להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: מוריה [ העונה לשם:MORIYAE ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

../images/Emo214.gifמוריה שלי והכי שלי../images/Emo99.gif

ילדה אהובה שמבטיחה לי הבטחות ומעולם לא יצא לה לקיים...[
] מה שלומך? איך המצברוח הבוקר? מה את מעדיפה, בוקר או ערב? כפיר או כפיר?[וזה בכוונה
] שירים על אהבות או על כוח? מה השיר האהוב עלייך של כפיר? אני לא יכולה יותר להתעלם מהצירוף מקרים, את יודעת שביום רביעי אני נפגשת עם עליזה?
אולי תעשי לי הפתעה ותבואי איתה לסדנה של העמותה ואז ניפגש ואחבק אותך ולא אעזוב בחיים?
אווווווווהבת אותך המון יאפה אחת שמנתקת קשר כל שלישישי.

MORIYAE

New member
הדרי:)

ילדה אהובה שמבטיחה לי הבטחות ומעולם לא יצא לה לקיים... מה שלומך? הכל בסדר חוצממה שלא.. איך המצברוח הבוקר? לא משו, אני חולה:-\ מה את מעדיפה, בוקר או ערב? ערב כפיר או כפיר?[וזה בכוונה] מממ נראלי שכפיר שירים על אהבות או על כוח?אהבות:( מה השיר האהוב עלייך של כפיר?אושר ועצב
אני לא יכולה יותר להתעלם מהצירוף מקרים, את יודעת שביום רביעי אני נפגשת עם עליזה? וואלה?..
אולי תעשי לי הפתעה ותבואי איתה לסדנה של העמותה ואז ניפגש ואחבק אותך ולא אעזוב בחיים? אהה..ומה זה סדנה של העמותה?|חבולה| אווווווווהבת אותך המון יאפה אחת שמנתקת קשר כל שלישישי. גמני אותך

../images/Emo214.gifממ..

חחח..זאת סדנה חמודה שבה כל בנות העמותה נפגשות, ומדברים על נושא מסוים עם מדריכה. זאת תהיה סדנה בנושא ניהול נכון של תקציבים.. יש סדנאות רק פעמיים-שלוש בשנה.. אםם תרצי אדבר אם הרכזת שלי כדי שתצטרפי :p תרגישי טוב

מוריה../images/Emo24.gif

מה קורה? השאלה שלי אליך היא- איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? איזה שלושה דיסקים היית לוקחת איתך לאי בודד? איזה שיר של כפיר הוא הכי את? שיהיה לך שבוע מקסים

MORIYAE

New member
את../images/Emo99.gif

מה קורה?ממ אני בבית, לא מרגישה טוב:-\ השאלה שלי אליך היא- איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? רחוק... איזה שלושה דיסקים היית לוקחת איתך לאי בודד? רק 3? לא פיייר.. זה בטח היה משו של עברי\נועם רותם\ביטלס\רדיוהד\בית הבובות\כפיר(אולי סופסוף אשמע את כל השירים
)\אביב\כנסיית השכל\יציאת חירום ויש עוד מלאאאא..נסחפתי קצת נו
איזה שיר של כפיר הוא הכי את?אושר ועצב, השיר הזה עושה לי משו..פשוט אוהבת אותו
שיהיה לך שבוע מקסים תודה יפיופה גמלך

MORIYAE

New member
היי:)

איך הכרת את כפיר? על כפיר שמעתי מנועם (פנחסוב), שאמר שהוא מארח אותו בהופעה שלו, אז אמרתי "כפיר? לא שמעתי עליו", ונועם אמר "את עוד תשמעי"..או משו כזה
איך התחלת לשמוע אותו בפעם הראשונה? בכל מקרה, החלטתי לבדוק ת'עניין ונכנסתי למייספייס שלו, ושם שמעתי את השירים שלו

moriboy666

New member
יש לי שעה לטחון סתם. מוריה כפרע

מה שלומך? מה נשמע?(את אמורה לענות אם ומה נשמע אצלך עכשיו)
אני יודע קצת עליך אבל בכל זאת.. מאיפה את? יש לך אחים-חיות? במידה וכן בני כמה הם ומהו שמם? איזה סרט ראית לאחרונה? ספר אחרון שקראת? AIRWAYS או MUST? הבית של פיסטוק או רחוב סומסום? איפה בכית יותר.. נילס או מרקו? 3ה דברים שתקחי לאי בודד? 3ה שלא תקחי לאי בודד? 3ה דברים שבא לך לספר על עצמך? 3ה דברים שלא בא לך לספר אבל בכל זאת? שיר אחד שאת הכי אוהבת כרגע? (לא חייב כפירי) שבוע טוב יום נפלא

MORIYAE

New member
גלצ'../images/Emo24.gif

מה שלומך? כרגיל מה נשמע?(את אמורה לענות אם ומה נשמע אצלך עכשיו) הוא האמין לה-א"א אני יודע קצת עליך אבל בכל זאת.. מאיפה את? אני מעיר הנינט
יש לך אחים-חיות? אחים ואחיות כן, חיות לא
במידה וכן בני כמה הם ומהו שמם? יש גדולים וקטנים.. איזה סרט ראית לאחרונה?וואו זה היה מזמאאאאן, אני חושבת שהסרט האחרון שראיתי היה כנפיים שבורות..(אני רוצה לראות את הבופור,ראית?) ספר אחרון שקראת? "חברי לנארד" ..של ג'יימס פריי, ספר ענק..(זה ספר ה"המשך" ל"מליון רסיסים קטנים"- שניהם מומלצים) AIRWAYS או MUST? מסט הבית של פיסטוק או רחוב סומסום? את רחוב סומסום אני לא הכי אוהבת, אז נלך על הבית של פיסטוק:) איפה בכית יותר.. נילס או מרקו? מרקו, ברור
נילס לא הלך לחפש את אמא שלו..;) 3ה דברים שתקחי לאי בודד? מוזיקה, אנשים ומשו שיחזיר אותי הבייתה כשימאס לי:) 3ה שלא תקחי לאי בודד? 3ה דברים שבא לך לספר על עצמך? אני אוהבת לצייר, אני לא ספונטנית בכלל, אני אנמית חח... 3ה דברים שלא בא לך לספר אבל בכל זאת? לא באלי
שיר אחד שאת הכי אוהבת כרגע? (לא חייב כפירי) קריפ-רדיוהד, תיאטרון רוסי-אביתר בנאי ויש עוד מלאאא

MORIYAE

New member
וכי אמרתי שאני אוהבת לצייר...

אי-אה
אהה, שכחתי להגיד גם שאני מנגנת בגיטרה..(ז"א, תמיד יש עוד מה ללמוד:)..)

moriboy666

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

ראיתי את כנפיים שבורות. ..סרט חזק. בופור לא.. ולא נראה לי שאני צריך. אני בכיתי יותר בנילס..שהוא נפרד מהם ובא לחבק אותם והם ברחו ממנו
ואז הוא חיבק את המפקדת אקה
מרקו סתם עבר עינויים שכואב הלב.. אבל בסוף הוא מצא אותה..והם לא נפרדו (אם אני זוכר נכון.. .כאילו היא לא מתה) אז זה בסך הכל סוף טוב.. בנילס אני לא בטוח שזה היה סוף טוב.. אנ יכול עוד לנתח את זה אבל לא צריך בכוונה לא ענית על מה לא תקחי לאי בודד? חחח זה לא באמת הקרוני

MORIYAE

New member
תודה../images/Emo24.gif

כל מי שקרא את "אם יש גן עדן" וראה אח"כ את הסרט, אמר שהסרט מעפן:-\ אבל אני חייבת לראות בעצמי:) ואתה בעצמך אמרת ש"מרקו עבר עינויים שכואב הלב"...אז כאב נו
ובקשר לשאלה של מה לא אקח לאי בודד, אני אחשוב על משו;)

MORIYAE

New member
וואו../images/Emo9.gif

שם:מוריה אזור מגורים: נוורלנד גיל:19 וקצת אמן/שיר אהוב כרגע: קריפ-רדיוהד תמונה: מיותר משהו לאומה: "זה לא מקום בשביל ילדה קטנה, שלהורים שלה נמאס אז הם החליפו מדינה.."

MORIYAE

New member
חיה:)

אני חושבת שהחלום הכי גדול שלי זה להיות מאושרת!!, לחיות בידיעה שטוב לי ולאנשים שאני אוהבת, לאהוב ולהיות נאהבת, להאמין בכל מה שאני עושה, לחיות בלי תחושת פספוס ,להצליח במטרות שאני מעמידה לעצמי, לראות תמיד גם את הטוב שבדברים ולהיות חזקה מספיק כדי להתמודד עם הרע.. אני חושבת שבעזרת כל אלה (ובעזרת ה'), החלום להיות מאושרת יהיה יותר מציאותי

למעלה