להיות מאוהב

MemphisRaines

New member
להיות מאוהב ../images/Emo23.gif

ולו ל שניה בודדת הלב פועם מהר וחזק מחנק בריאות כאילו קוצר נשימה רטט בכל הגוף , תזוז אינסופית הראש מנותק לגמרי אין אתמול אין מחר יש עכשיו פתאום אין כאבים אין מחשבות הכל ממוקד רק בהרגשה המדהימה הזו שרון

deep ocean

New member
להיות חולה ../images/Emo2.gif

יש לי 38.5 מעלות חום (הרגע מדדתי) חשבתי שאני מרגישה רע בגלל שהיום קראתי חלק מהספר ארבע ההסכמות - הספר המלווה והוא מאד השפיע עלי, והביא לפני השטח המון כאבים אז או שזה באמת בגלל זה (אני נוטה להיחלש מאד מדברים רגשים כואבים) או שזה ממש לא קשור..... מממממ אני אנסה לרפא את עצמי לפני השינה נראה איך אני אקום מחר לילה טוב
ושרון, ממש אהבתי את השיר!!!!

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif ולבריאות ../images/Emo13.gif

אהבתי את ההמשכיות
ובכלל אני ברגעים של אהבה עצמית וגם כלפי חוץ
וסיפור קטן התאהבתי כן התאהבתי זה לא כאב וזה אפילו היה מרגש כיפי מהנה ואחיר שיחה קצרה הבנתי שהיא לא מעוניינת ובמקום שזה יכאב זה הביא אותי למקום עוד יותר מיוחד הרגשתי כל כך טוב להגיד לה את אשר על ליבי וגם כשאמרה שזה אל מה שהיא רוצה / מרגישה לגבי זה עדיין עשה לי טוב ואולי אפילו טוב יותר
מה שבטוח זה שאני מרגיש נהדר וכיף לי
שרון
ולמיכל מחר החום יעבור ובמקומו תבוא הרגשה נהדרת

בעזון

New member
אין דבר../images/Emo14.gif

שלם יותר מלב שבור. החיים הם אתגר. תהיה שמח, שלם עם עצמך, תצבור עוצמה, מה שצריך להיות יהיה.

יה-יה

New member
אם מה שצריך להיות יהיה...

אז למה צריך לזַמֵן? למה צריך לִרְצות? למה חשוב להתכוון? נניח שאני נותנת לדברים לקרות, בלי לחסום אותם, אלא באמת בהתכוונות מלאה ואפילו ב´אי-עשייה´, אבל הדברים שאמורים לקרות הם אחרים - למה בכלל לְצַפּות שיקרו? מה שצריך להיות יהיה... מי קובע? מה אני יכולה לעשות בנידון? האם בכלל..? שאלה שמטרידה אותי מזה זמן רב. אשמח לשמוע את חברי מועצת החכמים... (כולנו חכמים !!! אל תמעיטו בערככם!!!) א-ו-ה-ב-ת. יה-יה.

MemphisRaines

New member
|מה שצריך להיות יהיה רק אם

אנו נעשה אותו כלומר אם נשב בחיבוק ידיים ולא יקרה כלום הרי שזה מה שצריך להיות אם נצא מגידריינו נעשה המון דברים ונהיה עייפים גם אז זה מה שצריך להיות אנו קובעים את מסלול חיינו , אנו עושים את הכל ואני מצליחים בזה מעל ומעבר
באהבה
לך יהיה ולכולם
שרון

בעזון

New member
את יה-יה

ויש לך חופש בחירה. את יכולה לעשות הכל, ויותר מזה לרצות ממש הכל. תסכימי איתי , יקירתי, שהמגבלות על החופש שלך הם יותר פנימיות... את מנהלת פורום שלם שעוסק בזה, משהו על כמה הסכמות , כמדומני .
כמובן שיש גם מגבלות חיצוניות- אם את רוצה לנסוע לפריס, את צריכה סכום כסף מסויים- אבל אם את נחושה בדעתך, רוצה מספיק, אני בטוח שתגיעי לפריס. או לכל מקום אחר. עכשיו (ותמיד), את יה-יה ואת גננת וזה דבר נפלא, את משפיעה על ילדים לכל חייהם, ונהנת מעבודתך. כל אחד זוכר את הגננת שלו, הרבה יותר מאשר את מי שפגשתי בשבוע שעבר ( אני הייתי בגן מלכה
- היה נהדר) אבל ליה-יה יש חברות וחברים, לאחת מהם קוראים דנה, ודנה היא דיילת באל-על, וכל יומיים טסה למקום אחר בעולם, ואיזה כיף לה. אם יה-יה תרצה גם כן לטייל בעולם כמו דנה, יה-יה צריכה להיות דיילת, לעזוב את הגן והילדים ואולי לא יקבלו אותה לעבודה ואולי לא כדאי ואולי... וכך מתחילים לחיות בתסכול ( רצון פנימי שאנחנו אפילו לא מנסים להגשים.. ואז שופטים את עצמנו, ומדביקים לעצמנו תוויות וכתמים). אם פשוט תהיי יה-יה, בלי לרצות להיות "כמו" דנה, אז מה שצריך להיות ליה-יה יהיה. אם את עצמך, שלמה עם עצמך, והחלטת להיות דיילת, תנסי. בטוח שתצליחי (אם זה מה שצריך להיות), ואולי לא תצליחי כי דיילת זה לא חלק מהיעוד שלך, אבל היית צריכה את ההתנסות, ודווקא בקורס דיילי אוויר, שאותו לא תסיימי, תפגשי
תתני לו
הוא יהפוך לנסיך
וביחד תגורו בבית גדול, מלא
אני מתכוון מלא אהבה, אבל מלא-מלא,
ומלא ילדים
ותעבדו בחנות פרחים
באושר ואושר ואושר ואולי דנה חולמת להיות גננת, כל הנסיעות האלה די מעייפות אתם יודעים,והיא מחליטה לעזוב את אל-על, וללכת ללמוד הוראה, ובדרך לביה"ס היא עוברת ליד קולנוע, ומחליטה להכנס להצגה יומית, איזה כיף - בתור דיילת אף פעם לא היה לה זמן, ושם דנה פוגשת את חנה, שגם היא הייתה דיילת פעם, ויש להן כל כך הרבה על מה לדבר, והן נהיות החברות הכי הכי טובות. והן עדיין מדברות. עדיין. עדיין. "חנה, אולי תפסיקי כבר עם ה-
?" "דנה, ראית את החשבון של ה-
? מי ישלם את זה אני רוצה לדעת!?"

יה-יה

New member
../images/Emo140.gif

תודה. אגב, ניסיתי להתקשר... ממתינה... אתה עדיין עם דנה בטלפון????
אוהבת

בעזון

New member
כמעט תמיד../images/Emo33.gif

אני עונה לממתינות... אבל יכול להיות שהייתי מחובר לאינטרנט, לפורום הזה או לפורום השכן, 1 2 3 4!!! הסכמות.
תנסי ב-
או ב-

בעזון

New member
חוצמזה

זאת בכלל חנה שמדברת עם דנה... ומדברת ומדברת עדיין מדברת עדיין מדברת

L i z a r d

New member
אנחנו חלק מהזרימה.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MemphisRaines

New member
למה |לבש| ה ../images/Emo23.gif שלי שלם ../images/Emo13.gif

הרגשתי כל כך נהדר כשאמרתי שאני מאוהב
והרגשתי נהדר כשאמרה את שעל ליבה ביושר ובכנות ועם ה
הנהדר שלה
אין לי זכות על חייו של אף אדם מלבד על חיי וחיי הם מה שאני עושה עימם
והם טובים ונהדרים ומקסימים וכייפיים
והכי בעולם
שרון

בעזון

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

שרון, אל תוותר אחרי שיחה אחת, בנות הרבה פעמים משנות את דעתן. (לבנות- סוד קטן- גם אנחנו הבנים לא כל כך יודעים מה אנחנו רוצים), אולי תשארו ידידים, בינתיים. הרבה זוגות מאושרים שאני מכיר, התחילו בהתאהבות, אח"כ היא לא רצתה, או שהוא לא היה בטוח, והיום הם נישאים זה בזרועותיו של זו. יכול להיות שזה מבחן רוחני, האם יש לך סבלנות לחכות, האם היא שווה שתחכה לה... אולי היקום בודק איך אתה מגיב לדחיה רק כדי לתת לך מתנה נפלאה מעבר לפינה... הרי אם התאהבת באותה אחת יכול להיות שבסופו של דבר כן תהיו ביחד, ותתאהב בה כל יום מחדש, או שתתאהב במישהי אחרת... או שמישהי אחרת תתאהב בך, ואתה תחשוב בכנות שאתם לא מתאימים, אבל תשארו ידידים, ואחרי חודשיים... כמו שכתבת בשיר, זה נהדר להתאהב .

MemphisRaines

New member
שים לב שלא אמרתי דבר לגבי המשכיות

ידידות היא דבר נפלא ונראה לי שאכן תתפתח כאן ידידות יש לי כמה דברים משותפים איתה וגם לה איתי ומעבר לזה שוחחנו ארוכות אחרי שהובהר שאין לה רצון בזוגיות וזו היתה אחת השיחות הכי כייפיות שהיו לי אני בטוח שיהיה המשך של ידידות לגבי המשך זוגי - לא חושב על זה כרגע
היא מקסימה בכל מקרה ואשמח שיהיה לה טוב בכל רגע נתון
שרון
המון תודה על ה
האמיתי שקיבלתי ממך

אתה מדהים. תודה.

הרגשתי ממש תחושה של אור, שעברה בי מהשיר שלך.. תודה לך, שרון ! בידידות ואהבה,
אני.

למעלה