להיות יועץ עסקי

yaniv450

New member
להיות יועץ עסקי

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל הייתי רוצה לדעת את הדרך להיות יועץ עסקי או יועץ לעסקים. יש לי הרבה נסיון וידע מהתחום הסיטונאי כמו כן תמיד הייתי טוב בלייעץ לאנשים בכל תחום שהוא. תודה, יניב

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ייעוץ עסקי

גם אני לא בטוחה שהזה המקום בו תקבל את התשובה לשאלתך. איננו מומחים כאן בייעוץ עסקי, ולכן לא נוכל לתת עיצות ספציפיות, אם לזה אתה מצפה. באימון אישי אנו עוזרים ללקוח לברר לעצמו את המטרות שלו, ולסייע לו להתקדם אילהן. הצבת לעצמך מטרה להיות יועץ עסקי - מדוע בחרת בתחום זה? מה טוב בו עבורך? מדוע הוא נכון יותר עבורך מתחומים אחרים? ייעוץ הוא בעל אופי שוני מעשייה בפועל - נותנים עיצות אבל לא ממש עושים. המעורבות היא חלקית יותר. האם יתאים לך להיות יועץ, או שנכון יהיה עבורך להיות בתוך העשייה עצמה? האם בדקת את הפן הכלכלי? כמה לקוחות יידרשו לך כדי להגיע לרמת ההכנסה לה אתה מצפה? ייעוץ הוא עבודה כעצמאי - צריך להשיג לקוחות כל הזמן. זה אופי שונה של עבודה מאשר להיות שכיר בחברה. מתאים לך להיות עצמאי? כיצד יגיעו אליך לקוחות? בדרך כלל לוקח זמן לבנות עסק עצמאי חדש (כמו ייעוץ). האם יש לך אורך נשימה לאפשר זאת? אתה מוזמן לשתף אותנו בתשובות אם תרצה, ונוכל להמשיך ולסייע.

yaniv450

New member
שלום ענבל

קודם כל תודה על התשובה. אני נמצא בתחום העסקים ובעל עסק עצמאי כבר כמה שנים. אני יודע ומודע לכל העניין וכל המאפיינים שיש בעסק עצמאי וגם מודע למה שצריך על מנת להדריך ולייעץ. השאלה שלי היא יותר טכנית איפה אני עושה את זה או מה אני צריך לעשות על מנת כדי לעסוק בתחום הזה. יניב

הצעה

יניב היקר. לגלות פרטים על איפה ניתן לקבל הסמכה לעסוק בתחום הייעוץ ניתן לפנות לגוגל ולקבל המון פרטים מכל הזויות שלו. הייתי גם מציעה לך לפנות לפורום שעוסק בייעוץ עסקי אולי ישנם עוד פרטים . בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ייעוץ

כפי שכתבתי למעלה, חברי הפורום כאן אינם יועצים, ולכן אין לנו תשובות טובות לשאלות שאתה שואל. אין ספר הוראות לייעוץ, אתה מתחיל לפרסם את עצמך כך, משתמש בקשרים אישיים כדי להפגש, יוצר כרטיס ביקור/אתר וממשיך. דרך טובה לברר עוד על זה היא לשוחח עם אנשים שכבר עוסקים בזה. להבין כיצד נכנסו לנושא, כיצד הם פועלים עסקית וכו'.

למעלה