להיות נאמנה לעצמי

להיות נאמנה לעצמי

להסתכל לעצמי בעיניים ולעשות את מה שנכון לי את מה שטוב לי , עבורי והיום הוכחתי לעצמי שוב את הנאמנות הזו היה לי קשה , אלוהים עדי כמה שהיה קשה פרדות תמיד קשות וכשהן באות במקום שיש בו אהבה במקום שאכפת מהצד השני הן כואבות פי שבעה גררתי את אקורד הסיום התפתלתי עם עצמי קצת שיקרתי לעצמי ואגרתי כוחות הבררה היתה לפגוע או להפגע לא היו אופציות אחרות ואני בחרתי בי בעצמי שמתי על השולחן את כל השיקולים שהיו שם את הטוב לעומת הרע הסברתי שהרע היום כבר עולה על הטוב והקשר הזה מאמלל אותי ועל כן עלי ללכת האיש הזה שכמעט שבע שנים היה חלק מחיי שלפני ארבעה חדשים נתתי לשנינו צ'אנס נוסף יצא היום מחיי סופית האיש החזק הזה העלה לחלוחית בעיניו ולא היה מסוגל אפילו לנשיקת פרדה לשלום הרכין ראשו ודמעות זלגו מעיניו השפלתי עיניים והלכתי בלי להביט לאחור דמעות סימאו את עיני שעה קלה אחר כך עוד שמעתי את המנוע פועל למטה בחניה ואז התניע ונסע הבטתי דרך חריצי החלון שלחתי אליו חיבוק של אהבה בדמיוני וברכה לחיים טובים ומאושרים אחרי כל הבכי אחרי התהליך שעברתי עם עצמי עד הפרדה הסופית יושבת עכשיו ומשתפת אתכם מחייכת לעצמי בין ענני העצב ויודעת גדלתי היום צמחתי עוד טיפה הסתכלתי לעצמי בעיניים והפסקתי לשקר לעצמי להתחמק נפרדתי בלי כעס, בלי טינה , בלי האשמה נתתי לעצמי מתת אהבה לי יהיה טוב אני יודעת כאשר לו יהיה טוב אהיה מאושרת מקווה שיבוא היום בו ימצא את מקומו שיפרגן לעצמו וידע לאהוב ולקבל אהבה מגיע לו "אוהבת אותך עוזבת אותך" היה שלום אהובי

המילים הללו כל כך נוגעות עכשיו...

לבכות מילים: יאיר לפיד לחן: רמי קלינשטיין השמיים יורדים אל חלוני חורף בחוץ וקיץ בי האם אתה זוכר? כשהשתיקות ארוכות, זוכר והמילים רחוקות, איך הייתי בך ורציתי לבכות... הימים נאספו לביתי השנים נחרטו בגופי האם אתה זוכר? נגיעות חטופות, זוכר האם היית שלי כשעטפתי אותך ורציתי לבכות... ידעתי תמיד שזה יגמר ידעתי תמיד שאני אשאר. לבכות... הימים הם רק נוף, נוף הרחוב השנים הן רק אופק, אופק הסוף האם אתה זוכר?

נקיטה...

New member
ניצת...

הדמעות שהיו שם הן אצלי עכשיו בתוכי...
את כותבת נפלא... ענת

מצוטטת

New member
יקירה

אחרי שכבר קיבלתי בכבוד אתמול מרותינק'ה את זכות ה"ראשונים" להביא ציטטות...... אז גם לך אתחיל בזה:- מתוך: מסכת אבות (פרק ה´ משנה יב): ארבע מידות בדעות: נוח לכעוס ונוח לרצות - יצא שכרו בהפסדו. קשה לכעוס וקשה לרצות - יצא הפסדו בשכרו. קשה לכעוס ונוח לרצות - חסיד. נוח לכעוס וקשה לרצות - רשע. ושימי
שה"חסיד" הוא לא זה שלעולם לא כועס… אלא הוא זה ש"קשה לכעוס ונוח לרצות". כלומר, על דברים עקוניים הוא כועס - כמו כל בן אנוש בר דעת אך, מיד אחרי שהוא "הוציא ת'קיטור" מהבטן הוא שוב רגוע. למה אני פתאום כותבת דבר חכמים...... כאילו....שלא תחשבי שחזרתי לי שם בלילה הקודם בתשובה זה כדי לכתוב לך שאת את הבחירה הטובה לעצמך כפי שכתבת עשית ב- ח-ר-ת , ראי נא את תחושת הכאב/עצב שלך חשים, ורגשות בכלל אני טוענת הם יותר מ"שלטר" של חשמל, קשה ככה בתנועת יד לעשות ת'סויצ'... תראי אני עצמי , עדיין בתהליך של "איסוף השברים" מאותה פרידה אישית שלי...ואני כאן בוחרת שלא לגעת בזו הפרטית שלך, אלא דפקא בחלק האחר מאחורי המילים באותה בחירה שלך להמשיך במסלול חייך , בכוון אחר וכאן הגעת לעוד צומת דרכים והמצפן שברשותך
סימן לך באיזה כיוון לבחור אז צידה לדרכך החדשה יש לך אני את מקל ההליכה תורמת לך לכל רגע בו תחושי עייפות מה במסעך החדש אל תחשבי פעמיים נתונה לך הרשות להישען עליו.
בצרוף
גדול ממני.

אישה יקרה ../images/Emo25.gif

הותרת אותי ללא מילים ריגשת מודה לך על המקל ולא אשכח להעזר בו מבטיחה

הכי מכובד שיש

ניצת יקרה, נפרדתם בדרך הכי מכובדת שרק ניתן להעלות על הדעת. התחברתי במיוחד לשורות האחרונות: "נפרדתי בלי כעס..... אוהבת אותך, עוזבת אותך היה שלום אהובי". ומי יכול לשער את צפונות העתיד? היום הפרידה היא כל כך כואבת, אבל אולי היא עוד תחזור אליכם בדלת מסתובבת.
מעריך אותך ניצת.

אתה יודע

זו אינה הפעם הראשונה שיודעת פרדה ממנו אך הפעם יודעת שסגרתי מעגל יודעת כי ה"מסטיק" הזה לעוס עד תומו ובשום אופן ודרך לא ארצה לטעום אותו שוב...

*יערית

New member
ואוו אחד גדול../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

ולא אומרת סתם וואו....כי זה הדבר הקשה מכל לעשות.....להיפרד מאהבה באהבה ומאחלת לך שלא תשקרי לעצמך יותר..והשקר לא יפגוש בך
ממשיכה ללמוד מחכמתם של אחרים מהתעוזה והכוח...והדרך עוד ארוכה לפני.... הרבה הרבה
ושבת שלום יקירה, שכל דמעה השבת תהפך לצחוק ושמחה.

קראתי את כולכם

לא מסוגלת כרגע להגיב מקוצר זמן שבת עמוסה לעייפה תכננתי לי עם אנשים אוהבים סביבי בודאי עוד אשוב ואשתף אתכם בכל מה שהמילים שלכם עשו לי כל אחד בדרכו שלו המיוחדת אבל בינתיים רוצה לומר לכם תודה ענקית החיבוק שלכם כל כך עוטף אוהבת אתכם חברים | ניצת שמסתובבת עם מראה פניו המיוסרות מול עיניה |

maof

New member
לא נכון../images/Emo8.gifאותי לא קראת....../images/Emo140.gif

אני מנסה להדביק פיגור של 3 שבועות
אחרי שעברתי תקופה מטורפת ומלחיצה.. אני חוזר ליקרוא את כולם ..... תחשבי על עצמך ותחפשי את עצמך בתוך התמונה ואם מיקומך בתוך התמונה לא ניראה לך פשוט מפסיקים להיתבונן בה........ אני יודע שקשה לעזוב אהבה ללא רגשות וללא חרטות אבל לפעמים צריך לדעת שהמקום שלנו הוא לא שם.... שיהייה לך סוף שבוע רגוע ושקט
מעוף

מעופי אתה דפקת וואחד נפקדות ../images/Emo8.gif

אין ספק שהסופשבוע הזה היה נפלא שקט ורגוע כמו שלא ידעתי זמן רב תודה

r e d head

New member
זה קשה להפרד מאהבה

להגיד זה רק חלק מהתהליך. הפרידה האמיתית היא הפרידה הריגשית. מהרגע שמחליטים עד לרגע שמפסיקים לחשוב עליו. יודעי דבר אומרים שרק ניתוק מוחלט משכיח מהר יותר. זה דבר שאני עצמי לא הצלחתי לעשות. אין לי מילים חוץ מ...
והערצה לדרך שלך.

זה קשה ונכון גם יחד

מניסיון העבר זאת היתה הפרידה הכי נכונה בדרך הכי נכונה ויקרה לפעמים צריך להגיד שלום גם באהבה לשחרר למען עצמך או למען האחר ולמען הטוב יותר ככה לפעמים בחיים

חושבת שאת התהליך

הרגשי עברתי כבר לפני עכשיו רק היה בי הכח לעשות באופן סופי ואיך אמרה מזליקה? קשה אבל נכון...

ophra

New member
אשה יקרה ../images/Emo24.gif

קוראת אותך ומתמלאת ברגשות מעורבים בעוצמה שווה כמעט לגמרי מצד אחד צביטה חזקה בלב כמה כאב עולה מהמילים שלך כמה קשה לסגור את הדלת מאחורי סיפור כל כך ארוך וכל כך משמעותי בחייך מצד שני נמרח לי חיוך גדול על הפנים שלמרות הכאב - מסרב להימחק היכולת הזו שלך אשה לזהות מה טוב לך וללכת עם זה עד הסוף (גם אם הוא מר קצת) מעוררת בי חיוך ואושר ענקיים המשיכי לבחור את הבחירות שעושות טוב לניצת הקיפי עצמך באהבה העסיקי עצמך בעיסוקים נעימים ומענגים
ככל האפשר וזכרי תמיד - הפרצוף המיוסר ההוא שלא עוזב אותך הוא שלו זוכרת? אוהבת אותך אשה
עפ
(פורשת לשלפשטונדה של צהרי-שישי ותשתדל לחזור בהמשך)

רות 2

New member
אחרי כל מה שנאמר....מה נותר לי

לומר........... את העבר איננו יכולים לשנות כל שנותר בידנו לעשות הוא לשמור על הזכרונות היפים ולרכוש חוכמה וניסיון חיים מטעויות ומשגיאות שעשינו. את העתיד איננו יכולים לחזות כל שנותר בידנו לעשות הוא לקוות ...לשאוף...וליחל... ובהווה ......כרגע לרות הוא מלא עצבות וגם לך .......אבל בהווה שלנו גלום גם אוצר ניפלא עבר,ילדים,עשייה,חברים, אז בואי ניתן מקום לאופטימיות!!!! שבת מנוחה

למעלה