להיות לבד

my year

New member
להיות לבד ../images/Emo4.gif

להיות לבד האמת שנמאס לי. לא מהלבד מהמצבי רוח שלי זה לא בדיוק מצבי רוח זה יותר מין מטוטלת כזו או מניה דיפרסיה רגע אחד אני מתקלחת עם מוזיקה
בקולי קולות ומתלבשת ומתגנדרת ומחייכת ויוצאת ללימודים ולקניון ובטוחה שחיי נפלאים ואני הולכת לכבוש את העולם ושמחה שכל הריבים והבלאגנים מאחורי ושמפה אני רק אתקדם
ושחיי ישתפרו ואז אחרי יום מוצלח
פתאום באה העצבות, המועקה
ככה סתם בלי סיבה נראית לעין והנה העצבות הזו פה עכשיו ולא בא לי שום דבר פתאום ואין לי כוח לכלום
וכל מה שאני רואה ושומעת ומריחה ונוגעת וטועמת ומרגישה זה את הלבד האיום והנורא הזה ה-ל-ב-ד!!! מה כבר ביקשתי מישהו לחלוק איתו את חיי (לא אמרתי חתיך עולמי, עשיר כמו רוטשילד, רק שיאהב אותי
ויבין אותי זה מוגזם?) וזה מחרפן אותי שרגע אחד אני הכי שמחה שבעולם ורגע שני על סף דמעות (או עוברת את הסף) - וכל זה בלי סיבה רגע אחד כבר מפנטזת על כל הדברים הכייפיים שאני אעשה עכשיו כולל לקרוע את המיטה עם איזה גבר
ורגע אחרי אני בקושי מצליחה לגרור את עצמי לבד למיטה (לפעמים נשברת באמצע ובוכה
בפרוזדור) אולי זו רק העייפות אחרי יום ארוך אולי זה הפחדים מהעתיד מהלהתחיל מחדש ואולי אני פשוט מפתחת איזו הפרעה נפשית והפרוד עזב בזמן... למישהו זה קרה/קורה
אני יורדת מהפסים

my year

New member
החתימה שלך הצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

ושיפרה לי קצת את מצב הרוח.

WinWin8

New member
את חייבת ללמוד

להיות שלימה על הלבד שלך ולנמצל את היתרונות הגלומות במצב הזה. קודם כל תפנימי שזה מצב זמני שנועד לבנות את עצמך מחדש בשקט וממקום נקי. השלב הראשון הוא להתנתק מפרודך ולהתגרש. הליך טכני בעיקרו המלווה בהמון אמוציות ומצבי רוח. או אז תתחילי לצאת קצת, קודם עם חברות ולאט לאט עם גברים שונים. הליך הדייטינג מעייף, שוחק ומלא ב ups & downs . פה ושם תשתרללי קצת, זה לא מזיק להגשים קצת פנטזיות שהיו מודחקות וכלואות בכבלי הנישואים [ אם יש לך אחת הקשורה בקצין קרבי בקבע עם קוביות בבטן, רובה קצוץ קנה והמון תחמושת במחסנית, פני אלי בפרטי, זה השטח שלי] . צאי מהרחמים העצמיים ותשקיעי אנרגיות רק במה שעשוי לקדם אותך ואת מטרותיך. יללה.. עוף גוזל, חתוך את השמיים, עוף לך... ורק תזכור שיש נשר בשמיים גור לך...

WinWin8

New member
א. אני לא "משווק" את עצמי

סחורה משובחת לא זקוקה לשיווק אגרסבי. ב. הוא קצוץ קנה רק בבט"ש. איך שהוא מריח מבצעית הוא נדרך ג. וכדאי שתלמדי שבדברים האלה מצגות שווה [כגון חזיות פוש אפ, או גרביים בתחתונים] פועלים כבומרג בזמן פרעון השטר. ד. המחסנית אמנם תמיד מליאה אבל מתרוקנת באוטומטית.

my year

New member
ואם זה לא היה שיווק ברמות על אז מה כן ../images/Emo6.gif

my year

New member
ברור, אלא מה? יש מישהי שזה לא יעבוד עליה../images/Emo35.gif

my year

New member
תודה שמצאת את הזמן כדי להגיב ../images/Emo40.gif לי

היום המצב רוח שלי השתפר פלאים דפקתי אחלה הופעה עם אחלה מחשוף (שיסתכלו במילא אין לי אומץ לעשות משהו מעבר) ויצאתי לבלות היה כיף לא נורמאלי הפרוד מסמס
לי פה ושם וזה קצת מערער אותי יודעת שבגדול כל מה שכתבת לי הוא מאוד נכון חברות לצאת איתן אין לי (אין לי חברות ואין לי ידידים, למה? ככה יצא הייתי רק עם הפרוד כל הזמן) בחורים? הלוואי שרק היה לי האומץ... כל כך רוצה מישהו את המגע הזה החום הלהט
אבל כל כך מפחדת.... (דרך אגב אקדחים עושים לי את זה יותר יש מצב להחליף את הרובה באקדח ואולי גם להוסיף אזיקים) אם אני לא מתבלבלת עם אף אחד, נראה לי שאתה זה שכתבת שחצי שנה לא היית עם אף אחת ולגברים זה הרבה יותר קל (לחשוף רק את האזור התחתון לא העליון ועוד כל מיני סיבות) ואני כולה פרודה שלוש שבועות... משתדלת בהחלט לעשות רק מה שיקדם אותי.... עשית לי את הערב עם השיר של עוף גוזל
תודה

my year

New member
אהה נזכרתי איך בבית ספר היינו שרים ../images/Emo79.gif

במקום ביחד כיף להזדקן ביחד כיף להזד..ן שמעתי עכשיו את השיר
אין עשית לי את הערב

sh65

New member
זה יעבור רק....

כשיהיה לך בן זוג, שאת אוהבת ובנתיים, כשאת "לא מוכנה" תתרגלי לחיות עם זה. ואם את לא מוכנה לחיות עם זה, צאי להכיר, לחזר, ולהיות מחוזרת. כולנו פה עברנו או עוברים זאת

my year

New member
אז זה מין מלכוד כזה

אם רע לי לבד צריכה לצאת להכיר לא אצא כרגע להכיר כי מפחיד לי והיות ומפחיד לי ולא אצא אז אהיה לבד בינתיים קיבלתי החלטה אסטרטגית ללכת לישון מוקדם (העצב והדיכי תוקפים אותי בערבים)

sh65

New member
לא לישון

לישון זה ליברוח מהמציאות. תיתנדבי !!! אני מקדיש הרבה זמן לעבודת התנדבות..האמיני לי לא חסר אני מכיר אנשים מענינים, וטוב לי על הנשמה יכול להיות שתגלי עולם חדש

למעלה