאהבה שלי אליו היא אין סופית. אולי לאמא. או לבן זוג. לא יודע. שאלה קשה, בן אדם שיעשה עם ה-3 משאלות האלה טוב לשנינו.

למעלה