שלום לך וברוכה הבאה בצל הפורום שלנו
כאם פונדקאית אני מרגישה מחוייבות לספר לך ולו אם זה רק על קצה המזלג, את האושר שבלהיות אם פונדקאית: לפני שנה הגעתי אל מירב המדהימה שמלווה אותי מאז בכל שלב ושלב, אני אישית הגעתי עם רצון עז לפונדקאות כך שלא אוכל להגיד שמירב היא זו שנתנה לי פוש כלשהו אבל בהחלט חיזוקים חיוביים ועידוד בנושא . מירב היא זו שהכירה לי את ה"זוג" שלי המדהים, היא ליוותה אותי לאורך כל הדרך לועדה ותמכה בכל דרך אפשרית. זכיתי ב"זוג" מקסים שהקשר ביננו הוא פשוט מטורף, החיבור הכימי הוא מעבר למה שיכולתי לדמיין ולקוות שיהיה. כיום אנחנו לאחר החזרה בשבוע חמישי, שזה מאוד טרי וכולנו מחכים לעבור את החודשים הראשונים שהם בעצם הכי קריטיים (טפו טפו טפו, חמסה חמסה, שום בצל וסוכר) כמובן שהאופטימיות היא דבר מאוד חשוב ואנחנו שוחים בה לעבר האושר ...... אין דבר יותר משמח לדעתי כרגע מאשר השיחות שלי עם מ' וְ- י' (ה"זוג" שלי) החיוך שלהם, האושר של תחילת ההריון, התקווה שסוף סוף מתממשת להם מול העיניים, אין, אין דבר יותר מרגש ומשמח מזה. הם זוג מקסים וצעיר ושכל מה שהם מבקשים מהעולם הזה זה ילד/ה - מישהו לאהוב להעניק לו חום, לחנך, לחבק וברגעים אלו ממש החיים האלה נוצרים ברחם עבורם . אם את רוצה להיות פונדקאית אני יכולה להציעה לך לקרוא כאן בדפים אחורה ולקרוא את מה שיש לאנשים לכתוב בין אם זה הזוגות ובין אם זה הפונדקאיות ולנסות להבין את עולמם.\ אם יש לך חששות זה נורא חשוב מה הם? או שהם באמת יחלפו לך עם הזמן או שהחששות הם אלו שיכריעו את גורלך כפונדקאית, לדעתי פונדקאית צריכה להתחיל עם בטחון מלא ועם ידיעה של 100% לתוך מה היא נכנסת בכדי למנוע סיבוכים נפשיים הן לה והן לזוג שסומך עליה בהבאת הסוף למסעם בהבאת ילד לעולם. לכן אני יכולה לתת לך את האינפורמציה הנ"ל ולקוות שאכן יש בך את הכוחות והרצון המתאימים לפונדקאות שתוכלי באמת להפוך זוג הורים למאושרים ..... בהצלחה בכל דרך שרק תבחרי