להיות חיובי

beniAL

New member
להיות חיובי../images/Emo150.gif

כמי שגר בלפיד מעל ארבע שנים מוצא שיש בישוב אנשים מאוד רציניים ומאוד חיוביים, פוטנציאל אדיר, הבעיה כל נושא שאחד רוצה לקדם יש ארבעה אחרים שיקומו ויתנגדו לו, יתרפדו אותו, ישימו עתירות וצווים ולמה אפשר בלעדיו וכמה אפשר אחרת ופועל יוצא לא עושים כלום. כיכר, גן, קירוי המגרש, שיקום תשתיות, אמפי, גן ציבורי, שצפי"ם, בית כנסת, מקווה, מרכז אזרחי, מרכז קהילתי, שער חשמלי, גידור, דרך בטחון,ועוד ועוד אין ספור של פרוייקים. לא במקרה אני כותב על נושא תשתיות ובינוי. זה מקצועי בזה אני חושב שאני טוב, אני מאמין שכל אחד רצויי שיעסוק וידבר בנושאים שהוא במבין בהם!! בתקופה של ארבע שנים אילו היו בונים במקום לדבר רוב הפרוייקטים הללו היו מאחורינו והיינו עוסקים בפרוייקטים אחרים אוליי כחלק מהכותבים גם בבית "גיל הזהב" זו לא מילה לגנאי. ראה המקומות :ברעננה, כפ"ס ועוד, לחשוב על העתיד הרחוק מקורות הכנסה , תעסוקה וכו'. הפיתוח שמשגשג באיזורינו יגרום לכך שהישובים מסביבנו ירוצו קדימה ואנו נישאר הרבה הרבה מאחור. אולי כדאי לחשוב על: הנהגה מקומית אחרת. הנהגה מועצתית אחרת. (נציגים של לפיד במועצה). הנהגה חברתית לכל תחום. ועדות למינהם כמו בהרבה ישובים קהילתיים, לקידם נושאים שונים. העתיד שלנו ושל ילדינו כאן ואני מוכן להירתם ותחשבו על זה

TMe1

New member
תשובה לבני

אני יותר ממסכים איתך שיש הרבה "רוצחי רעיונות" בישוב. אבל יש גם במון פוליטיקה מסריחה על גבינו התושבים. ישנה קבוצה קטנה המונהגת בידי מר טימי ברנרד אשר לקחה לעצמה בחמש השנים האחרונות לטרפד כל דבר שהועד יזםת וגם כל דבר במועצה. הם מקדמים את עיניניהם הפרטיים על חשבוננו! ובסוף גם ימשכו משכורות על חשבוננו. אם קראת בעיתונים את הדו"ח של המבקר מטעם משרד הפנים על היתנהלות המועצה בחמש שנים האחרונות היית רואה כי הוא מציין במפורש כי קבוצה בראשות סוסן וברנרד גרמו לעיכובים בקבלת החלטות והם האשמים באי התנהלות המועצה!!! כל זמן שטימי יהיה מעורב בדרך כלשהי בישובת אנחנו נתקדם אחורה ופרוייקטים יעצרו! אתה צינת את רענה כ"ס וכד' צריך ביצועיסטים שיעמדו בראש ההנהגה, ולא אנשים קטנים וקטנוניים שרק פוליטיקה ותככים בראשם! אני מקווה כי אתבדה ולאחר הבחירות הדברים ישתנו. מסופקני. כ.

beniAL

New member
תשובה לתגובה

חבל שאתה לא חותם בשימך המלא על המכתב, קל מאוד לזרוק את האשמה לכיוון של אחרים, אני יודע כמה דברים שקודמו הודות למוזכרים בתגובתך. ושוב אני מזמין אותך להירתם לעשייה. זה מה שהישוב צריך יותר אנשים שעושים ופחות כאלה שמדברים ביי בני. א.

מי זה הפחדן הזה?

יקירי, אתה יודע איך מתייחסים למי שזורק האשמות ובוץ, אבל נמנע מלזהות עצמו ברבים? בוא ונחסוך לך את זה. אני לא יודע כמה זמן אתה מתגורר בלפיד, ומה הייתה רמת המעורבות שלך עד כה. אני כן יודע מה עשה טימי למען הישוב, בלי תארים, בלי סמכויות פורמאליות, ובטח שבלי שכר. במחשבה שנייה, באמת לא נראה לי ששווה לבזבז זמן יקר על הסברים למי שמקפיד להאשים אבל פוחד להזדהות בשמו. בוא נסכם את זה כך - טימי ו"הקבוצה הקטנה" ימשיכו לעשות ואתה תמשיך לצעוק ולהתחבא. עלה וצעק. אלדד אדר.

למעלה