להיות לסבית... מה זה אומר?

להיות לסבית... מה זה אומר?

אחת ששונאת גברים? אחת שאוהבת רק נשים? אחת שחיה עם אשה (כרגע ובטוח שזה לנצח?) פמיניסטית? זו העדפה? בחירה? נטיה? זה בא מהרגש? מהשכל? מהגוף? ***** ביומיים שאני מחפשת מכונית, נתקלתי פתאום במבוגרים, שלא מסתפקים בלאכול במבה ולהשתין על אמא... ומסתבר שלמבוגרים יש שאלות אינטילגנטיות ! זה שאני עומדת לרכוש ממנו את הגרוטאה, מצפה שאני אגיע אחה"צ עם תשובה
לסוגיה הזו שהעלה

את באה לומר לי ש:

את באמת מעסיקה את עצמך בשטויות האלה? או, את באמת לחוצה מהצפיה שלו לתשובה?? מה? לסביות בגילך המופלג עדיין לא יודעות את התשובה? האם יש תשובה לשאלה הזאת? חוץ מזה מה זה משנה? ואם את מתעקשת אז תעני לו ככה: כל התשובות נכונות וכל התשובות לא נכונות. חוץ מזה 2 : יותר מעניין אותי לדעת מה תעני לילדיך כשישאלו את השאלות הללו?

ככה אני... באה והולכת ../images/Emo8.gif

תראי.. כנראה לא סתם אני "נתקעת" עם השאלה שלו... אחרי הכל - אם היתה לי תשובה, כזו שאני אוכל לתת גם לצאצאים בהזדמנות, הייתי עונה לו מייד. לילדים שלי אני אומרת בינתיים שלסבית זו אשה שמתחתנת עם אשה. זה בשלב זה מוכיח את עצמו כתשובה שמתאימה להם
... אבל... לך יש תשובה???

את יודעת מה, את מוצאת חן בעיני.

אז אני אענה לך. תגידי לו שלסביות הן לסביות כי הן לסביות. תגידי לו שלגבי כל השאר זה אינדוודואלי: יש לסביות שחיות עם אישה ויש לסביות שחיות עם גבר, יש לסביות פמינסטיות ויש כאלה שלא פמיניסטיות. יש לסביות שבחרו ללכת אחרי ליבן ויש לסביות שלא. יש לסביות ששונאות גברים ויש לסביות שלא. יש לסביות עם שיער שחור ויש לסביות עם שיער חום ויש לסביות שחורדיניות. יש לסביות שמעדיפות דילדו ויש כאלה שלא. יש לסביות שאוהבות פיסטינג ויש כאלו שלא. יש לסביות שנוסעות על ג'יפ ויש לסביות שנוסעות על מינימיינור. ומה איתך? איזה לסבית את?

למעלה