מי שיכולה שתחזור לגברים??
אני מבינה שאת נמצאת באיזושהו קונפליקט בין ציווי הדת שבחרת בה לבין הזהות שלך. אבל להכיל את זה על אחרות? בפורום הזה כאן? הרי את בעצם באה ואומרת - להיות עם גברים זה יותר טוב, זה יותר נכון, זה יותר מוסרי. ואני ממש לא מסכימה איתך. צר לי. למה יש אנשים שזה מוסרי להיות איתם בזוגיות ואנשים שזה לא מוסרי? רק בגלל המין שלהם? למה? מי החליט? מבחינתי - אין הבדל. אני אהיה מוסרית ובסדר באותה מידה אם אהיה עם גבר או עם אישה, השאלה היא כמה הקשר יהיה טוב, כמה אהבה תהיה שם, וכמה משיכה, וכמה אושר. זהו. תחשבי איזה מחיר נפשי גבוה את משלמת על הפער הזה בין איך שאת חיה (קשרים עם נשים, הגדרה עצמית כלסבית) להין מה שאת חושבת שהסביבה, או הדת, אומרים לך לעשות (לחיות עם גברים). למה שלא תקווי לעתיד שתוכלי לקבל בהשלמה ואהבה את הזהות שלך במקום לקוות שתוכלי לשנות אותה? או לחילופין - שפשוט תמצאי בן/בת זוג שיעשו אותך מאושרת. בעיני - דת שמבקשת ממך לוותר על מי שאת ולחיות בפער הזה, היא דת איומה. אני יודעת שלמרות שאני לסבית, הייתי יכולה להתאהב בגבר, ולהימשך אליו. אבל אני לא רוצה. טוב לי. אני אוהבת להיות לסבית. אני אוהבת את אורח החיים הזה, אני אוהבת קשרים עם נשים וזוגיות נשית, ואני אוהבת סקס לסבי. ולגבי השאלה שהתחילה את השרשור - אם לסבית בחרה להיות עם גבר או לחזור עם גבר, מה אתן רוצות? לקחת לה את הטוסטר? מה זה משנה? השאלה אם זו בחירה שנעשית מתוך התאהבות ושלמות, או בחירה שנעשית מתוך לחצים חיצוניים ותחושת אשמה על הלסביות.