להיות מאושר זה לבגוד ? ממש לאאא

להיות מאושר זה לבגוד ? ממש לאאא

אומנם חדש פה בפורום והצטרפתי בהמלצתה החמה ידידה אני מעלה סוגייה שלדעתי שווה עוד מחשבה ... האים להיות מאשר זה אומר לבגוד ? ממש לאאאאאאאאאא אני לא בוגד ... בוגדים רק במולדת ואחרי צבא ומילואים ללא סוף לא מתכוון לבגוד בדגל לכן ... אני מצהיר בזאת ... אני לא בוגד ... אני כן רוצה להיות מאושר בחיים האלה ... איך להיות מאושר ? זו כבר שאלה אחרת לדעתי גם שם הפורום מטעה ויש לו קונוטציה לא נכונה ... הייתי קורא לו ... מגוונים למה לא לחשוב חיובי ? למה אולי יהיו עוד כמה שיסכימו איתי ... אולי

שם הפורום..

הוא מסדרת ראלטי..והפורום אמור לשקף את הסידרה אממה, אנחנו ישראלים? כן! אז אנחנו קובעים! מה לא??

enigomontoya

New member
לבגוד במולדת

בכלל נשארה לנו מולדת ? (שאלה שאולי מתאימה לפורום אחר )

enigomontoya

New member
לא צריך

אז נוותר על הוילה בטוסקנה והבית על הים בסן פרנסיסקו שלום לגלים בג'מייקה ולקוקוסים בתאילנד אנחנו נשארים פה אנחנו סטיב,דני כץ והנגבי

enigomontoya

New member
כל כך אוהבים אותו

הוא כל כך רצוי פה שלא נותנים לו ללכת ואפילו יש מחלקה שלמה שאחראית עליו. אין ספק שיש לא מעט אינטילגנטים כאן.

יש ויש .... one and only

יש מולדת ובה נגוון ונהייה מאושרים ... בחו"ל רק נטעם לפעמים ... חחחחחחחחחחחחחח

גם לי יש בעיה עם השם של הפורום

וגם אני חושבת שזו לא בהכרח בגידה. בקיצור מסכימה איתך.

dandan33

New member
מה

מה הבעיה עם שם הפורום ? שיקראו איך שרוצים...למי אכפת..

דינהmeat

New member
אולי באמת נבקש מהנהלת תפוז

לשנות את השם של הפורום. אנחנו יותר נאמנים מנאמנים ! לעצמנו !

דינהmeat

New member
אז שנפתח לנו פורום חדש ?

עוד לא הורדנו מזה את הניילונים וכבר לעבור דירה ? מה'כפת לך, בואי נשאר קצת פה, אולי מידי פעם נדבר גם על התוכנית ההיא...

B פאבלו

New member
בגידה

סתם עניין של נורמה חברתית ברגע שלא מפנים עורף לבית זאת לא בגידה!!! כפי שציינו פה בגידה זה במולדת וכו.... בסדר, בגדול זה בערכים, אבל ראבק מהם הערכים ? מי מכתיב אותם? ומי מאמץ אותם? בקיצור כמו שאומרים עשה לך רב....ובא שלום על ישראל

דינהmeat

New member
קל לנו להקל ראש במהות הבגידה

אבל בואו ננסה לחשוב הפוך, מה היינו חושבים ו/או איך היינו מרגישים אם היינו מגלים זאת על בן זוגנו החוקיים ? לא היינו מרגישים מרומים ונבגדים ? אני לא בטוחה...

למעלה