להיות לסבית...

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

סאנסטון

New member
מסכימה איתך רק חושבת

שיש אינסטינקטיים חייתים בך שאת פשוט עדיין ממש לא מכירה. זה הכל

אני בטוחה שגם לך יש איזה שהם נטיות

עובדה שאת מתעניינת באיך זה להיות עם אישהושזה ניראה לך מגניבה כמו שאומרים כל הנשים הן דו מיניות ולא יעזור חלקן נוטות לממש את זה והליות לסביות וחלקן הולכות עם העדר כי חושבות שגבר הוא זה שיעשה להן טוב

פצקרשת

New member
למעשה

הטענה של קינסי היא שכל אנשים הם דו מיניים במובן מסוים. לא רק נשים. כמובן, שאצל חלק מהאנשים הסקסואליות שלהם נמצאת ממש על אחד מקצוות הסקאלה, ואז אפשר לומר שהם כמעט סטרייטים מוחלטים או הומואים/לסביות מוחלטים. למה נדמה שרק נשים הן דו מיניות? כי נשים יותר פתוחות לנסות דברים מאשר גברים. גם יחס החברה מאוד משפיע. לסביוUת נחשבת מעט יותר "נורמטיבית" - הרי יש המון סרטי פורנו לסביים שנצרכים ע"י גברים סטרייטים. יש לגיטימציה כלשהי לנשים להתנסות, אם כי בתחום הסטרייטי מדובר על התנסות שהיא לטובת הגבר - שהגבר יהנה, יראה, או ישמע על הסיפורים ויתחרמן מזה. מן הסתם, ללסביוUת של ממש, ממנה הגבר מודר ולא מורשה להכנס, יש הרבה פחות לגיטימציה מהחברה הסטרייטית פטריארכלית.

l o k i t a 1 1

New member
אני באמת מאמינה ש

אם נשים היו מסוגלות לגדל ילדים + להיות מבוססות כלכלית ברמה גבוהה - הזוגיות בעולם היתה שונה לגמריי. לאו דווקא זוגיות הומולסבית. אני מכירה דיי הרבה זוגות סטרייטים (ונשתמש במילה עדינה) שפשוט לא סובלים אחד את השניה, ואם זה היה תלוי בהם מזמן היו נפרדים, והיו חיים את החיים כפי שהם באמת רוצים. בפעם הראשונה שהייתי עם בחורה הדבר היחיד שחשבתי עליו, יאלה איפה הייתי עד עכשיו.... המגע היה פשוט אלוהי, בדיוק מה שאני צריכה, רוך תשוקה ועדינות. ואני מכירה נשים שזה פשוט לא עושה להן את זה - וגם זה בסדר. שיהיה שבוע טוב לכולן.

dify

New member
איך משכנעים נשים :):):):../images/Emo8.gif

דווקא לפעמים אני חושבת שלכאורה אני יכולה לשכנע נשים להיות לסביות בגלל צורת החיים ולא בגלל המשיכה המינית. כשאני מספרת שאצלנו בבית אין חלוקת תפקידים ברורה מאליה. שזוגתי היקרה לא רק מנקה ומבלת אלא מאד רגשנית, רומנטית ואוהבת להסתובב איתי לקניות, אז נשים הרבה פעמים מגיבות ב"וואי, הלוואי ולנו היתה זוגיות כזו".... ולכן לפעמים זה משעשע אותי. כי הרבה נשים מתלוננות על האופן שבו בחורים רואים את החיים, סדרי העדיפויות שלהם ותחומי העניין. את הספר על מאדים ונוגה כתבו בדיוק בגלל הפער הזה שהרבה זוגות סטרייטים מחפשים איך לפתור... לכאורה אצל לסביות זה פער התחלתי הרבה יותר קטן. אני מסכימה איתך שלרוב בנות שיבחרו לגור יחד הן סטרייטיות בכלל....

ידידות נשים זה דבר יפה ומושך מאד

מיניות בין נשים?? לא מדברת אל כל אשה. לחיות בקהילת נשים, או בדירת נשים עשויה להיות אפשרות מתאימה לנשים מסוימות. אבל דווקא נשים שאינן לסביות עשויות לבחור בה.

dify

New member
יש מגוון גדול של סוגי מיניות

כמו שכתבתי באיזו תגובה אחרת פה, אני מאמינה שלכולנו, גברים ונשים, יש מידה שונה של משיכה מינית למינים השונים. שזה לא שחור ולבן. לא חייבים להימשך מאה אחוז לנשים או מאה אחוז לגברים. אני כן חושבת שמחנכים אותנו כאילו יש רק אופציה אחת. גם היום, בעידן שיש מצעדי גאווה, עדיין לצאת מהארון זה לא אקט כל כך פשוט (ועדיין רוב המשפחות שלנו חושבות שזה זמני...) המסר מהסביבה מאד מאד ברור.... אני מאמינה שאם היה מסר חברתי מהרגע שאנחנו נולדים, שלא מעודד אותנו לבחור במין הנגדי אלא אומר לנו להתאהב בבני אדם כבני אדם (בלי קשר למינם) אז היו הרבה יותר אנשים שהיו מגדירים את עצמם דו מיניים. היום, בעצם, מה שקורה זה שבחורות שנולדות עם משיכה חזקה לנשים, כן רואות את זה כאופציות והופכות ללסביות, אבל בינן לבין כאלו שנמשכות אך ורק ורק לגברים יש מגוון רחב שהיה יכול להרגיש אחרת אילו כיווני המחשבה שלו היו פתוחים. מצד שני, אין לראות בהודעה הזו ניסיון להטיף ללסביות (או דו מיניות) זו רק דעתי... אני מאלו שמצאו את המשיכה לנשים בגיל מאד מאוחר (יחסית) ואני מאמינה שכמוני יש עוד נשים רבות

inga האחת

New member
../images/Emo90.gif

לדעתי האישית, כל אישה היא קצת או הרבה לסבית ובכלל, מתי להיות לסבית זה רע. תהני מכל רגע ורגע בחיים בין זה עם אישה ובין זה עם גבר.

אין כמו אהבת נשים!

גם אני כמוך וגם אני חיה לפי הנורמות המטופשות ועוד בחברה חרדית.. דהיינו, או אהבה אז להפסיד הכל

dify

New member
וואו

אם אני מבינה נכון, כתבת בשורה אחת כל כך הרבה.... מפחיד ועצוב שבמציאות 2007 אנחנו עדיין חייבים לחיות לפי נורמות שאחרים קובעים... ועוד יותר עצוב, שאין לך חופש, פה, מטר ממני. אני מבינה את הקושי שלך. כן, אין לי ספק שלכל בחירה שלך יש מחיר :(

על זה בדיוק

כתבתי מאמר ל'שידייט' בשביל חודש חינם! אתן מוזמנות לקרוא את המאמר
(אגב, עכשיו אני נזכרת שכתבתי להן עוד מאמר, אבל לא קיבלתי עדיין את ה'חודש חינם' שלי... )

למעלה