להיות עם גבר נשוי.....

aשרון

New member
להיות עם גבר נשוי.....

לאחרונה חוויתי כמה פניות באטרף מגברים הומואים בארון הנשואים לנשים.

חלקם כך התרשמתי מרגיש נוח עם החיים הכפולים האלה ורוצים רק את השחרור המיני המזדמן, וחלקם מרגישים כמיהה לחום ואהבה רגשיים ואמיתיים, ולא מזוייפים כמו שהחיים בארון העמוק מכתיבים להם. לכל אחד ישנה הסיבה שבחר לחיות את החיים שלו ככה, ואני לא שופט כלל.

אני רק..אני לא יודע מה לעשות, לומר כן ולהיכנס לקשר כזה, נראה לי משהו לא פשוט...,

מה אתם הייתם עושים ואיך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בסיטואציה כזו?

ItsikH

Member
קודם כל, מי שמעדיף ביודעין ומרצון את המצב הזה ומרגיש בו נוח [המקרה הראשון שתארת] לא יזכה לשמץ סימפטיה ממני, ומנגד אין לי שום סיבה להאמין שירצה לשנותו, ולכן ממילא זה לא יקרה. אני לא רואה הבדל בינו לבין סטרייט שסתם לא בנוי לקשר רומנטי מחייב והוא נשוי רק על מנת לרצות את החברה וסביבתו הקרובה אבל מתפרפר כל הזמן.

השני הוא "ראש בריא למיטה חולה" בעיני. להכנס לקשר עם צרה צרורה מראש. נכון שאני מכיר זוג שהחל כך והם כבר 30 שנה יחד - הוא ממש התגרש לשם כך - אבל הסבירות לכך מראש נמוכה והניהול של קשר כזה מאוד בעייתי וקשה, ואם הוא יבחר לשמור על נישואיו זה לא יתממש. אפילו אם יבחר שלא, יתכן בהחלט שזה לא יהיה לטובת הקשר השני.

גם אני לא הייתי נכנס לקשר כזה

הוא כואב, מכאיב
מי שמעוניין בתפקיד הפילגש היודעת שלעולם לא תזכה לחיות עם בן זוגה באופן גלוי, לבריאות.
סתם לסקס, מה רע?

אני חושב.....

שאין כאן בסדר או לא בסדר, אלה אנשים שבחרו בדרך חיים מסויימת שחשבו שתהיה טובה להם, אולי בגלל הפחד להתמודד עם החברה סביבם או בגלל נוחות מסויימת או כל סיבה אחרת. אני לא שופט אותם, זה החיים שלהם לטובה ולרעה.

אם הייתי נכנס לקשר עם אדם כזה?, כן, אבל רק כקשר לא מחייב, כי המחוייבות האמיתית שלו היא כלפי בן הזוג או בת הזוג הרשמיים שלהם.

למעלה