להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: אתי [ העונה לשם: אש"מ או אשה שמחלקת ממתקים
מה שתרצו
] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי.

הא כן,

ואני לא אהיה כאן בימים הקרובים למי שלא יודע
אני יוצא מחר לגדנ"ע מזרחנים עד יום רביעי
אז אני אתגעגע לכולכם
ואתעדכן שאחזור
אז שיהיה לכולנו שבוע טוב והרבה כפיר

אני? ../images/Emo9.gif

שם: אתי אזור מגורים: ביתש שאן חור! גיל:20 אמן/שיר אהוב כרגע: ג'נגו!!
כפיר יואב עברי לידר ועוד מלא!! תמונה: נו שיהיה.. זאת משהו לאומה: די כבר עם המוזיקה בשקל הזאת!! אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם...

בית שאן!!../images/Emo99.gif יוו כמה שנים לא הייתי שם

שאלות ממש חכמות יבואו מחר מבטיחה
עכשיו אני חייבת לישון!

בת 1986

New member
אתי../images/Emo99.gif

3 דברים שאת אוהבת בכפיר 4 דברים שאת אוהבת בדיסק 5 גברים שהיית רוצה שיהיו בדיסק הבא שלו (דואט, שיתוף פעולה, שיר מסויים וכו')

חיה ../images/Emo99.gif

3 דברים שאת אוהבת בכפיר- 1.שנינות (הוא טוב בזה!!) 2. המוזיקה 3.המשפחה שלו הם מקסימים אני תמיד מוקסמת מהם.. היחס שלהם למעריצים והכל(וגם של כפיר).. והתמיכה שלהם בכפיר פשוט מלכים
4 דברים שאת אוהבת בדיסק- 1.כנרת לימוני- היא מרגשת בטירוף! 2. אושר ועצב מתחבא 3. המוזיקה 4. שהוא נפתח מהצד השני
5 גברים שהיית רוצה שיהיו בדיסק הבא שלו (דואט, שיתוף פעולה, שיר מסויים וכו') - חחע
איזה באסה.. אני יכולה גם גברים?? אז 1. עברי לידר 2.יואב דגני.3.כפיר כמובן !! 4. מורן גמליאל 5.ג'נגו ודברים...1.עוד כנרת
2. מוזיקה משובחת 3.אולי איזה דואט עם שלום 4. להוסיף עוד שירי כאסח זה נשמע טוב כשהוא עושה את זה ו 5. אולי איזה דואט עם אבי ביטר?

../images/Emo126.gif אתי!!../images/Emo23.gif

רגע אחד שהכי היית רוצה לחזור אליו, ואחד שהכי פחות היית רוצה לחזור אליו. ולמה?

נטע../images/Emo99.gif

רגע אחד שאני רוצה לחזור אליו... אחרי שיחה עם ידיד שלי של כמה שעות שממש נגמרה עכשיו ואני לא נרדמת (סעמק לא הולך!!) אז הבנתי שהיינו רוצים לחזור לתקופה שלפני הרבה שנים.. היה מצחיק! לא ממש עניתי ..יותר נכון התחכמתי.. זה לא רגע מסויים פשוט רגע שלא רוצה לחזור אליו.. מקרים של מוות ועצב..בדר"כ

../images/Emo214.gifאתיייייייייינקה ../images/Emo9.gif

מה את הכי אוהבת לעשות בחיים? 5 מילים שמתארות אותך טוב מאוד? בצפר - חויה או סיוט? זמר מספר אחד בשבילך? ואחריו? כפיר אפטיין במילה אחת? דברים שעושים לך לחייך כשאת עצובה? דבר אחד שבחיים לא תעשי- ולסיום, ספרי על פאדיחה מצחיקה שלא תחזרי עליה- כיף שאת בפורום!!

הדר../images/Emo99.gif

מה את הכי אוהבת לעשות בחיים? כל מה שקשור במוזיקה.. לשמוע מוזיקה לחקור מוזיקה לקנות מוזיקה ללכת להופעות.. מוזיקה
5 מילים שמתארות אותך טוב מאוד? אנשים יודעים שאני חזקה במוזיקה ישראלית בכלל במוזיקה.. אז היו כאלה שקראו לי שירונט ב5 מילים אמממ.. לא יודעת אני דאגנית לחוצה שאוהבת לתת
בצפר - חויה או סיוט? אחרי שזה נגמר.. אני יכולה להגיד שהיה חוויה.. גם הסיוט הופך לוויה בשלב כלשהו זמר מספר אחד בשבילך? נראה לי שעברי לידר.. בזכותו הכל זה שאני פה ושהכרתי אנשים ומוזיקה וגם כי הוא
מלך ואחריו? ג'נגו ..כפיר.. יואב.. את שלושתם אני מאוד אוהבת.. אביב גפן איגי וקסמן ירמי קפלן.. הרבה ישראלי כפיר אפטיין במילה אחת? כפיראפשטיין חחחחחח
דברים שעושים לך לחייך כשאת עצובה? מוזיקה.. מכתבים מצחיקים מתנות הפתעות דבר אחד שבחיים לא תעשי- לעולם אני לא יאכל דגים בעע ולסיום, ספרי על פאדיחה מצחיקה שלא תחזרי עליה- אל תנשקו שני נשיקות כמו בבר מצווה!!! רק אחת!! היה לי מצב עם ג'נגו שבאתי לתת נשיקה של שלום על הלחי ואז היה נראה שהוא בא לתת נשיקה בלחי השניה והלכתי אחורה... ואז אני באתי לתת והוא הלך.. ואאאה פאדיחה.. כן כל זה היה ליד אשתו.. שמישו יעזור לי לחפור בור!!

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קחי בחשהון שיש מצב שגם אישתו וגם גנגו לא שמו לב לזה.. הרבההה פעמים "מה שרואים מכאן הוא לא מה שמשם"... נחמד להכיר אותך, אש"מ שירונט בע"מ

../images/Emo126.gif חחח../images/Emo6.gif אתי ../images/Emo6.gif

זה קרה לי פעם עם המחנכת שלי... בחלוקת תעודות זהות... רק אחרי שירדתי מהבמה כל החברות שלי אמרו שהיא באה לתת לי עוד נשיקה ואני הלכתי..

אתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אז אני יודעת שלא הלכתי לישון... אבל קשה לי!! המבחן מלחיץ ואני לא מצליחה להרדם
אז.. האם היה לך רגע שאמרת לעצמך "מוסיקה זה מה שעושה לי הכי טוב!" ? אם כן, ספרי על הסיטואציה:) איזו הופעה הייתה ממש ממש משמעותית בשבילך ולמה? לילה טוב י'מלכה! אוהבתותך.

הילי../images/Emo99.gif|עיאח|../images/Emo47.gif

אז ככה.. מוזיקה תמיד עושה לי טוב.. ואין יום בערך שאני לא אומרת את זה.. זה באמת עושה הכי טוב ההופעה הכי משמעותית היא הופעה של עברי לידר מ6.10.06 שם הגרופיות שלי התפרצה החוצה.. ונכנסתי לפורום של עברי (תפוז חח מי ידע לשרשר ) והכרתי כ"כ הרבה אנשים שאני אוהבת

moriboy666

New member
לילה טוב

4ה דברים שתקחי לאי בודד? 4ה דברים שאין סיכוי שתקיחי? 3ה דברים שבא לך לצעוק לכל העולם? דברים שבא לך לספר על עצמך? המשך שבוע טוב.

ערב טוב../images/Emo3.gif

4ה דברים שתקחי לאי בודד? 1. מחשב 2.סטריאו משו רציני !! שכל הקוקוסים באי יפלו 3. דיסקים!! 4. גבר חסון שיגן עליי מפני זוחלים 4ה דברים שאין סיכוי שתקיחי? 1.מראה 2.איפור 3.נו לא יודעת.. 3ה דברים שבא לך לצעוק לכל העולם? עברי תעשי לי ילד כפיר גם אתה נינט שימי פאה! דברים שבא לך לספר על עצמך? אני ממש מכורה למוזיקה

למעלה